srdrmrs
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.179
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Canyon
gta v aldım. %10 cıvarını bitirdim ama şuan bir boşluktayım. hiç görev gelmiyor. netten araştırdım bi karakter daha açılınca arabayı bi yere saklıyorsun ama bende henüz 2 karakter var. konu ile bilgisi olan var mı
karakter değişikliği yapıyorum ama ikisinde de birşey yokKaldığınız bölümün adını Youtube'a yazarsanız mutlaka çözümü çıkacaktır. Bilgisayarda oynuyorsanız ALT tuşu vasıtasıyla karakterler arasında geçiş yapmanız gerekiyor olabilir. Ya da haritada veya görevde daha önce başka bir şey yapmanız gerekiyor olabilir. Oyun açık dünya olduğu için ve tam olarak hangi bölüm olduğunu bilmediğim için nokta atışı bir cevap veremiyorum.
Bu arada, Assasin's Creed Odyssey muhteşem ötesi bir oyun olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim.
Belki alakasız olacak ama Steam'den 2 kez GTA 5 aldım ve ikisinde de iade ettim. Maalesef Rockstar Launcher hesabım ile ilgili yaşadığım ve çözemediğim sorundan dolayı Rockstar'dan nefret ettim. Sorunun çözümü için kaç kez Rockstar'a mesaj attım, hiçbirinde de ilgilenmediler.gta v aldım. %10 cıvarını bitirdim ama şuan bir boşluktayım. hiç görev gelmiyor. netten araştırdım bi karakter daha açılınca arabayı bi yere saklıyorsun ama bende henüz 2 karakter var. konu ile bilgisi olan var mı
Var mı bir kodu? Mesaj vb.Belki alakasız olacak ama Steam'den 2 kez GTA 5 aldım ve ikisinde de iade ettim. Maalesef Rockstar Launcher hesabım ile ilgili yaşadığım ve çözemediğim sorundan dolayı Rockstar'dan nefret ettim. Sorunun çözümü için kaç kez Rockstar'a mesaj attım, hiçbirinde de ilgilenmediler.
Sorun şu şekilde; 2014'te Steam'den Max Payne 3'ü satın aldım ve bu şekilde ilk kez Rockstar Launcher hesabı almak zorunda kaldım. O zamanlarda aldığım hesabı açarken kullandığım mail adresi farklıydı. Steam ve Launcher kullanıcı adları da farklıydı ama Max Payne 3'ü oynamama engel olmadı o dönemler.Var mı bir kodu? Mesaj vb.
İlginç bir hata gerçekten. Bende farklı e-postalarla kayıt olarak oynamıştım sorun olmamıştı.Sorun şu şekilde; 2014'te Steam'den Max Payne 3'ü satın aldım ve bu şekilde ilk kez Rockstar Launcher hesabı almak zorunda kaldım. O zamanlarda aldığım hesabı açarken kullandığım mail adresi farklıydı. Steam ve Launcher kullanıcı adları da farklıydı ama Max Payne 3'ü oynamama engel olmadı o dönemler.
GTA 5'i aldığımda mail adresi uyumsuzluğu sorunuyla karşılaştım. Steam'e kayıtlı mail adresimi Launcher'da doğruladım ama bu kez de kullanıcı adı uyumsuzluğundan giriş yapamadım. Steam'deki kullanıcı adımı Launcher'da değiştirmek istedim ama zaten kayıtlı olduğu uyarısını aldım. Tüm bu sürecin ekran görüntüleriyle birlikte farklı zamanlarda Rockstar'a 4-5 kez mesaj attım ama dönen olmadı.
Oyunu Launcher üzerinden satın almam gerek oynayabilmem için ama tüm oyunları Steam üzerinden kontrol etmek istediğimden ve Rockstar'ın ilgisizliğinden dolayı bunu yapmayacağım sanırım.
hangi platform?Pro Cycling Manager 2019 oynamaya başladım, çok keyifli.
Single player, kariyer seçeneğinde ilerliyorum. Onur, sen online oynuyorsun sanırım?hangi platform?
Bilgisayarda mı yoksa cep telefonunda mi?Single player, kariyer seçeneğinde ilerliyorum. Onur, sen online oynuyorsun sanırım?