Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Arkadaşlar Steam'da Dying Light indirime girmiş. Bugün son gün. Oynayan, tavsiye eden? Dead Island'a bayılan biri olarak indirmeyi planlıyorum.

1 saat kadar oynamıştım. Çok keyifli. Zamanında tüm oyunları zor modda oynamaya çalışırdım. Bu oyunda yememişti. Satmıştım. Geçenlerde tekrar satın aldım. İnsani bir modda oynayacağım. Umarım korkmam 😁 hakkında hep olumlu şeyler var. Steam'de türkçe oldu mu oyun? Öyle bir çalışma vardı sanki.

• Beğen
Tepkiler: specific
Scudo
Arkadaşlar Steam'da Dying Light indirime girmiş. Bugün son gün. Oynayan, tavsiye eden? Dead Island'a bayılan biri olarak indirmeyi planlıyorum.
Çok kaliteli bir oyun. Oyunun müzikleri, haritası, silahları - ekipmanları, oynanışı ki oyunda gece ve gündüz olarak oynanabilmesi... Her şeyiyle dört dörtlük. Oyunu gece geç saatlerde ve oyunda da gece iken oynamanızı tavsiye ederim. Acayip tırstırır!

Bu arada Dying Light 2'nin çıkışı ertelenmiş.

• Beğen
Tepkiler: specific
Yanlış hatırlamıyorsam epic store bu hafta içi yada haftaya Just Cause 4 'ü verecekti. Adamları sadec verdikleri bedava oyunlar için takip ediyorum. Oynayacak sistem dahi olmasa alıyorum. "Nerede beleş oraya yerleş" benimsedim artık. Keza steamdeki oyunların %60'ını böyle oradan buradan verilenlerden aldım. Keza uplay (ubisoft) öyle, cimri olan origin'den sadece bf3 ve ra2'yi aldım. BF3'te bir hacker grubu tarafından online kısmı kırılınca ücretsiz yapmışlardı. Bu ara bir arkadaşımın gazına gelip WOW'a başladım. 4 kişilik küçük bir ekibimiz var oyundaki bir kaç sistem ile oyunun aylık parasını çıkarırız rahat olun dedi. Çıkaracağımıza eminim çünkü kendisi 2 yıldır bu şekilde oynayıp üzerine internetini de ödüyor. Şuanda tekniği bilmiyorum 12 Nisana kadar BFA (battle for Azeroth) indirime girip 160'a düşmüştü bir tek onu aldık. Şimdiye kadar oynadığım mmorpg oyunlarında en başına geçmiş durumda.

Yanlış hatırlamıyorsam epic store bu hafta içi yada haftaya Just Cause 4 'ü verecekti. Adamları sadec verdikleri bedava oyunlar için takip ediyorum. Oynayacak sistem dahi olmasa alıyorum. "Nerede beleş oraya yerleş" benimsedim artık. Keza steamdeki oyunların %60'ını böyle oradan buradan verilenlerden aldım. Keza uplay (ubisoft) öyle, cimri olan origin'den sadece bf3 ve ra2'yi aldım. BF3'te bir hacker grubu tarafından online kısmı kırılınca ücretsiz yapmışlardı. Bu ara bir arkadaşımın gazına gelip WOW'a başladım. 4 kişilik küçük bir ekibimiz var oyundaki bir kaç sistem ile oyunun aylık parasını çıkarırız rahat olun dedi. Çıkaracağımıza eminim çünkü kendisi 2 yıldır bu şekilde oynayıp üzerine internetini de ödüyor. Şuanda tekniği bilmiyorum 12 Nisana kadar BFA (battle for Azeroth) indirime girip 160'a düşmüştü bir tek onu aldık. Şimdiye kadar oynadığım mmorpg oyunlarında en başına geçmiş durumda.
Epic benim Steam istek listeme göre ilerliyor sağolsun :D Umarım kapanmaz, kaliteli oyunlar veriyor. Destekte vermek lazım :D

(link) standart versiyonu epic games'te bedava. (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
This War of Mine. bu oyun Bosna Savaşı' nda evlerde mahsur kalanların hayatta kalmaya çalışmalarını konu alıyor. Adeta korona virüs günlerindeki bizler gibiler. Gün gün evdn çıkmadan yaşamaya çalışıyorlar. Hem Türkçe dil desteği de mevcut. Sinirlerinizle oynayan güzel oyun yapmışlar.

Merhaba arkadaşlar.

