BerkEvren
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.866
- İsim
- Berk Evren
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
Montaj veya kullanımda sorun olacağını sanmıyorum ama emin olmak için iletişime geçmek en doğrusu olur. (link)Siyah olanını çok beğendim , ama bir sorum olacak ; benim vites kolları microshift ve fren kabloları gidon sargısı içinden değil , dışarı doğru açılıyor. Gerçi bakınca sanki ortasında durur ve sorun çıkarmaz gibi.
Teşekkürler inceleyeyim hemenBerkEvren
çok güzel ve kullanışlı görünüyor,videonuzu bekliyorum,bende almayı düşünüyordum hiç olmazsa tam anlamıyla çantayı incelemiş olurum.
TatanQa_tr
instagram sayfalarındaki bi fotoğrafta gördüm,sizin kablo sisteminin aynısından var,bir sorun görünmüyor

Kamuflajlı İnova web sitesinde var şu an.Kamuflajlı inova ne zaman stoğa girecek acaba?![]()
Sormayın ne ısrarlar ediyoruz ama nafile... O asimetriden peloton düzeni bile bozuluyor yeminle@srdrmrs lütfen km saatini tam ortaya gelecek şekilde yerleştirip fotoğraf atar mısınız? Şimdi dikkat ettim de gözlerim kanadı. Bişi simetrik olmayınca bana titreme geliyor :////
Bende işe giderken kullanıyorum , sayısız kere yağmura yakalandım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım. Takıp çıkarması çok kolay ve pratik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
229859 dosyayı görüntüle
229860 dosyayı görüntüle
Selamlar. Gidon çantanız sürüş esnasında sallanıyor mu? Çanta gidona sadece iki cırt ile mi tutturuluyor? Yoksa bir üçüncü bağlantı kemeri var mı ? Resimlerden çok anlayamadım.Bende işe giderken kullanıyorum , sayısız kere yağmura yakalandım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım. Takıp çıkarması çok kolay ve pratik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
229859 dosyayı görüntüle
229860 dosyayı görüntüle