@Ahmet Bilge Kaan AKIN Haklısınız; şuan da HF4, Nfs Heat gibi güncel ya da favori oyunların hepsini yükledim neredeyse. Yine de insan arıyor mmorpg havasını

. Daha önce önerildi mi bilmiyorum King Of Amular Reckoning tavsiye ederim.
Hocam gamepass'e de üye olum, pc tarafında 3 aylık 6 lira sadece. Şu listedeki oyunlar ve çok daha fazlası mevcut, çok kaliteli oyunlar gerçekten. Bu yazanlar önerdiğim oyunlar, kesinlikle denemelisiniz.
- Final Fantasy 15
-Gears 4-5 (arkadaşınız varsa eğlenceli yoksa hikayesi aşırı bayıyor)
-Ape Out
-Middle Earth Shadow of War (kesinlikle öneririm)
- Blair Witch (güzel bir korku oyunu)
- The Outer Worlds (fazla sarmadı ancak fallout tarzını sevenler bunu da sevecektir)
-A plague Tale (kara vebayı anlatıyor, hoş bir hikayesi var)
- Wolfenstein Youngblood- Wolfeinstein 2 (Wolfeinstein 2 yi öneririm vurdulu kırdılı silahlı oyun, youngblood arkadaşınızla oynamak için güzel)
- Metro Exodus (mükemmel tek kelime ile)
- Children Of Morta (çok eğlenceli, tek pc den iki kişi de oynayabiliyor)
- Rise of Tomb Rider (mükemmel)
- My Friend Pedro (değişik mekaniklere sahip, eğlenceli)
-Dead Cells (ya çok çabuk bıkarsınız ya başından kalkamazsınız

)
- Hellblade (hikayesi güzel, grafikleri güzel, dövüş mekanikleri kötü olması göze batmıyor)
- Rage 2 (ben sevemedim ancak seven çok)
- Deaths Gambit (güzel oyun)
- Dishonored 2 (kesinlikle tavsiye ederim)
- Vampyr (oynamadım ancak hikayesi güzele benziyor)
- Saints Row 4 (arkadaşınızla eğlenceli)
- Hotline Miami (kafa dağıtmalık)
- Brothers- a Tale of two sons (hikayesini çok seven var, iki kişi oynayabiliyor, basit eğlence)
- Undertale (hikayesi kaliteli, grafikleri görmüyorsunuz yarım saat sonra)
- State of Mind (güzel bir hikaye anlatıyor, Matrix sevenler kesinlikle sevecektir)
- Minit (Kısa bir yaşam süresi olan bir canlıyı yönetiyoruz, kısa sürede görev tamamlamaca)
- Frostpunk (açlık oyunları

)
-Valkyria Chronicles (strateji seviyorsanız ve anime severseniz beğenebilirsiniz)
-Hollow Knight (kesinlikle oynamanız gereken bir oyun, mükemmel)
- The Talos Principle (güzel bir bulmaca oyunu, varoluşsal düşüncelere kapılıyorsunuz, hikayesi gayet güzel)
- Orwell
- Lonaly Mountains (kafa dağıtmalık)
- Gris
- Metro 2033- Last Light Redux sürümleri (Metro Exodustan önce bitirin tam hikaye için)
- Zoo Tycoon
- Cities Skyline
- Slay The Spire
- Timespinner (en son bitirdiğim oyun, hollow knight ve bu benzer oyunlar, ikisini de kesinlikle öneririm)