Bu aralar Valorant oynuyorum, onun hakkında birkaç kelime yazayım dedim. Valorant güzel olmuş , izleyince eğlenceli değil de oynayınca baya sarıyor. Oyunun en büyük eksisi yürümesi aşırı yavaş geldi bana karakterin, yani biriyle karşılaşınca ya öleceksin ya öldüreceksin, kaçmak neredeyse imkansız o hızda. Bir de silahlar deli gibi sekiyor, cs den daha fazla sekiyor gördüğüm kadarıyla. Yani bas çek yapmazsam mermiler hiçbir şekilde yerine gitmiyor. Hareket halindeyken de cs deki gibi aynı, mermiler hiçbir şekilde yerine varmıyor, ya durmak ya yavaşlamak zorundasınız.

Skiller eğlenceli olmuş, ben skillerle aşırı sıkar diyordum da güzeldi. Hatta baya önyargılıydım bu konuda. Skiller aynı sis bombası, flash bombası vs yerini alıyor. Oyunda parasızlık çekmiyorsunuz neredeyse hiç.

Canlı yayın açıyorum bu aralar, takip edebilir, drop şansınızı deneyebilirsiniz siz de. Ancak çok zor gerçekten, bana 2.5-3 günde düştü, işkence gibi ama bazılarına da hemen düşüyor. Şans meselesi sanırım. Takip edebilirseniz çok sevinirim ayrıca, abonelik kısmını açmak istiyorum en azından biran önce bazı değişiklikler yapmama izin verilmiyor şuanda. Teşekkürler.

Roket ligi veya Cs Go oynayan varsa bende eşlik edebilirim arkadaşlar.

Pro cycing manager 2019 oyunu ile ilgili bir inceleme yazısı okudum, hoşuma gitti. Çevirisini yaptım, burada paylaşıyorum. Oyuna başlayıp başlamama konusunda kararsızlık yaşayanlara, oyunu duydum ama nasıl bir şey? diye soranlara veya eski sürümlerini oynayıp yeni sürümündeki değişiklileri merak edenlere yardımı dokunur diye düşünüyorum.
Yazının orjinaline bu linkten ulaşabilirsiniz. thegamer.com/pro-cycling-manager-2019-review/

Pro Cycling Manager 2019 İnceleme: Sarı mayoya layık bir simülasyon

Pro Cycling Manager 2019, oyunculara öngörülemeyen bisiklet dünyası üzerinde tam kontrol vermeyi başardı.

BELLA BLONDEAU
03 TEMMUZ 2019

Pro Cycling Manager, neredeyse yirmi yıllık geçmişe sahip bir seridir. 2001’den beri her yıl cyanide tarafından çıkartılan oyunlar, oyucuları, grafikleri yöneterek, istatistikleri analiz ederek ve gerçek zamanlı yarışlara katılarak kariyerlerini ilerletmek için görevlendiriyor. Serinin en son oyunu olan Pro Cycling Manager 2019, kafa karıştırıcı sayıları ve istatistik yapma sürecini eğlenceli, erişilebilir ve ilgi çekici hale getiriyor.

En başından itibaren, oyuncular bireysel bir bisikletçinin kariyerini seçme veya tüm bir takımı yönetme seçeneğine sahip olacaklar. Her iki seçenekte her bir rotaya özgü küçük farklılıklar olmasına rağmen, oyunun temel döngüsü aynı kalır. Oyuncular zamanlarının çoğunu menülerde geçirecek ve mali durumdan sürücü performansına ve antrenman rejimlerine kadar her şeyi takip edecekler. Pro Cycling Manager özünde fazlasıyla mikro yönetim ile ilgili bir oyundur ve oyunculara verilen araçlar bunu kolaylaştırır.

ŞİMDİ BAŞLA

Mikro Yönetim Zirveye Giden Yol

Bu mikro yönetim, oyuncuların kontrolü ele almakla görevlendirildiği yarışlarla sonuçlanır. Oyun bir yarışı simüle etme (gerekli hesapları yaparak hızlı bir şekilde sonuçlandırma) imkanı sunsa bile bu seçenek belirli niteliklerin gelişmesini kısıtlayarak bisikletçi gelişimini engeller. Yani yavaşça bildiğin rotayı izlemek genellikle daha iyidir. Tam zamanlı bir yarışta, bisikletçilerin, hamlelerini kontrol etmek için küçük alt menüler vardır. Bunlar, bir karakterin sprinte kalkmasını, gruba tutunmaya çalışmasını, takım arkadaşlarıyla deryar döngüsüne girmesini vb. Yönlendirir. Bütün bunlar olurken yerel manzaralar eş zamanlı olarak işlenir; farklı hava koşulları ve etap için verilen gerçekçi fizik yasaları temelli yol koşulları ile tamamlanır.

