Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Ps4 oynayan var mı ? Cod modern warfare, fifa20, gta v, red dead redemption 2, days gone , star wars jedi , battlefield oynuyorum.
Star wars jedi kesinlikle öneririm hem güzel vakit geçiyor hem oyun kaliteli.
Bu arada psn kullanıcı adım galatasoldier

Scudo
Bence şuan oynanabilecek en uzun süreli oyunun mount n blade bannerlord olduğunu söyleyebilirim.
Oyunun ana teması sıfırdan kalradya adlı bir diyardan başlayıp kendi otoritenizi sağlıyorsunuz desem yeridir
vlandiya sturgiya aseraylar gibi bir sürü medeniyet var ve eğer istersek bir tüccar istersek bir turnuvada savaşcı istersek bir imparatorluk vasalı en önemliside krallığa kadar erişebiliyoruz şuan oyun erken erişimde fakat halen gayet iyi bir oyun

Günaydın
(link)
Hala da satın almayıp ama almayı düşünen varsa en uygun fiyatta🤙🏻

Pubg de ve pubg lite da 30 yaş üstü takım arkadaşı arıyoruz.

strateji oyunları sevenlere çok eski ama birkaç yıl önce türkçeye çevrilmiş bir oyun tavsiye ediyim.
Baldurs Gate Enhanced Edition steamda 30 tl civarı ben torrrentten ücretsiz indirdim..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet 38
Dark souls tarzı oyun sevenler için Lords of fallen steam de 10 TL.

Resident Evil 2 (Remastered) Steam'de %50 indirimle 89,50₺

Dün gece bir oyuna denk geldim, 911 Operatör ismi 7 Mayısa kadar %90 indirim ile 2.40 TL steamde.

Oyun çok basit, 911 operatörü olarak gelen çağrılara göre polis, itfaiye ya da sağlık ekiplerini adreslere yönlendiriyorsunuz. Zaman kıymetli, yangınlara ağaçlarda kalan kedilerden daha önce müdahele etmemiz falan gerekiyor.

Oyunun Türkçe çevirisini yapan arkadaş güzel yapmış, haritalarda istanbul da var. Bence 2.40 TL'ye gayet güzel bir oyun ilgililerine duyrulur. :)

Amnesia: The Dark Descent oyunu Epic Games’te 7 Mayıs’a kadar ücretsiz. Bilginize.

Neden yaş kısıtlaması var?
Güzel soru. Ben 37 yaşındayım, çok genç olan arkadaşlarla frekans tutturamayacağımı düşündüğüm için olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Güzel soru. Ben 37 yaşındayım, çok genç olan arkadaşlarla frekans tutturamayacağımı düşündüğüm için olabilir.
Bana biraz uygun gelmedi bu düşünce. Yine de karar sizin, mazur görün.

Xbox One üzerinden oynuyorum oyunları daha önce söylemiştim, ağırlıklı olarak forzamotorsport7 ve gta5 oynuyorum eşlik etmek isteyen varsa özelden yazabilir..

Atari salonlarından bildiğimiz Street the Rage serisi yıllar sonra dördüncüsüyle birçok platforma cıktı. Hemen indirip bitirdim. Yenilenmiş grafikleriyle ve özlenen arcade unsurlarını barındırması beni cok memnun etti. 1-4 kişi yanyana oynanabilen oyunlardan.

d7f4041d91b8039dc4915813b711807f65871e7d.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve specific
Epic games bildiğiniz üzere her hafta bir ücretsiz oyun veriyor. Bu hafta GTA5'i ücretsiz vereceği söyleniyor. 1 hafta boyunca ücretsiz alıp, oynayabilirsiniz.
Akşam 6'da Epic Games Store'u kontrol etmenizde fayda var. :)

Fifa 20 varsa psn plus dan oynuyoruz

Epic games bildiğiniz üzere her hafta bir ücretsiz oyun veriyor. Bu hafta GTA5'i ücretsiz vereceği söyleniyor. 1 hafta boyunca ücretsiz alıp, oynayabilirsiniz.
Akşam 6'da Epic Games Store'u kontrol etmenizde fayda var. :)
adamların sitesi çökmüş durumda, twitter'dan açıklama yapmışlar. GTA 5'in ücretsiz olma ihtimali bile yetiyor :)

• Beğen
Tepkiler: sspl ve Hami Bulut
Son düzenleme:
Mafia: The City Of Lost Heaven

2002'de çıkan bu efsane oyunu bilmeyen ve oynamayan yoktur diye düşünüyorum. Şimdi bununla ilgili çok sevindirici bir haber var.

Mafia: Definitive Edition’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

2K Games; Mafia: Trilogy twitter hesabında yayınladıkları bir (link), 19 Mayıs’ta Mafia Trilogy ile ilgili bir paylaşım yapılacağını duyurdu. Bu duyuruya bir de teaser eşlik etti:

Teaser, 2. ve 3. oyunlardan kesitler sunuyor ve duyurunun 19 Mayıs'ta geleceğini gösteriyor. İlk oyuna ilişkin bir detay yer almaması kimilerinin dikkatini çekmiş, bununla ilgili bir bilgi paylaşılıp paylaşılmayacağı merak edilmişti. Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra da Mafia: Definitive Edition’ın Microsoft Store’da yer aldığı görüldü (sonrasında da hızla kaldırıldı). Ancak oyundan ilk görseller internete yayılmıştı bile.

Mafia: Definitive Edition bir Remastered değil, yeni bir motor üzerine kurulmuş ve içerisinde yeni hikaye parçaları bulunan bir Remake olacak. Çıkış tarihi ise 28 Ağustos.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

(link)

Bir diğer güzel haber de Assassin's Creed'den. Yeni oyunun isminin Ragnarog olacağı söylentilerinden sonra Valhalla'nın ilk trailer'ı ve oyun detaylarıyla ilgili videoları da yayınlandı.

Dosyalar

• 5.jpg
    5.jpg
    197,2 KB · Okunma: 8
  • 6.jpg
    6.jpg
    173,9 KB · Okunma: 6
  • 7.jpg
    7.jpg
    148,2 KB · Okunma: 6
(link)

Basketbol menajerlik oyunu sevenler için.

Geri