Scudo Sports

Patlamayan lastik arayanlar :) airless bicycle tires - energy return wheel by britek

Bu nasıl varmı kullanımı

(link)

Scudo
bu tip lastikler bana biraz zorlama ve olmamış gibi geliyor, halihazırda zırhlı lastiklerle oldukça sağlıklı işleyen bir sistem mevcutken bunlar ne kadar verimli olur şüpheliyim. yükü hava değil lastiğin yapıldığı malzeme taşıyor, bu da o malzeme yorulacak demek, deforme olasılığı da yüksek gibi geldi. belki de ileri görüşlülüğüm kör olmuştur bilemiyorum ama bir gelecek görmüyorum. bu arada tur bisikletimdeki zırhlı schwalbe marathon mondial lastiklerimle 2016'dan beri yüklü halde 20bin km'den fazla yol yapmışımdır, üstünden kaç defa metal ve cam parçaları ayıkladığımı hatırlamıyorum ve bir defa bile patlamadı. patlamayan lastik arayanları kesinlikle tatmin eder.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bende bu lastikten düşünüyorum
Schwalbe Marathon Plus Mtb 26X2.10
kullanan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :harika:
Hutchinson Toro Rando Sport 26 X 2.15 Dış Lastik (1 Alana 1 Bedava)
Bu lastikle alakalı bilgisi olan var mı delta bisiklette satılıyor

Son düzenleme:
Hocam eğer zorlu bir araziye falan çıkmıyorsan ben yıllardır Schwalbe Marathon Plus Tour kullanıyorum ve bir kere olsun patlamadı. Yalnız asfaltta, yağmurlu havalarda veya ıslak zeminde biraz dikkatli kullanman gerek kayıyor çünkü. Toprak yolda da arazide de kullandım çok sorun olmadı. Sonuçta dağ zirvesine tırmanmıyoruz :)

• Beğen
Swalbe kojak alin. Cok agir oluyor bu maratonlar hc gerek yok

• Beğen
@Ahmet.Çetinkaya
Ahmet hocam lastik ölçülerinizi merak ettim aynı markanın ve modelin 26*2.0 ölçüsünü sipariş etmiştim o yüzden merak ediyorum.
Teşekkürler

@mariokaldato kojaklarin MTB olanı yok ,birde çok ince baktım ama

@mariokaldato bnm 330da da kojak var ama koruması azmış gibi geliyor. Kolay kolay patlatamam herhalde asfaltta

26x1.5 olarak slik var kullanıyordum yanaktan yarıldı sıcak yama ile içten yapıştırdım üstüne virajda arka lastik saldı kayıp düşüp bir hafta yatırınca kenara koydum yaza tekrar takarım heralde

Mtb, sehir tur farketmez. 26,27,5, 28 jant secenekleri var. Birinci sinif tur lastigidir. Hafif; dayanikli ve akicidir. Bana gore gereksiz maratonlar
26x1.5 olarak slik var kullanıyordum yanaktan yarıldı sıcak yama ile içten yapıştırdım üstüne virajda arka lastik saldı kayıp düşüp bir hafta yatırınca kenara koydum yaza tekrar takarım heralde
Hocam swalbe kojak'in oyle bir modeli yok. Yanlisiniz var. Swalbe kojaklar standart 1.35 kalinliga sahiptir inc olarak :)

@mariokaldato abi ben MTB lastiği için sormuştum, sağlam MTB lastik tavsiyelerini alırım şimdiden bekliyorum eyvallah :harika:

@necmeddin sen kendin yormayi seviyorsan tak o traktor lastiklerinden devam et hocam. Mtb lastiklerinden hic anlamam hafif olanlar pahalı, agir olanlar eziyet bilemedim simdi :(

@mariokaldato yok abi şimdi sen haklısın bazen çok zorlandığım oluyor bisiklet kullanma tarzım tam downhill olmasa da ona yakın bir tarz, çocuklar ile şehirde de kullanıyorum bazen dağda çoğunlukla patika sürüşleri de yaptığım için zırhlı ve kavraması güzel bir lastiğe ihtiyacım var nasip olursa şehir tur bisikleti aldığım zaman tavsiyenize uygun bir lastik alacağım inşallah 2-3 yıl sonra düşünüyorum :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tur bisikletini yeni aldigimda uzerunde muchellin protex max diye bir lastik takiliydi daha 700 km de islakta yagmurda kayma sapma yapmiyor her sabah saat 6 da yola cikarim ise giderken genelde kragi ve buzlanma olur sile gibi rampasi bol bir yerde daha kayma falan yapmadi 5 mm zirhliymis daha once shable maraton kullandim yagista tutunamaiyor bunun kadar

@mariokaldato yok abi şimdi sen haklısın bazen çok zorlandığım oluyor bisiklet kullanma tarzım tam downhill olmasa da ona yakın bir tarz, çocuklar ile şehirde de kullanıyorum bazen dağda çoğunlukla patika sürüşleri de yaptığım için zırhlı ve kavraması güzel bir lastiğe ihtiyacım var nasip olursa şehir tur bisikleti aldığım zaman tavsiyenize uygun bir lastik alacağım inşallah 2-3 yıl sonra düşünüyorum :harika:
TRAKTORRR demo.jpg

• Hahaha
Geri