Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

gta v aldım. %10 cıvarını bitirdim ama şuan bir boşluktayım. hiç görev gelmiyor. netten araştırdım bi karakter daha açılınca arabayı bi yere saklıyorsun ama bende henüz 2 karakter var. konu ile bilgisi olan var mı

Scudo
gta v aldım. %10 cıvarını bitirdim ama şuan bir boşluktayım. hiç görev gelmiyor. netten araştırdım bi karakter daha açılınca arabayı bi yere saklıyorsun ama bende henüz 2 karakter var. konu ile bilgisi olan var mı

Kaldığınız bölümün adını Youtube'a yazarsanız mutlaka çözümü çıkacaktır. Bilgisayarda oynuyorsanız ALT tuşu vasıtasıyla karakterler arasında geçiş yapmanız gerekiyor olabilir. Ya da haritada veya görevde daha önce başka bir şey yapmanız gerekiyor olabilir. Oyun açık dünya olduğu için ve tam olarak hangi bölüm olduğunu bilmediğim için nokta atışı bir cevap veremiyorum.

Bu arada, Assasin's Creed Odyssey muhteşem ötesi bir oyun olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kaldığınız bölümün adını Youtube'a yazarsanız mutlaka çözümü çıkacaktır. Bilgisayarda oynuyorsanız ALT tuşu vasıtasıyla karakterler arasında geçiş yapmanız gerekiyor olabilir. Ya da haritada veya görevde daha önce başka bir şey yapmanız gerekiyor olabilir. Oyun açık dünya olduğu için ve tam olarak hangi bölüm olduğunu bilmediğim için nokta atışı bir cevap veremiyorum.

Bu arada, Assasin's Creed Odyssey muhteşem ötesi bir oyun olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.
karakter değişikliği yapıyorum ama ikisinde de birşey yok :) dediğin gibi bakayım

Belki alakasız olacak ama Steam'den 2 kez GTA 5 aldım ve ikisinde de iade ettim. Maalesef Rockstar Launcher hesabım ile ilgili yaşadığım ve çözemediğim sorundan dolayı Rockstar'dan nefret ettim. Sorunun çözümü için kaç kez Rockstar'a mesaj attım, hiçbirinde de ilgilenmediler.

Belki alakasız olacak ama Steam'den 2 kez GTA 5 aldım ve ikisinde de iade ettim. Maalesef Rockstar Launcher hesabım ile ilgili yaşadığım ve çözemediğim sorundan dolayı Rockstar'dan nefret ettim. Sorunun çözümü için kaç kez Rockstar'a mesaj attım, hiçbirinde de ilgilenmediler.
Var mı bir kodu? Mesaj vb.

xbox one s üzerinden oyun oynuyorum bende,

gta5 fh4 fm7 oynayan varsa eşlik edebilirim....

Var mı bir kodu? Mesaj vb.
Sorun şu şekilde; 2014'te Steam'den Max Payne 3'ü satın aldım ve bu şekilde ilk kez Rockstar Launcher hesabı almak zorunda kaldım. O zamanlarda aldığım hesabı açarken kullandığım mail adresi farklıydı. Steam ve Launcher kullanıcı adları da farklıydı ama Max Payne 3'ü oynamama engel olmadı o dönemler.

GTA 5'i aldığımda mail adresi uyumsuzluğu sorunuyla karşılaştım. Steam'e kayıtlı mail adresimi Launcher'da doğruladım ama bu kez de kullanıcı adı uyumsuzluğundan giriş yapamadım. Steam'deki kullanıcı adımı Launcher'da değiştirmek istedim ama zaten kayıtlı olduğu uyarısını aldım. Tüm bu sürecin ekran görüntüleriyle birlikte farklı zamanlarda Rockstar'a 4-5 kez mesaj attım ama dönen olmadı.

Oyunu Launcher üzerinden satın almam gerek oynayabilmem için ama tüm oyunları Steam üzerinden kontrol etmek istediğimden ve Rockstar'ın ilgisizliğinden dolayı bunu yapmayacağım sanırım.

Sorun şu şekilde; 2014'te Steam'den Max Payne 3'ü satın aldım ve bu şekilde ilk kez Rockstar Launcher hesabı almak zorunda kaldım. O zamanlarda aldığım hesabı açarken kullandığım mail adresi farklıydı. Steam ve Launcher kullanıcı adları da farklıydı ama Max Payne 3'ü oynamama engel olmadı o dönemler.

GTA 5'i aldığımda mail adresi uyumsuzluğu sorunuyla karşılaştım. Steam'e kayıtlı mail adresimi Launcher'da doğruladım ama bu kez de kullanıcı adı uyumsuzluğundan giriş yapamadım. Steam'deki kullanıcı adımı Launcher'da değiştirmek istedim ama zaten kayıtlı olduğu uyarısını aldım. Tüm bu sürecin ekran görüntüleriyle birlikte farklı zamanlarda Rockstar'a 4-5 kez mesaj attım ama dönen olmadı.

Oyunu Launcher üzerinden satın almam gerek oynayabilmem için ama tüm oyunları Steam üzerinden kontrol etmek istediğimden ve Rockstar'ın ilgisizliğinden dolayı bunu yapmayacağım sanırım.
İlginç bir hata gerçekten. Bende farklı e-postalarla kayıt olarak oynamıştım sorun olmamıştı.

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
PubG mobile oynuyorum. Oyun kasmaya başlayınca Lite modunu indirdim. Daha iyi oldu. Çok eğlenceli..

Online Risk oynayabilirsiniz. Telefon yada PC.

Ben de yazayım neleri oynadığımı.

RDR2 ye başladım pc de, muazzam bir iş olmuş, acayip ayrıntılı ve hikayesi içine çekiyor oyunun.

DMC 5 i bitirdim, her DMC oyunu gibi güzel olmuş ancak kombolar biraz daha yavan 3 ve Dmc: Devil May Cry oyununa göre.

Cod Warzone oynuyorum, çok güzel bir iş, oynanışı eğlenceli ancak hile fazla, hile report sistemi yok resmen, serverlar genel olarak kötü.

Şunlar da önerilerim

Xbox gamepass'ten Alien İsolation'u da oynayabilirsiniz, mükemmel bir oyundur. Ben çok korktuğumdan ilerleyemedim, bu tür oyunları beceremiyorum ancak korkmayan varsa kesinlikle deneyimlemeli.

Yine Xbox Gamepass'te Final Fantasy 15 oynayın, mükemmel bir oyun her anlamda.

Bendede zamanında playstation vardı . Bisiklet almak için satmak zorunda kalmıştım . Bisiklet aldığım için hiç pişman değilim ama keşke playstation umu satmasaydım biraz daha bekleseydim diyorum şimdilerde .

Arkadaşlar Steam'da Dying Light indirime girmiş. Bugün son gün. Oynayan, tavsiye eden? Dead Island'a bayılan biri olarak indirmeyi planlıyorum.

1 ayı geçkin evdeyim. Red Dead Redemption 2 ile resmen vahşi batı yaşam öyküsü izliyorum. Enfes. Yok artık dediğim bir sürü detay.
Çabuk bitmesin diye araya başka bir oyun koydum; bioshock collection ile 1. oyunu bitirdim yeni.
Bi yandan da hatunla last of us oynuyoruz dizi niyetine 🙂
Gran Turismo Sports ve F1 var tabi bi de. Direksiyon aldığımdan beri, keyfim biraz baltalandı ama olsun, antrenmanla geri gelecek keyif.
Ps4 üzerinden oynayan varsa, paslaşabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: sccetin ve MakRo
@specific ben beğendiydim dying light'ı gündüz başka gece başka zombi var, ses yaparsan başka zombi geliyor falan 3-4 güne bitirirsin zaten

• Beğen
Tepkiler: specific
Geri