İLKER TAŞ
SPECİALİZED. S-WORKS M5 HARDTRAİLL ALL......
- Tepki
- 776
- İsim
- İLKER
- Bisiklet
- Scott
evet paltolon yokmu diyeceksinizki palton ne alaka anlatayım da görün gecen pazar tarık abiyle yalova cınarcık yaptık tarık abi avrupa yakasından geldi bostancıda buluştuk 08 30 da tarık abi tem karayolundan gitti ben de e 5 karayolundan devam ettim tabi tarık abi benden 15 dk erken geldi darıcaya neyse bende geldim araba vapuruna velespitleri yükledik bu arada tam birlira yirmibeşkuruş verdik bisiklete para almadılar şaşırdım dedim burası kocaeli falan filan yalovaya ayak bastık vapurun dönüş satini ayarlamak icin ido nun hızlı feribotuna pendige gidene bineriz diye saatini alıp hemde bilet alırız diye gişedeki memura yöneldik neyse adama deredimizi anlatırkenadamın suratı ekşidi bizle konuşurken sanki biz ayıp birşey yapmışız gibi adam bize demesinmi bu ne ya paltolonunuz yokmuydu bizde tabi taytlar forma lar tam tesisat uzun yola cıkmışız şortlamı gelecektik ben adama birtane indirecektim yumruğu ama bizler proffesyoneliz bize kaba kuvvet yakışmaz dedim aslında kendimi zor tuttum o benden iyi bir bisikletci dayağı yerdi ama tarık abi vardı yanımda dua etsin benim anlamadığım yalova bildiğim kadarıyla turistlik bir yer böyle bir yerde böylebir zihniyet böyle bir kütübüyozun işi ne:Skull-175 :boese157: :boese157: bu bir spordur her spor dalının kendi ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak hazırlanmış giysiler vardır bunlar sporu iştirak ederken kullanılır terletmez nefes alır hafifdir yanmaz patlamaz vs ne yani birde gocuk giyinelim bari yazık kınıyorum bu gibi adamları ve böyle zihniyetteki insanları her halde o gün bayan olsaydık ne ilgi ne alaka gerisini anlayın neyse vazgectikbizde cınarcıktan vapura bineriz güneşin ve doğanın tadını cıkararak yolumuza devam ettik ve kazasız belasız turumuzu tamamladık ve son olarak burası özgür bir ülke herkes istediğini giyer istediğini yapar kimsenin karışmaya hakkı yoktur bu böyle biline:boese157: :boese157: :boese157: