Scudo Sports

İnceleme Paracord ipi ve bileklik

Guzel gorunuyor renk skalası genis tutulursa baya tutulur

Scudo
@atakan aydin Merhaba öncelikle çalışmalarınızda umarım emeğinizin karşılığını alırsınız:)
Paracord bileklikleri benimde ilgimi çekmekte ve başlamayı düşündüğünüz iş benimde hep kafamın bir köşesinde ama şuan için çok detaylı vakit ayıramadım henüz.
Size sormak istediğim bir bilekliği ördükten sonra aynı iple örme işini birkaç kez tekrarladığınız oldu mu çünkü benim denediğim bir ipte sanırım örüldükten sonra deformasyon olduğundan dolayı daha sonraki örme işleminde aynı performansı sergilemedi ip o yüzden soruyorum.
Birde paracord bilekliğini süs eşyası misyonuyla mı sunuyorsunuz yoksa gerçekten amacına uygun gerektiğinde ipinin kullanılabilir olmasını da dikkate alıyor musunuz?
Çünkü kampçılıkla uğraştığım için üretim aşamalarının tekrarlabilirliğini önemsiyorum belki benim gibi önemseyen arkadaşlarda vardır:)
Son resimlerin birinde baya sağlam mühürlemişsiniz onun yerine kolay açılır hemde rahatsız etmeyen bir yöntem bulunsa hoş olur ipini kullanıp tekrar örüp o şekilde bağlantı yapılabilmesi açısından.
Böyle bir konu görünce biraz uzattım kusura bakmayın artık:D

@Snorlax Şimdi ustat hem moda olarak hemde sporda rahatça kullanabilirsiniz, gucu konusuna geleyim, bu ipe yaklaşık 100 kilo kuvvet uyguladık banamısın demedi ki 200 kilo çekme gucu teoride var, ip deformasyona uğramaz hatta şöyle diyeyim ipi keserken bile şu kaş alma makası kullanıyorum diğer makaslar zor kesmekte :) ipi güç gerektiren her işte kullanabilirsiniz güvenle yinede Allah'ın işine karışılmaz canınızı emanet edeceğiniz bir işte kullanırken dikkat edin ama yinede kullanabileceğiniz bir ip. ha 2 ipi birleştirme konusunda bir şeyi galiba yanlış anlamışsınız açıklık getireyim, şimdi 2 ayrı iple yapınca her ipin 1 er ucunu birbirine bağlıyoruz yani 1 uçları boşta kalıyor uzunluğu gene 2.4 metre ancak ipler ayrı olduğu için 200 kilo çekemez biz sağlam yapmak için ipi kesme işlemi uygulamadan dikişte kullanılan şişlerle birbirine düğümlüyoruz, ortalama 40kg lik bir kuvvet uygulayınca bir şey olmadı daha da kuvvetle test yapacağız, kopsa dahi 1.2 m uzunluğunda 2 ayrı ip oluyor bunu gene mühürleyip tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Şuan bileğimdeki ipde 3 kere sokulup geri örüldü toplamda 1 cm falan kısaldı oda ateşle yaktım biraz. Umarım benimde uzun açıklamam faydalı olmuştur ilginiz alakanız için teşekkür ederim insanların ilgi gostermesi çok hoş bir şey siz ilginizi belli edin gerekirse 10 sayfa açıklama yazarım. İyi akşamlar

@SMMMtugi yeni renkler yolda sağlamlık testimizden geçer geçmez yüklü miktarda isteteceğiz, renk skalası genişleyecektir umarım, inşallah yakında forumdaki abilerimiz kardeşlerimizden birine de incelemesi için urunler göndereceğiz takipte kalın :)

@atakan aydin Teşekkürler test ettiğiniz ipleri paylaşırsanız kendi yapmak isteyenlere faydası olur ha şirket gizlilik politikası diye paylaşmazsanızda anlarım:D

abi ben ayakkabı bağcığından yaptım on numara oldu hiç bi farkı yok. paraşüt ipi değil ama iş görür sonuçta

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
@Muhammet Ali Bulut şekil olarak çok fark yok ancak sağlamlık konusunda ayakkabı bağcığı biraz sınıfta kalmakta ama sadece tasarım için kullanılabilir, fotoğraf atarsanız bizde bakabiliriz

