Scudo Sports

İnceleme Paracord ipi ve bileklik

Scudo
İncelemeden geçerse bana gene 21 cm bi tane ayırın :)

yeni renkler geldi, iplere silikon yapıştırdık oje surduk ve kot boyasının içine attık, hiçbiri yapışmadı boya zaten tutmadı silikon ise tırnakla zarar vermeden çıktı, daha duvar boyası gibi malzemeleri deneyeceğim ancak şuan ki testlerimden geçti diyebilirim.

https://i.hizliresim.com/3Y62r4.jpg

Arkadaşlar yeni ipler geldi yeni tarz örümler deniyorum güzel şeyler ortaya çıkıyor :) Bu modellerde 2.1Metre ip içeriyor ve yine sapasağlam bir yapıda. Yakında gece parlayan fosforlu ipler gelecek tek merakım acaba aynı sağlamlıkta olacak mı onlarda ? Bakacağız, buyrun.

https://i.hizliresim.com/GoOba6.jpg

Parakord bileklik hastasıyım. Resimdekiler çok güzel. Ben de bordo ve askeri yeşil birlikte örülmüş seviyorum. İki adet var. Biri kirlendiğinde temizlenirken diğerini kullanıyorum.

@yenerustun Açıkcası gerçekten çok güzeller bende seviyorum :) dilerseniz diğer projelerimize de bakmak için instagramdan exriot_paracord sayfamızı takip edebilirsiniz emin olun güzel şeyler var :)

Almayi dusunuyorum askeri yesil. Ve sari lacivert

@devilmycarlos Forumdan bir çok üyemize gönderdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadık inşallah sizde beğenirsiniz gönderirsem :)

@Canince Çok teşekkür ederim cidden teşekkür ederim böyle işlerle uğraşırken beni mutlu ettiğiniz için :)

@Onur YCL İnşallah bir sıkıntı olmadan kullanırsınız sizde :)

Arkadaşlar Çok Yakında Xiaomi Mi Band 1S/2 modellerini Türkiye'ye yine ucuz fiyattan getireceğim, kayış kısmını paracord bileklikten yapmak gibi projeler deneyeceğim bakalım ortaya neler çıkacak. Ayrıca yine her iki modelin inceleme videosunu yayınlayacağım

Merakla bekliyorum çünkü ben de mi band var kayış koptu paraşüt ipiyle bir şeyler yapayım dedim ortaya hoş bir şey çıkmadı henüz :)

@Expireme
Şu an yolda. Aliexpress'ten aldım 1S'i. Yine de bol kazançlar size ☺

Paracord bileklikler de turuncu renkli ip zamanla kir tutmakta.Bu problemi nasıl giderebileceğim hususunda bilgi verirseniz çok sevinirim.

Satın almak için ne yapmak gerekiyor.

Geri