Scudo Sports

ÖZEL YAPIM MAKİNE (MOSSO DJ) 2007 BİSİKLET ( seda bisiklet team )

jant seçimi böyle bir bisiklet için bence de yanlış,bu xc jantı,1.5 metreden atlayışa 1 kere dayanabilir ama bi süre sonra sana yetmeyebilir bu jantlar,sele çok dayanmaz ve dizini ve baldırlarını zamanla çok acıtacak haberin olsun;),spd yerine akrobasi için geniş(platform)pedal kullanmalısın,maşanın uzunluğu yüksek atlaşıylar için çok iyi ama havalı olmasını bilemiycem.ve son olarak kadron harika!güle güle kullan:)

Scudo
Cok yakisikli olmus..;)

Bu jantlari kullanip da 1-1.5metreden 10larca kez atlayan birini taniyorum :) Tabi saglamligini zaman gosterir ama cok cok abartmadikca bir sey olacagini sanmiyorum :)

Bisiklet kesinlikle cok hos duruyor.. Parca secimleri konusunda hic yorum yapmiycam, herkesin zevkleri, istekleri, beklentileri farklidir ;) Onemli olan insanin kullandigi bisikletin icine sinmis olmasidir.. Gerisi hikaye ;) :)

Gayet guzel bir bisiklet toplamissin, yaptigin yorumlardan da icine sindigi anlasiliyor :)

Iyi gunlerde atlayip, ziplaman dilegiyle :)

Bende tanıyorum bu jantlarla 1-1.5 metreden atlayan arkadaşım var ve çok memnun,bisikletin gerçekten çok hoş duruyor güle güle kullan...

1 metre mümkün de 1.5 metre zor :)
1 metre ile 1.5 metre arasında çok büyük fark var.Sonuçları tamamen değiştiriyor.
Eğer atladığı yer eğimli zemin ise sorun olmaz ama düzlüğe atlıyorsa ve atlamayı çok iyi bilmiyorsa kesinlikle bu tip bir jant zarar görür.
Arazi binişindeki sağlamlığı ayrı, bu modelin o konudaki başarısını herkes biliyor.

valla v brakelerden aldıgım tutması olsun saglamlıgı olsun aynı fiyatta diskte öle bi disk fren bulamadıgım için v brake kullanıyorum çok ta memnunum.zaten jantların konusunada gelince bu jantların kalitesini vede saglamlıgını bilen bilir konuşmama gerek yok.ayrıca yorumlarınız içinde teşşkürler...

hüsrev hayırlı olsun kardeşim iii günlerde kullan

hüsrev hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan

Hayırlı olsun Hüsrev gerçekten muhteşem bi makina olmuş jantlar konusuna gelince ise sendeki jantlar gerçekten iyi fakat bu bisiklete linkteki jant yakışır:D
(link)
Tabi bide diske geççen:D

walla berkay bana şu an bu jantlar yetiyo saol ben almıyyaım.yorumun içinde teşekürler...

hüsrev güzel bisiklet güle güle kullan

bu arada berkayy gönderdiğin linktekii deemax jantlar biraz abartı olmuş çoğu dh ci için bile fazla bu jantlar bence (fiyat-performans) ve bi dj bisikletede fazla kaçar :D

masallah cok guzel gorunuyor gule gule kullaman dilegiyle,kazasiz belasi kullanirsin insalllah...

saol atakan.zaten o mavic ler bana baya agır kaçar fiyatı falan olsun çok pahalı bunlar fazlasıyla idare ediyo.

bence muhteşem bülent abi herzamanki gibi çok başarılı tabii sizintercihleriniz de öyle
muğladan murat

saolun teşekkürler.tabikide bu makinada bülent abininde emegi war...

yahu bisiklet harika oldu.millet o kadar guzel yorumları yapmıslar kı kadro hakkında soylıyıcek bır sey bulamadım.Kadro harıka zaten hele arka catallarına ve arka tekerlegın mandalının takıldıgı yerını ınceledıgımde bıttım o an.tek kelıme ıle super dızayn.Jantlarınnın da bır sorun olacagını sanmıyorum kanımca.sonucta shımano yanı dandık olsa ıdı zaten uretılmezdı kı zaten bu urunler pıyasaya cıkmadan once test edılmıyorlar mı ? yanı bıraz ayar kacırabılır yuksek atlayıslarda ama onuda rapıde air engeller dıye dusunuyorum.fazla bır zaararı olmaz kullanabılır bence o jantlarıda cok sık atlayısların ertesı gunune ayar yaptırabılır sadece :)

hayırlı olsun husrev artık kadro cıtırtın da kalmadı bısıkletın harıka gule gule kullan ...

valla benim söliceklerimin hepsine bu kadar kelimede tercüman olmuşun onur çok teşekkür ederim yorumların için....

ay allahım ben nasıl korkti konuşamıyor hüsrev bu ne biçim bir tane canavadir

gülegüle kullan iyi zıplamalar hoplamalar bol bol hoplat bisikleti...

Geri