Scudo Sports

İnceleme Pack 2 Ride / Askme Gidon Çantası

BerkEvren

Forum Bağımlısı
Tepki
12.866
İsim
Berk Evren
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Diğer
Yerli bisiklet çantası üreticisi Pack 2 Ride'ın yeni gidon çantası Askme'yi inceledim.
13cm x 25cm ölçülerde, 2,5 lt kapasiteli çanta hem günlük kullanım hem uzun sürüşler için oldukça kullanışlı.

(link)

askme_11.JPG

Scudo
Bu tarz yerli markalara destek verilmesi taraftariyim. Zaten sizde bu şekilde videolar çekerek bu desteğinizi gösteriyorsunuz .
Eğer bisikletime çanta vs. alacak olsam kesinlikle pack2ride tercih ederdim. Çünkü fiyatları apidura gibi bu işin pîri markalara göre çok daha ucuz . Ve sosyal mecralarda gördugum kadari ile herkes bu markanin urunlerini severek kullanıyor .
Gelişerek daha iyi yerlere gelmelerini ve dünya çapında iş yapmaları temenni ediyor ve video için size tessekkür ediyorum .

Ön incelemesini yaptığım Askme gidon çantası satışa çıkmış;
(link)

Kullanılan fermuar (YKK Aquaguard fermuar) , iç tarafta anahtar askısı ve renk seçenekleri ile güncellenmiş çantalar.

a04107b7-b6f8-4947-b471-5fb369efc76d.jpg
72a678d0-6cb4-4631-82ee-c69fea142dab.jpg758457cf-ec15-4564-88ae-fa3f8e1cac9b.jpg

Bir aksilik olmazsa bu hafta, yine pack2ride'ın Bongo kokpit çantası için bir inceleme videosu hazırlamış olurum.

Siyah olanını çok beğendim , ama bir sorum olacak ; benim vites kolları microshift ve fren kabloları gidon sargısı içinden değil , dışarı doğru açılıyor. Gerçi bakınca sanki ortasında durur ve sorun çıkarmaz gibi.

Dosyalar

• IMG_3727.jpg
    IMG_3727.jpg
    66,8 KB · Okunma: 92
  • IMG_3698.jpg
    IMG_3698.jpg
    45,8 KB · Okunma: 87
Siyah olanını çok beğendim , ama bir sorum olacak ; benim vites kolları microshift ve fren kabloları gidon sargısı içinden değil , dışarı doğru açılıyor. Gerçi bakınca sanki ortasında durur ve sorun çıkarmaz gibi.
Montaj veya kullanımda sorun olacağını sanmıyorum ama emin olmak için iletişime geçmek en doğrusu olur. (link)

BerkEvren
çok güzel ve kullanışlı görünüyor,videonuzu bekliyorum,bende almayı düşünüyordum hiç olmazsa tam anlamıyla çantayı incelemiş olurum.
TatanQa_tr
instagram sayfalarındaki bi fotoğrafta gördüm,sizin kablo sisteminin aynısından var,bir sorun görünmüyor

çok güzel ve kullanışlı görünüyor,videonuzu bekliyorum,bende almayı düşünüyordum hiç olmazsa tam anlamıyla çantayı incelemiş olurum.
Bongo model çanta az evvel elime ulaştı. Bir aksilik olmazsa yarın da onun detaylı incelemesini çeker yüklerim :harika:

pack2ride_bongo.jpg

BerkEvren
TatanQa_tr
instagram sayfalarındaki bi fotoğrafta gördüm,sizin kablo sisteminin aynısından var,bir sorun görünmüyor
Teşekkürler inceleyeyim hemen ;)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Su geçirmez ve aşınmaz Cordura 1000D kumaşa ve YKK Aquaguard su geçirmez fermuara İlave olarak, komple su geçirmez iç astar ile üretilmiş. Dışında görülen yan esnek cepler gibi iç yan yüzeylerde de organizasyon cepleri ve anahtar askısı konulmuş durumda.@BerkEvren@BerkEvren

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende gidon çantasından aldım. Hem MTB sürerken hemde katlanır bisikletimle (Dahon D8) gezerken kullanıyorum. Çok memnunum. Bide bir gidon çantası yazın internette sitelerde gezinin inanın Pack2Ride kadar bile kalitesi olmayan çantalara 300 lira fiyat çekmişler. Gerçi yerli üretim olduğu için fiyatına bakılmaksızın ihtiyaç varsa alınmalı diye düşünüyorum. Hem ithal malzemelere ağzımızı ayırmayalım. Bu markanın çantaları da yakında çok iyi bir pazar yakalayacaktır. Hatta Gravel Diggers Spotify yayınında üreticisi Bülent Bey çantayı çok güzel anlattı. Garantisi de benim kardeşim dedi. (Bu arada yayınlar çok güzel en çok aynakol ve gürsel abinin yayınını sevdim.) Ben önlerden yerimi aldım. Sizde çok gecikmeyin kendi insanımıza destek atın.

Edit: Nedir yani bu kadar övüyorsun para mı aldın diyenler olmadan açıklama yapayım. Bana para filan vermediler. Ben aldım kullandım sevdim. Sizde aynı parayı ithal çantalara vermeyin daha iyi kalitede olan yerli çantaya verin diye ayıktırıyorum.

Sevgiler.

Kamuflajlı inova ne zaman stoğa girecek acaba? :hımm:

• Beğen
Tepkiler: bulent.tekin
@srdrmrs lütfen km saatini tam ortaya gelecek şekilde yerleştirip fotoğraf atar mısınız? Şimdi dikkat ettim de gözlerim kanadı. Bişi simetrik olmayınca bana titreme geliyor :////

@srdrmrs lütfen km saatini tam ortaya gelecek şekilde yerleştirip fotoğraf atar mısınız? Şimdi dikkat ettim de gözlerim kanadı. Bişi simetrik olmayınca bana titreme geliyor :////
Sormayın ne ısrarlar ediyoruz ama nafile... O asimetriden peloton düzeni bile bozuluyor yeminle :koptum:

Fren kabloları içeriye giriyor oradan , takılması mümkün değil. :)

Km sayacını gidon boğazına koyun lütfen, ağlayacağım. 😂😂😂

Bende işe giderken kullanıyorum , sayısız kere yağmura yakalandım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım. Takıp çıkarması çok kolay ve pratik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
229859 dosyayı görüntüle
229860 dosyayı görüntüle
Bende işe giderken kullanıyorum , sayısız kere yağmura yakalandım ama hiçbir sorunla karşılaşmadım. Takıp çıkarması çok kolay ve pratik. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
229859 dosyayı görüntüle
229860 dosyayı görüntüle
Selamlar. Gidon çantanız sürüş esnasında sallanıyor mu? Çanta gidona sadece iki cırt ile mi tutturuluyor? Yoksa bir üçüncü bağlantı kemeri var mı ? Resimlerden çok anlayamadım.
1592981043214.png

Geri