Scudo Sports

Paris Roubaix 2018

@hamlet2006

“I never give up either on the bike or on other things in life, and I didn’t want to give up out of respect for the race, Paris-Roubaix is a Monument that you must honour,”

Demiş.

Bisiklet üzerinde veya diğer şeylerde hayatımda asla vazgeçtiğim olmadı ve yarışa saygısızlık etmek istemedim, Rube onurlandırmak gereken anıtsal bir yarış.

Vay arkadaş.

_______

:D:D

(link)

Valverde velodromu kesiyo. Seneye buraların da tadını kaçırcak galba:D

Scudo
@Cem cm
Bu seneki Tour De France'da Roubaix'deki 29 sektörden 18 i geçileceği için test ediyorlarmış.Trio muz iş başında:Valverde,Landa ve Quintana

728715790_670.jpg

İyi de bunların üçü de mi TDF 'ye gidecek:Kan çıkar!

@Cem cm
Takım zamana karşı olduğunda bunların dördünü birden denize dökerler.Çok zaman kaybederler.Dağları domine ederler.
İmanol Erviti,Jasha Sütterlin bunları da uzun yol kaptanı yaparlar.Dağlarda değil düzlükte avlanır bunlar:D

@hamlet2006

Geçen seneki Edirne yarışı aklıma geldi. Sabah kahvaltı yapılmadan katıldığım ilk yarışım ve süpürge aracın kornası sonucu son 10 km de çılgınlar gibi basmak. :):):)

@trainspotting35 Bu Edirne Yarışı'nın anladığım kadarıyla temposu çok yüksekmiş.Diğer granfondolarda yol daha uzun süre kapatılıyorken sanırım Edirne'de durum biraz daha farklı.

Bu arada 173 nolu mesajdaki videoya bir baktın mı?Çetin Hocam aşağıdan bakabilirsin.Bana çok inanılmaz gelmişti.

@hamlet2006

@hamlet2006 Videoları izledim onun için yazdım zaten :). Yolu biraz erken trafiğe açtılar son 10 km trafikle beraberdik ve insanlar beklemekten sinirlenmiş olacaklar kornalarla biraz tepki gösterdiler. Edirne yarışı tamamen ücretsiz bir yarış (Arkadan gelenlere su kalmamıştı, hatıra madalyasını millet ikişer ikişer alınca yine arkdan gelenlere madalya kalmamıştı.) Bu kadar kusur kadı kızında olur tamamen ücretsiz bir yarış olmasından dolayı ciğer yemek için gidilir (7 sene Edirne de okudum) Dünyanın parası alınan Fondolar da bile dünyalarca aksilik, eksiklik oluyor.

Bir de onboard kamera ile izleyin;keyifli görüntüler

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Cem cm
İyiymiş :))

@Cem cm
Helal olsun adama çok güzel bir iş yapmış bence

Fırsatım varken biraz anımsama yaratayım dedim. Ve düştüm yola [emoji16] Bir de forumda ki üyeler baya ilgili bu yol yarışlarına [emoji57]

Burayı hatırladınız mı?

e838c5e6caa29c054324784b6b6b9c20.jpg

Ya burayı?

3e4e7f6e678337b8f4cc2477c9653814.jpg

Belki bu görülmemiştir etrafın kalabalıklığından.

67a4af4d21c8b0163f0e515829e3cf5e.jpg

Yolu kapalı görün ve solda ki taşlı yola mecburi giriş düşünün [emoji4]

7c85b55214566ae4430871841867f63e.jpg

Evet France / Troisville. Pavéli kısımların başlangıcı [emoji4]

7cf68d1635ee5bb51e0b0d204ebd6613.jpg

Ya ne biçim yol anlamıyorum. Hepi topu 5-10 km. gittim bu yolda, zaman zaman 30-40 km/h yaptım ve şu an ber yerim ağrıyor [emoji848]

Bu da yakınlarda ki Cauroir adında bir köyün çıkışında bulunan çocuk oyun alanı ve minicik koşu ve bisiklet yolu [emoji4]

fda0f8c21fb16a27da1a9d6279cb8976.jpg

Cemal Ç.

Baya zaman geçti aradan ya,

Stephane KUNG amcanın düştüğü yer. Otlar baya uzamış[emoji16].

Cemal Ç.
55b3032420ce6a62a01c63d7a820a14c.jpg

@CmlCLK Cemalim Cemalim ,güzel kardeşim.:islik:
Stefan Kung'ün ,Peter Sagan'ın,Philippe Gilbert'in ,Niki Terpstra'nın ,Zdenek Stybar'ın fotosunu göstermek varken boş yolları, paveleri gösteriyorsun?:ssrtcbya:(Gösterme demiyorum:)Güzel oluyor:harika:)

Tour de France'ın 9.etabı Roubaix etabı.Tarihi 15 Temmuz pazar.Orada gözler seni arıyor olacak.:hhhhhh:

@hamlet2006EyvAllah hocam da bu adamlar geldi geçti. E onlar gittikten sonra elimden gelen bu[emoji16]. Sanki eşim özellikle o günü seçmiş gibi, yanımdan geçtiler ama yarım saat bile gidemedim[emoji1]. Bir daha ki yarışa inşAllah.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bu da Troisville içinden [emoji16]
29f755f5bb46f0f78ccf57d3316cbd6b.jpg

Şansa inanmam ya[emoji28]. Kader beni getirdi bu yolun üzerine koydu[emoji4].
Cemal Ç.

Paris Roubaix'de Fabian Cancellara'nın destansı ataklarına başladığı,diğer bir efsane Tom Boonen'in Spartacus'ü kovaladığı ikonik ''Aranberg'' sektörü 2019 edisyonunda güvenlik gerekçesi ile elden geçirilecek.Taşlar arasındaki büyük boşluklar basınçlı su ile temizlenip çim oluşmaması için çamurla doldurulacako_O
İnşallah sektörün karekteristik özellikleri değişmez.
Gaumont_2001_OFS.jpg

Madem konu Paris roubaix bende bayağıdır konuşulan ama forumda konusu açılmayan (varsada ben görmedim) bir bilgi paylaşayım.

andrea tafi.jpg

1999 Paris roubaix kazananı 52 yaşındaki Andrea Tafi 2019 sezonunda yeniden Paris roubaixte yarışmanın hayalini kuruyormuş. 2019 sezonunda Andreayı Dimension Data forması içinde görebiliriz. Hatta Macaristan yapılan bir yarışa deneme amaçlı katılmış ve yarışı kazanın 30 saniye gerisinde 37. sırada tamamlamış. Paris-Roubaix'de onu bekleyen seviyenin Macaristana göre çok daha zor olduğuda aşikar..

@hamlet2006

2015 yılında velotürk sayesinde gran fondo başladı ,organize olma bizde zayıf,2016 ve 2017 marmara organize olma açısından eksikliklerine rağmen idare ederdi,iyiki geldi gran fondo,bu bile bi şey,hiç yoktan iyidir,önemli olan eksiksiz bisiklet yarışı düzenlemek,bunun için bilginiz olması gerekir,kürsüye üçüncü diye çağırdığınız adamı ertesi gün listeye diskalifiye yazarsanız adama aynen gülerler, 52 yaşında tekrar parise gelmek bu 52 'liği yoracak,250 km dile kolay,kısa zamanda alamaz her şey tadında güzeldir,bisikletin altın çağı 30 'lu yaşlardir 30 'undan sonra iş geriye gider,,

Geri