Piyasa fiyatlarından bihaber adama mal da satmam,piyasa fiyatlarından bihaber bir adamın ucuza verdiği hiçbirşeyi almam da.Faturası olması bile farkettirmez.
Kanmam da kandırmam da.
Yalnız satıcı bisikletten anlamam hediye felan gibi birşeyler demiş galiba ama spd sl leri takmış.
@hamlet2006
Bi ihtimal daha var reis;
Kadroda cok ciddi bi problem varsa oda saf numaralarina yatiyor olabilir. Hani "Haberim yokmuş gibi çek kanka " sekli
Arkadaşlar benim adım Gökhan mercimek bu ilanı veren benim bisikletin sahibinde benim çalıntı diyecek adam benim karşıma çıksın. Serkan mıstınoğlu denilen şahıs bisikletin ilanını yanlış yazdığım İçin alaycı bir tavır içerisinde bir yorum atmış ve bende kendisini bu konuda uyardım ancak kendisi burada olup olmadık altından kalkamayacağı şeyleri ima etmiş daha beni tanımaz hakkımda bişey bilmez ki kendisine ulaşmaya çalışıyorum cvb bile yazmıyor lütfen böyle durumlara destek olmayın neyin ne olduğunu bilip bilmeden destek vermeyin hırsız demeyin hak var allah var ben o bisikleti toplamak İçin Çan’la başla çalıştım illaki ilanda özelliklerini paylaşmamı gerektirecek bir durum yok ciddi alıcı ulaşır gerekli bileğiyim alır anlayışınız İçin teşekkürler
Bakın Serkan mıstınoğlu denen zındığa ulaşmaya çalışıyorum bir türlü cvb vermiyor arkadaşlar lütfen bilip bilmeden karalama kampanyası yapmayın insanı burada hırsızlıkla cahillikle itham ediyorsunuz
Kardeş, ben internetten 2. el bisiklet hiç almadım ama araba çok aldım, ordan gelen bir önizlemime dayanarak senin ilanın çokta yeterli gelmiyor neden dersen:
bisikletin ilk sahibimisin, neden satıyorsun ihtiyaçtanmı yenisinimi alacan, değiştirdiğin bir parçası varmı mesela lastiğini değiştirdin belki yada tamamı orijinal, artı arkadaşın attığı fotoğraflarda bisiklet uzaktan çelikmiş, bisiklette para eden vites sistemleri ruble fren vs bunların yakından fotoğrafı yok, zamanında bende bisiklet sattım resimleri ve açıklaması şu:
6000 TL lik bir mal için yetersiz bir ilan, bisikletin özellikleri internette aratınca çıkıyordur belki de biraz daha detay verebilirdin öle söyliyim.
Ve o şahısa yazdığım mesaj işte burada bunun neresinde atar tutar var
Yunus xl kardeşim bisikletin 2 sahibi benim diyorum ilk sahibi havayollarında kabin memuru olduğu İçin kullanmaya fırsatı olmadığı İçin bana sattı faturalarını kaybetmiş ancak bisiklet istanbul Beşiktaş outdoorbike dan alınmıştır ve 8 aydık bende cayır cayır kullanıyorum diyorum ya çalıntı diyebilen kişi bana gelsin
Kusura bakmada çalıntı diyecek bana gelsin demekle olmuyor ki işler. Yarın öbür gün birşey olduğunda yazılı kanıt yani fatura vs isterler. Adalet laf ile değil kanıtlar ile yürür. Farzedelim senden bunu satın alanın başına birşey gelse elinde ne kanıtı var ne birşeyi. Gökhan Mercimek gidin demeklede olmaz işler.
Alındığı yer belli satan kişi belli diyorsun. Gidin bisikeltin alındığı yerden fatura en azından kimin satın aldığına dair bir geçerli belge temin edin aksi halde sana yapılan ihtamlar malesef devam eder. Hem sen üzülürsün hemde şimdi olduğu gibi millete laf anlatacam diye çırpınır durursun.
Yunus xl kardeşim bisiklet 2015 model ama satışı 2017 zaten ilk alan kişi 4 yada 5 kez binebilmiş uçmaktan fırsat bulamamış ve 4 aya yakın bir süredir bende sadece pazar günleri binebiliyorum
Bigpatron evet çalıntı diyebilecek kişi bana gelsin ben önceden 8 bin tl ye yine Giant marka bir bisiklet sattım valla zerre sıkıntı olmadı gelde şilede başkomiserlik yapan birine ben fazlasıyla kendime güveniyorum ama alacak kişi illaki evrak diye tutturursa elbetteki bu bisikletin alınmış olan bayisinden tedarik ettirilebilir
Birilerini hirsizlikla suclamak veya hirsiz oldugunu ima etmek bu kadar kolay olmamali. Kimse kanit vs olmadan hirsiz olmadigini ispat etmek zorunda degil. iddia veya ima edenlerin ispat etmesi gerekir diye dusunuyorum.
@Mercimekgökhan Boşver Gökhan kardeşim isteyen istediğini söylesin hiç kendinide yıpratma kimseyeye bir şey ispatlamak zorunda değilsin Allah hayırlı satışlar versin inşaallah en kısa sürede satarsın bisikletini..
@Mercimekgökhan Serkan Bey askerde olduğundan telefonu akıllı olmayabilir. Fırsat buldukça bilgisayardan internete giriyor olabilir onun icin cevap yazmamıştır. Kimse kimseyi bu kadar kolay suclayamamali ama ilanı verende akılda soru işareti bırakmamalı. Soru işareti bırakmamak ilanı veren açısından da malını çabuk satabilmek adına + puan olacaktır.
Teşekkür ederim bhr42. Trainspotting35 kardeşim ben gerekli açıklamaları ciddi alıcılarla paylaşıyorum bu konuda şüpheniz olmasın inşallah Serkan denilen şahıs bana döner