Scudo Sports

Patlamayan lastik

internette biraz araştırdım bu tip olanların bir teki en az $1600 den başlıyor yani yaklaşık 4000₺ civarı:eek:.alın bu da linki: (link)
birde ucuz bişe arayanlar için foam tube diye bişey varmış iç lastik görevi gören köpük ya da süngerimsi bişey
(link)
bunları görünce dedim neyse boşver bizim bildiğimiz yötem daha hesaplı patlak önleyicili lastik alır yetmedi iç lastiğin içine patlak önleyici sıvı sıkarsam birde dış lastikle iç lastik arasına patlak önleyici şerit çekersem her ne kadar bisiklet ağırlaşsa da diken miken giremez heralde diye düşündüm:D sizce iyi bir fikir mi?

Scudo
(link)

Bisikletlerde ve motosikletler için lastik güvenliği için kullanılmakta. isterseniz patlak önleyiciyi deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
eski iç lastik kullanmak en pratik ve etkili çözümler arasında son derece ekonomik ve uygulanabilir bir çözüm şekli, hali hazırda bu yöntemi kullanan birisi olarak çok memnunum, sonuçta zırhlı lastikte alsanız ağırlık vs. bakımından hemen hemen aynı kapıya çıkıyor;):harika:

• Üzgün
Tepkiler: Mustafa kuşku
lastik.jpg @barış barış
tabiki; kullanmadığınız bir iç lastik 2 adet tekerlek için yeterli, önce iç lastiği boydan boya mümkünse tek parça halinde daire şeklinde ikiye bölüyoruz, burada işlemi yapmadan evvel sibop dibinden kesilerek alınır, elde ettiğimiz parçaları Bally gibi yapıştırıcılar kullanarak dış lastiğimizin iç yüzeyine sabitleriz ( ben yapıştırmıyorum, sadece giydiriyorum diyelim) işinizi kolaylaştırmak açısından bally dış lastiğin iç yüzeyine abartmadan sadece parmak ucu kadar 4 ayrı karşılıklı noktaya sürülür biraz beklenir ardından iç lastik parçası yerleştirilir daha sonra asıl iç lastik hafif hava basıldıktan sonra yerine yerleştirilip yola devam edilir. mtb lastiklerinde bu işlem aşırı kolaydır , yapıştırma filan uğraştırmaz. umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@barış barış
çocukluktan beri hep kullandığım teknik diyelim, biraz daha ince kesip jant teli koruması olarak ta kullanıyordum eskiden.

Selamün Aleyküm Arkadaşlar aranıza henüz yeni katıldım. Sormak istediğim şey Ankara da nerede bulurum bu bahsettiğiniz ürünleri Yani patlak önleyici bandı? ve fiyatı ne kadardır?

Merhaba inceleyin isterseniz. Fiyatlar gayet uygun eleştiriye açığız. BisikletForum üyelerine seve seve yardımcı oluruz

(link)

Dostlar merhabalar
Aranızda bu ürünü ya da bu ürüne benzer bir ürün kullanıp da memnun olan var mı?

(link)

(link)

Schwalbe kojak kullanmaya başladım. Marathon gibi zırhı var. Sanırım pompa ve iç lastiğin nasıl birşey olduğunu unutacağız.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Schwalbe kojak kullanmaya başladım. Marathon gibi zırhı var. Sanırım pompa ve iç lastiğin nasıl birşey olduğunu unutacağız.
bu lastikten bende çok memnunum. Dış lastikte irili ufaklı yarılmalar görmeye başladım. Belli ki birşeyler zırha dayanmış. Ama iç lastiğe geçmemiş. Sonuna kadar devam.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Bu ürünü kullanan veya bu konuda bilgisi olan var mı

(link)

Bunlar kullanmak için değil, bunları tubeles ready lastiklerin içine koyuyorsun ve lastik patlayınca eve kadar gitmene yardımcı oluyor. Aynı arabadaki Runflat vazifesini görüyor.

Bunlar kullanmak için değil, bunları tubeles ready lastiklerin içine koyuyorsun ve lastik patlayınca eve kadar gitmene yardımcı oluyor. Aynı arabadaki Runflat vazifesini görüyor.
Bunu lastiğin içine yerleştirdikten sonra lastiğe hava da basmak gerekiyor mu yoksa eski dolu lastikler gibi mi oluyor

bunun daha ust versiyonunu kullaniyorum. bunlarin asil amaci
1) janti korumak
2) daha dusuk lastik basinclariyla binmek ve boylelikle yol tutusunu cok daha artirmak
3) sert donuslerde, lastigin janttan cikmasini engellemek
4) lastigin patlaklara karsi direncini artirmak

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Geri