Scudo Sports

Paris-Nice 2015

Gallopin glikojen depolarını dolduramamış herhalde. :uzgnm:

Scudo
Olmadı Gallopin daha da güçlenmesi lazım. Porte dünden sonra cok iyi iş çıkardı tebrikler belki Giro ya lider gidecektir . Kwiatkowkski Gc iddialisi mi yoksa klasikçi mi olacak artik bu sene karar verecektir. Geçen sene klasiklerden yarıştı bu yıl turlara ağırlık verdi.

Dün Kwiatek de aynısını diyordu daha fazla gel almam gerekir diye. Demekki yanlış beslenme etap, hatta yarış kaybı anlamına geliyor. Porte yokuş zamana karşının aantajını çok iyi kullandı, Gallopin belki yokuştan, belki dünün yorgunluğundan bu kadar kötü olmasını beklemmiyorduk. Paris-Nice , yıldızların yokluğunda bile TirrenoAdriatico dan dahan heyecanlı ve zevkli geçti bana göre.

Gallopin geçen sene Fransa bisiklet turunda Sarı mayoyu giydiğinin ertesi günü yokuş etabında dökülmüştü, tırnamış etapları pek uygun değil sanırım ona.

@Eser Sevinç Evet izlediğim etaptı, yürümekle ben yarısına kadar gelememiştim. Zaten o yokuşu Nibali ve 3 sene önce Froome kazanmıştı. Gallopin gibi bir sporcunun dökülmesi çok normaldi. O da kendisini bildiği için kaçış yaparak sarı mayoyu giymeyi tercih etmiştir.

@Oğuzhan Y.

Bende öyle düşünüyorum.

Demek ki ters giden bir şeyler var ki,bir profesyonel böyle bir hata yapsın.

@Gökhan Toros

Sky Continental kullanmaya başlamış :D

@Hasan Saylık

Global cycling networkte ben de gordum. Hatta pro degil competitive modeller kullaniyorlar cok enteresan diyordu sunucu

Geri