@alper 76 Sayın Alper kardeşim, Allah' a şükür duyarlı üyelerimiz var ki bana haber verdiler, lütfen iyi dinleyin beni.(!) Ben 2 aydır bu iş için ter döküyorum ürün getirip ürün inceliyorum insanlara her şeyi en açık şekliyle anlatmak için çaba sarfediyorum, moderatör abilerimizden bu iş için izin almaya çalışıyorum alnımın teriyle helal iş yapıyorum. Ancak siz gidip burda mesaj yazan üyelerimize " aynı ürün yurt dışında 1 dolara orjinal hemde haberiniz ola." gibi mesajlar atıp işgüzarlık yapmaktasınız. Benim HELAL işimi baltalamaktasınız. Ben önceki konumda da bu ürünün yurtdışında çok ucuz olduğunu ancak ben bekleme süresi ve ürünün garanti konusunda endişeniz olmasın diye kendim size sunacağım diye belirttim. İsteyenlere yurt dışı satış linkleride verdim. Eğer insanları bilgilendirmek istiyorsanız dürüstçe konuya gelip yazın tartışalım bakınız kötü yorum yazan arkadaşlara bile açklama yapıyorum ama herkese özel mesaj atıp böyle insanın işiyle oynayıp hakkına girmeniz doğru değildir. Ben emek veriyorsam almasanız da incelememi sevmeseniz bile emeğime saygı göstermelisiniz. Hadi saygı da göstermediniz düşmanınızmışım gibi reklam yapmanızın doğru olan bir yanı yok. Dediğim gibi herkese ben açık şekliyle ürünü tanıtıp zaten aldığım kaynakları ve ürünün ucuz olacağını belirtiyorum. İleride insanların arkasından böyle işlere kalkışmamnız dileğiyle iyi günler dilerim.

@alper 76 Yaptığınızı hiç yakıştıramadım burada bir emek sözkonusu en azından buna saygı göstermeniz gerekir

1- Öncelikle isteyen istediği yerden alır ,ister çok ister az para versin onu ilgilendirir. Eğer "böyle bir girişimim olacak aslında yurtdışından bu kadara geliyor gibi.. bir ibare olsaydı parası fazla bile olsa bir çok arkadaş eminim sizi tercih ederdi. Zaten olabildiğince yerli üretici ve girişimcileri destekilyor ve desteklemeye çalışıyoruz.
2-Ben bu başlık altında herhangi bir link görmedim? varsa şurada şu kadar vs demişse demin yazdıgım gibi arkadaş tebrik ederim.
3- Bunun dışında 1$ lık üründen çok çok fazlasını kazanmaya çalışmak yukarıda yazdıfım gibi bir açıklık yoksa bence çok çirkin

Daha önce bir arkadaş daha çıkmıştı "Almanyadan kuzenlerim getiriyor... TR de 50 civarı bu işe girmek istiyorum ne dersiniz?" diye bir forum açmıtı.
insanlara da "olaiblir 1-2 $ a satılıdıgnı duydum ama ORJİNAL mi?" diye yazmıştı.

Söyleyeyim ben şimdiye kadar orjinal ya da markalı olana rastlamadm. istediğiniz şekilde almakta herkes serbesttri ben sadece biraz daha açık olunsay
@Expiremeyukarıyı okursunuz belki yardımcı olur

@alper 76 O konuyu zaten ben açmıştım açıklamasını yaptım insanlara keşke takip etseydiniz. Yaptığınızı savunmanız gerçekten güldürüyor beni dediğim gibi konuya yazsaydınız zaten sıkıntı olmayacaktı ama arkamdan iş çevirmenizi hoş gösterecek bir açıklama olamaz. Ayrıca link görmemenin nedeni konuda satış linki paylaşmanın yasak olması, kurallara uydum diye suçlama yapacaksan bunu senin vicdanına bırakıyorum. Herkes her şeyi yazmakta özgürdür ancak böyle işgüzarlık yapacaksanız rica ediyorum benim konuma yazmayın ben soran herkese açıklamasını zaten yapıyorum. Orjinal ürünede rastlamamanız sizin sorununuz işin içinde olanlar bunların ne kadar sahtesi olduğunu bilir

İNCELEME

Arkadaşlar ip ile araba çekmeyi deneyeceğimizi söylemiştik. Bir kardeşimiz gönderdiğimiz iplerle inceleme yapmış buyrun sizde inceleyin videoyu bana gönderdiği şekliyle koyuyorum herhangi bir oynama yapılmamıştır.

