ozkanburak
Soğuk Asfalt Bükücü
- Tepki
- 888
- İsim
- Burak Ö.
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Bisiklet öncesi baya bir oyun bağımlısıydım. Şimdi o makinada ultra ayarlarda Zwift çalışıyor. 🤪
bu seri en son kışın taksi durağında çalarak sokağın sessizliğini bozan telefonla aklıma gelmiştiMax Payne 1 ve Max Payne 2 için remake geliyor. Remedy Entertainment ile Rockstar Games bu konuda anlaşmışlar.
Haberin detayları: (link)
Ağlayan bebek sesi ve o karanlıktaki map bulma bölümü geldi aklıma.Max Payne 1 ve Max Payne 2 için remake geliyor. Remedy Entertainment ile Rockstar Games bu konuda anlaşmışlar.
Haberin detayları: (link)
Bu ow 2 ekstra ücretli mi olacak ow 1 sahipleri oynayabilecek mi? Ona göre ow 1 alacağımda288751 dosyayı görüntüle
Akşamları boş olduğumda WoW Mythic+ Dungeon atıyorum kafa dağıtmak için gayet güzel gidiyor
Merhaba OW2 PvP ücretsiz ve OW1 oyuncuları ile aynı lobide oynaya bileceksiniz fakat OW2 PVE muhabbeti gelecek onun fiyatı ise 60$ ve ya 40$ olacak bana sorarsanız PVE gereklimi diye bence değil o yüzden satın almaya gerek kalmayacak diye düşünüyorumBu ow 2 ekstra ücretli mi olacak ow 1 sahipleri oynayabilecek mi? Ona göre ow 1 alacağımda![]()
OW1i de mi almayayım?Merhaba OW2 PvP ücretsiz ve OW1 oyuncuları ile aynı lobide oynaya bileceksiniz fakat OW2 PVE muhabbeti gelecek onun fiyatı ise 60$ ve ya 40$ olacak bana sorarsanız PVE gereklimi diye bence değil o yüzden satın almaya gerek kalmayacak diye düşünüyorum