osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.266
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
26x1.5 olarak slik var kullanıyordum yanaktan yarıldı sıcak yama ile içten yapıştırdım üstüne virajda arka lastik saldı kayıp düşüp bir hafta yatırınca kenara koydum yaza tekrar takarım heralde@mariokaldato kojaklarin MTB olanı yok ,birde çok ince baktım ama
Mtb, sehir tur farketmez. 26,27,5, 28 jant secenekleri var. Birinci sinif tur lastigidir. Hafif; dayanikli ve akicidir. Bana gore gereksiz maratonlar@mariokaldato kojaklarin MTB olanı yok ,birde çok ince baktım ama
Hocam swalbe kojak'in oyle bir modeli yok. Yanlisiniz var. Swalbe kojaklar standart 1.35 kalinliga sahiptir inc olarak26x1.5 olarak slik var kullanıyordum yanaktan yarıldı sıcak yama ile içten yapıştırdım üstüne virajda arka lastik saldı kayıp düşüp bir hafta yatırınca kenara koydum yaza tekrar takarım heralde
@mariokaldato yok abi şimdi sen haklısın bazen çok zorlandığım oluyor bisiklet kullanma tarzım tam downhill olmasa da ona yakın bir tarz, çocuklar ile şehirde de kullanıyorum bazen dağda çoğunlukla patika sürüşleri de yaptığım için zırhlı ve kavraması güzel bir lastiğe ihtiyacım var nasip olursa şehir tur bisikleti aldığım zaman tavsiyenize uygun bir lastik alacağım inşallah 2-3 yıl sonra düşünüyorum![]()

Benimki de aynı ölçülerde. Yaklaşık 5 sene olmuş ben alalı maşallahı var hala@Ahmet.Çetinkaya
Ahmet hocam lastik ölçülerinizi merak ettim aynı markanın ve modelin 26*2.0 ölçüsünü sipariş etmiştim o yüzden merak ediyorum.
Teşekkürler