Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Mobile Legends oynayan varsa birlikte mistik ligine doğru çıkabiliriz... Evet biliyorum orjinali var bunun ama ilk defa bir şeyin benzetmesi orjinalinden çok daha güzel🤦🏼

Scudo
Oynadığım online rekabetçi oyun VALORANT'tan pisikletler...

Kaderine terk edilmiş, paslanmaya başlamış aero çemberli bir çelik :
Valorant Screenshot 2022.02.01 - 23.38.34.56.png

Aynı haritada bir çift roadster :
image-64-1024x525.png

Split'teki vitesli roadsterımız :
EkPq4tfUwAAjYmo

1644606925543.png

Covid kaptım bu karantina sürecinde bir sürü oyun denedim. Bunlardan en beğendiğim oyunu paylaşmak istedim.

Sniper Elite 4, kardeşimle ve arkadaşlarımla co-op olarak oynadım. Oyunun hikayesini baştan sona arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Oyunu zorluk seviyesi olarak en sondakini seçip açtım. Fark edilince aşırı zor. Fark edildiğiniz an sizi vuruyorlar ölüyorsunuz. Ultra kaçış yeteneğine sahip biri olarak söylüyorum ben ağır hasarla kaçıp tek tek avlayabiliyordum ama arkadaşlarım öldüğü için son kayıta geri sarıyorduk.

Oyun herkesi öldürene kadar aşırı zevkli ama şunu yap bunu yap dediği şeyleri bulana kadar göbeğim çatlıyor. Midem bulanıyor başım dönüyor. Tüm haritayı kan gölüne döndürüp tek canlı bırakmayışım 20-30 dk sürüyor. Sonra 1 saat görevlerin yerini arayışım sürüyor. Bulamayınca youtube dan açıp izleyerek bulmaya çalışıyorum. Hayatımda ilk defa bi oyun bana youtube açtırdı.

Güzel yanları;
  • co-op hikaye
  • multiplayer haritalar
  • sessiz ilerlemek daha zevkli
  • 2. dünya savaşı silahları atmosferi
  • röntgen görüntülü kelle alış videosu
  • hemen bitmiyor sürükleyici
  • sniper gerçekçiliği
  • vurulunca hedef almakta zorlanması
  • dürbünden adamın kaç metrede olduğunu görüp ona göre sniper ı daha etkili kullanma imkanı
  • target führer dlc si gerçekten zevkli
Eksileri;
  • Bug çok oluyor. Merdivene takılma gibi ya da susturuculu silahla headshot yiyen düşmanın düşerken kimsenin olmadığı ortamda fark edilmeye neden olması
  • sniper da dürbün açınca baktığın yöne bakmaması ya da yere bakıyor olması veya önünde olan engelin altına bakıyor olması
  • sniper dürbününe ayar yapılmıyor 2x 4x gibi. Youtube videolarında millet ayarlıyor ama mod sanırım ana oyunda bulamadım.
  • dürbün dürbün değil çamur bulanmış mika plastiği gibi.
  • dürbünün sniper dürbününden daha kötü
  • dürbün baktığın yönde açılmıyor ana avrat mekaniğini yapana sövdürttü
  • dürbün adamın milimetrik kaç metrede olduğunu söylüyor zevkimi kırdı
  • koşarken domuzlaşan karakter. Sağa sola çok az miktarda dönüyor. Can sıkıcı.
  • dlc ler çok zayıf
  • Harita yok (gta 5 teki gibi sol atta yok. M tuşunda var. Onda da konumun nesnel vs hiçbir şey yok. Youtube da millet yapmış ama bu da mod sanırım)
Önerir miyim? 18 liraya steam'den deluxe paket aldım o şekilde evet ama 125 liraya önermem. Oyundan zevk aldık ama bu da ayrı bir ayrıntı. Führer'i pıçaklamak ayrı bir zevkliydi.

(link)

En azından forumla alakalı bir oyun :)

Oynaması 3 gün ücretsiz, beğenir satın almak isterseniz de %60 indirimle 16 lira fıyatı var.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
(link)

1 hafta önce çıkmış. 2 gündür 10 saate yakın oynadım bence hiç fena değil. minimal, öğreticili strateji oyunu. civilization gibi falan değil hatta oyunun girişinde dünyanın en basit oyunu tarzı bişey yazıyor :kyfmyrn: paso fps oynayan biri olarak kafamı yormayacak bir oyun arıyordum, buldum bi tane paylaşayım dedim :kedicik:

• Beğen
Bugün aşırı sevindiğim bir habere denk geldim arkadaşlar.
Her şeyi bırakın, burayı okuyun.
Hazır mıyız? O zaman sizi şöyle alayım. 👇

(link)

Max Payne 1 ve Max Payne 2 için remake geliyor. Remedy Entertainment ile Rockstar Games bu konuda anlaşmışlar.

Haberin detayları: (link)
bu seri en son kışın taksi durağında çalarak sokağın sessizliğini bozan telefonla aklıma gelmişti

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Plastation pass oyunları duyuruldu ps3 ten 5 e geçenlere gün doğdu.

Max Payne 1 ve Max Payne 2 için remake geliyor. Remedy Entertainment ile Rockstar Games bu konuda anlaşmışlar.

Haberin detayları: (link)
Ağlayan bebek sesi ve o karanlıktaki map bulma bölümü geldi aklıma.

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
bu hafta epicde ücretsiz olarak bioshock serisi var, ilgililere duyurulur

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve radez
budur yahu.
derin ambians budur,
tür uyumu budur,
hikaye tabanlı budur,
zorluk desen tam bana layık,
bir de üstüne emekle uğraşılmış türkçe yamayla tamamlamak budur!

Oynayın oynatın 🤠EGS_DarkestDungeon_RedHookStudios_S2-1200x1600-1888311b95f43a3b02df2c452bd4ffee.jpg5

• Beğen
1653684082981.png

Akşamları boş olduğumda WoW Mythic+ Dungeon atıyorum kafa dağıtmak için gayet güzel gidiyor

Bu ow 2 ekstra ücretli mi olacak ow 1 sahipleri oynayabilecek mi? Ona göre ow 1 alacağımda :)
Merhaba OW2 PvP ücretsiz ve OW1 oyuncuları ile aynı lobide oynaya bileceksiniz fakat OW2 PVE muhabbeti gelecek onun fiyatı ise 60$ ve ya 40$ olacak bana sorarsanız PVE gereklimi diye bence değil o yüzden satın almaya gerek kalmayacak diye düşünüyorum

Merhaba OW2 PvP ücretsiz ve OW1 oyuncuları ile aynı lobide oynaya bileceksiniz fakat OW2 PVE muhabbeti gelecek onun fiyatı ise 60$ ve ya 40$ olacak bana sorarsanız PVE gereklimi diye bence değil o yüzden satın almaya gerek kalmayacak diye düşünüyorum
OW1i de mi almayayım?

Bu ara DCS'e sardım ama uçak modülleri çok pahalı...

Geri