Bu yarışlar oldukça uzundur, ancak verimlilik odaklı oyuncular için normal hızlarının sekiz katına kadar hızlandırılabilirler. Oyunun olmazsa olmazı gerçekten etkili, zorlayıcı menüler olduğundan, bu genellikle cazip bir seçenektir. Yarışların kendileri, temel paketin en zayıf noktası çünkü bunlar dünyanın görsel açıdan en zorlayıcı şeyleri değil ve kamera seçenekleri garip bir şekilde sınırlı. Bisiklet yarışının yerel manzarasını(tarihi ve doğal güzellikler) tasvir edebilmeleri için oyunculara onu nasıl görmek istedikleri konusunda daha fazla kontrol verilmesinin yanı sıra farklı kamera seçeneklerinin daha ayrıntılı açıklamaları verilmelidir. Ayrıca, yarışların yükleme süreleri, özellikle oyunun sınırlı grafiksel gerçekçiliği göz önüne alındığında şaşırtıcı derecede uzundur.

Bununla birlikte, yarışlar tamamen kötü değil ve kesinlikle parlak noktaları var. Pro Cyclist kariyer seçeneğinde, oyuncular hem yöneticilerinden hem de takım arkadaşlarından ileti alacaklar, bu da yarışın ortasında oldukça sürükleyici bir his veriyor. Örneğin, bir oyuncu sürünün önünde sürmeyi tasarlıyor olabilir, o an ona geride durması talimatını ancak takım kaptanı verir. Bu küçük gelişme sınırlamalarına rağmen oyunları daha etkileşimli hale getirmek için uzun bir yol kat ederek gelmiştir.

Mükemmel Profesyonel Bisikletçiyi Yapılandır.

Profesyonel Bisikletçi seçeneği ,bu yılki yüklemede, yeni sağlıklı küçük bir içerik sunuyor. En önemlisi,oyuncuya, bisikletçisini formda görse dahi sporcusunu donatabileceği sağlam beceri ağacına erişim imkanı tanıyor. Bir sürücünün nasıl yapılandırılabileceği hususunda biraz esneklik vardır ve seçenekler gamında çalışmak gerçekten çok zaman alır. Bir oyuncu, karakterinin, ekibin yıldızı karizmatik bir kısa mesafe bisikletçisi (sprinter) veya yedek kondisyonu yanında taşıyan dayanıklılık odaklı bir takım arkadaşı olmasını isteyebilir, Pro Cycling Manager 2019, oyunculara kusursuz bisikletçilerini oluşturma araçlarını sunuyor.

Oyucuların ellerindeki bu araçlar, oyun içi seçenek/komut dizelgelerinin(menülerin) akışkan doğası ve sağlam bir bilgilendirme sistemi(tutorial) ile PCM(Pro Cycling Manager) sonuç olarak oyunculara öngörülemeyen bisiklet dünyası üzerinde tam kontrol vermeyi başarıyor.Antrenman araçlarını daha az bisikletçi üzerinde etkin bir şekilde kullanarak, bisikletçilerin başarımlarının(form durumu, yetenekler) istikrarlı ve hususi olarak yüklenen antrenmanlar ile aylar içinde gelişmesini izlemek, gerçek bir memnuniyet. Bir şey yanlış gittiğinde, ister yaralanma, fazla çalışma veya kişisel memnuniyetsizlik olsun, sorunların nereden kaynaklandığını belirlemek her zaman çok kolaydır. Şeffaflık ve izlenebilir veri seviyesi, iyi bir benzetim(simülasyon) oyununu niteliksiz olandan ayırır.

Sınırlı grafik özellikleri ve cila eksikliğine rağmen motor içi kamera çalışması söz konusu olduğunda, karşılıklı konuşmalardaki şüpheli dil bilgisi ile beraber Pro Cycling Manager 2019 nihayetinde kazanan bir paket. Meraklıların kolayca sıkılmayacakları yeterli seçenekler ve yeni başlayanların tamamen anlaşılmaz hissetmemeleri için yeterli açıklama var. Steam Atölyesi desteği, oyuncuların kadroyu kadın bisikletçiler ile değiştirmesi veya oyun içi istatistiklerin gerçek dünyadaki bisiklet haberlerini yansıtması gibi şeyleri yapmalarına izin verir ve büyük ölçüde hem tekrar oynanma değerine hem de özelleştirmeye sahip bir pakete sahip olursunuz.

Sim tarzı oyunlara gelince(Sims, SimCity vb.), Pro Cycling Manager 2019 sarı forma için ciddi bir yarışmacıdır.

5 üzerinden 4 yıldız

cs go ve division 2 oynayanlar ve beraber oynamak isteyenler mesaj atabilir :)
bu ara bu ikisindeyim

• Beğen
Tepkiler: safex
Supreme üstü ve ya Global varsa, faceit 8-10LVL oynayan ve ya olan varsa oynayabiliriz :)

Askerden önce lem'dim. Artık o kadar ilgilenmiyorum CS ile :)

Geri