ha aşağıya yazmamışsın ve bana YAZDIM mı diyorsun?
o zaman gülmeye devam edin...Kuzenlere de selamlar.... almanyadan almasınlar burada daha ucuz,

ben bir link koyayım bakalım forum kabul edecek mi?
(link)

Tekrar edeyim:
Bunu "TR de üretmek istiyorum" Yurtdışında dha ucuz ancak beni dstekler msiniz? tutar mı? olsaydı...
desteklerdik...
Ama bunu desteklemiyorum, yine de hayırlı olsun alana da satana da
benden bu kadar, saygılarımla

@alper 76 Konuyu bilmediğiniz için kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz. Konuda kuzenlerim kendileri alıyor diye açıklama yapmadım firmadan getiriyorum dedim. Moderatörlerimizden izin alırken bana yapılan açıklamada ürün satışta buyrun şöyle link alın gibi açıklama yaparsam konunun silineceği belirtildi. İstediğiniz kadar link koyabilirsiniz ben dediğim gibi soranlara zaten satış linkleri verip açıklama yapıyorum. Ayrıca evet YAZDIM açıklamaları bu konuda ise gene her türlü sorulara cevap veriyorum bende teşekkür ediyorum size yorumunuzdan dolayı. Dediğim gibi arkamızdan değilde buradan mesaj yazan herkese cevap vermeye çalışacağım.

@alper 76 Ayrıca linkte verdiğiniz ürünüde test ettik çeliği tutan kısmı kolayca kırılmakta ve işe yaramaz hale gelmekte bir de insanların bileklerine kaba gelmekte bu yüzden bu üründen vazgeçip kendimiz düz model üretmeye karar verdik. Ateş çıkaran modelleri ise yurt dışından tedarik etmekteyiz resimleri yukarıda daha şık bir model. Zaten o konularda destek aldığım için bu konuyu açtım bilginize

@alper 76 Bu arada lütfen mesajınızdaki " desteklerdik " kelimesini " desteklerdim " ile değiştirin sizde bende burda kimseyi temsil etmiyoruz herkes hür iradesiyle istediğini yapar bir topluluğu ifade etmek gibi bir ibare kullanmamanız daha doğru olur

@Snorlax Dediğini gibi testleri paylaştım yukarıda bi kardeşimizin yaptığı test videosu var :)

vazgeçtim desetklemiyorum..desteklemezdim desteklemeyeceğim..

@alper 76 yalnız arkadaş zaten bir çok modeli test edip sonunda kendi yapmaya karar verdiğini yazmış orjinal ipi alıp kendisi örüyor sanırım ve bence bu desteklenmesi gereken bişey arkasından insanlara orjinal olduğu şüpheli olan bir ürünün linkini atıp emek veren kişiye köstek olmaya çalışmak çok kaba bir hareket

Satın alınmasa bile desteklenmeli. Bir emek bir çaba var ortada. Mesela gidip 30 liraya da forma alan insanların yaninda gidip Veloturk'den 90 liraya forma alan insanlar salak mı? Yoksa gerçekleşen kampanyayı mı destekliyorlar?

Zaten bisikletle uğraşan insanların çoğu uzakdoğu sitelerinde bu tip malzemelerin bulunduğunu, daha ucuza geldiğini biliyor.Şahsen ben ayda 1 aliexpressden sipariş veriyorum. Led ampül bile sipariş ettim şimdiye kadar siz düşünün... Yersiz bir çaba bence şu gösterdiğiniz.

Ki bazen burada soruyoruz bunun gibi bir ürün aliexpressde var mıdır? Link paylaşır mısınız gibisinden, kimseden cevap gelmediği oluyor.

@Emre Tekinarslan yersiz çaba olarak babamı dediniz anlamadım ustat ancak yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğim gibi ben ipi Türkiye'den alıp kendim örmekteyim sıkıntı çıkarsa yenisini göndereyim demekteyim. Bilek ölçüsune gore ve istenilen renk kombinasyonu yapmaktayım ve her turlu testi burda paylaşmaktayım olabildiğince açık olmaya çalışmaktayım. İlginiz için teşekkür ederim

@Expireme Hahahah ilahi, güldürdün beni :) Önceki cümlelere bakıp onu sana yazdığımı nasıl düşündün? :) Aliexpress'den temin edebileceğimizi söyleyen arkadaşaydı o cümle.

@Emre Tekinarslan Yanlış anladığım için kusura bakmayın o zaman :) Desteğiniz için de tekrardan teşekkürler. Aklınıza takılan sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olabilirim.

Geri