Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Haklısınız; şuan da HF4, Nfs Heat gibi güncel ya da favori oyunların hepsini yükledim neredeyse. Yine de insan arıyor mmorpg havasını :). Daha önce önerildi mi bilmiyorum King Of Amular Reckoning tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Haklısınız; şuan da HF4, Nfs Heat gibi güncel ya da favori oyunların hepsini yükledim neredeyse. Yine de insan arıyor mmorpg havasını :). Daha önce önerildi mi bilmiyorum King Of Amular Reckoning tavsiye ederim.
Hocam gamepass'e de üye olum, pc tarafında 3 aylık 6 lira sadece. Şu listedeki oyunlar ve çok daha fazlası mevcut, çok kaliteli oyunlar gerçekten. Bu yazanlar önerdiğim oyunlar, kesinlikle denemelisiniz.

- Final Fantasy 15

-Gears 4-5 (arkadaşınız varsa eğlenceli yoksa hikayesi aşırı bayıyor)

-Ape Out

-Middle Earth Shadow of War (kesinlikle öneririm)

- Blair Witch (güzel bir korku oyunu)

- The Outer Worlds (fazla sarmadı ancak fallout tarzını sevenler bunu da sevecektir)

-A plague Tale (kara vebayı anlatıyor, hoş bir hikayesi var)

- Wolfenstein Youngblood- Wolfeinstein 2 (Wolfeinstein 2 yi öneririm vurdulu kırdılı silahlı oyun, youngblood arkadaşınızla oynamak için güzel)

- Metro Exodus (mükemmel tek kelime ile)

- Children Of Morta (çok eğlenceli, tek pc den iki kişi de oynayabiliyor)

- Rise of Tomb Rider (mükemmel)

- My Friend Pedro (değişik mekaniklere sahip, eğlenceli)

-Dead Cells (ya çok çabuk bıkarsınız ya başından kalkamazsınız :D )

- Hellblade (hikayesi güzel, grafikleri güzel, dövüş mekanikleri kötü olması göze batmıyor)

- Rage 2 (ben sevemedim ancak seven çok)

- Deaths Gambit (güzel oyun)

- Dishonored 2 (kesinlikle tavsiye ederim)

- Vampyr (oynamadım ancak hikayesi güzele benziyor)

- Saints Row 4 (arkadaşınızla eğlenceli)

- Hotline Miami (kafa dağıtmalık)

- Brothers- a Tale of two sons (hikayesini çok seven var, iki kişi oynayabiliyor, basit eğlence)

- Undertale (hikayesi kaliteli, grafikleri görmüyorsunuz yarım saat sonra)

- State of Mind (güzel bir hikaye anlatıyor, Matrix sevenler kesinlikle sevecektir)

- Minit (Kısa bir yaşam süresi olan bir canlıyı yönetiyoruz, kısa sürede görev tamamlamaca)

- Frostpunk (açlık oyunları :D )

-Valkyria Chronicles (strateji seviyorsanız ve anime severseniz beğenebilirsiniz)

-Hollow Knight (kesinlikle oynamanız gereken bir oyun, mükemmel)

- The Talos Principle (güzel bir bulmaca oyunu, varoluşsal düşüncelere kapılıyorsunuz, hikayesi gayet güzel)

- Orwell

- Lonaly Mountains (kafa dağıtmalık)

- Gris

- Metro 2033- Last Light Redux sürümleri (Metro Exodustan önce bitirin tam hikaye için)

- Zoo Tycoon

- Cities Skyline

- Slay The Spire

- Timespinner (en son bitirdiğim oyun, hollow knight ve bu benzer oyunlar, ikisini de kesinlikle öneririm)

BF4 oynayan arkadaşlardan gaza geldim geri indireyim dedim. Zamanında bu dog tagler, veya benzeri şeyleri açmak için boş bir servera girip silah kasıyorduk arkadaş ile sıra sıra. O aralar assault bölümündeki scar-h ile seri olsun diye hs attığımdan dolayı daha öncelerde oynadığım bir kaç serverda K/D oranından dolayı hack tarzı bir şey olarak algılıyor ve oto kick veya ban atıyor. Baktım en baba 64 kişilik full map olan hc serverlara giremiyorum bir anlamı yok diyerek bugün sildim bir kaç servera giriyorum ama zevk vermiyor normal oynaması. İşin garibi ben o silahla bir daha oynamadım bile ve oyunda gerçekten hileci olan adamlar kol geziyor. Misal only locker mapte adam basede kimseyi çıkarmıyordu ve adamı kendi basesinde gösteriyordu. :) Olurda ileride bir pc toplarsam ve bf modern savaş oyunu çıkarırsa dönerim öteki türlü apex legends ile devam. Eve geçince aldığım hatayı da atarım buraya.

219665 dosyayı görüntüle
ekleme: galiba K/D sıfırlama ile tekrar oynanabiliyormuş, gece işe giderken downloada bırakayım premium hesaplarda bu yapılıyormuş.
K/D sıfırlama bir şeye yaramamış gibi görünüyor.Galiba serverların sitesinden rica ile ban kaldırtmam gerekecek. Demek ki neymiş arkadaş gazına gelip stat kasmak için üç kağıtçılık yapmamk gerekiyormuş. Bugün girdiğim bir oyundan, arada biraz ateş etmek iyi oluyor.

Dosyalar

• ScreenshotWin32-0051.png
    ScreenshotWin32-0051.png
    284,7 KB · Okunma: 11
Redbull'un Instagram sayfasında gördüğüm mobil platform downhill oyunu. TL ile alınan bisikletler daha iyi olduğundan olsa gerek ranked yarışta gelenler sizi rahatlıkla geçebiliyor. Birde hareket falan yapılan yarış var ama ben pek beceremedim.

Dosyalar

• Screenshot_2020-02-27-14-10-21-697_com.redbull.bike2.jpg
    Screenshot_2020-02-27-14-10-21-697_com.redbull.bike2.jpg
    465,9 KB · Okunma: 21
  • Screenshot_2020-02-27-14-11-40-559_com.redbull.bike2.jpg
    Screenshot_2020-02-27-14-11-40-559_com.redbull.bike2.jpg
    410,5 KB · Okunma: 20
  • Screenshot_2020-02-27-14-10-35-305_com.redbull.bike2.jpg
    Screenshot_2020-02-27-14-10-35-305_com.redbull.bike2.jpg
    494,1 KB · Okunma: 18
Screenshot_2020-03-07-10-36-55-795.jpegDark souls tarzı oyun sevenler için Steam de nioh çok uygun fiyata.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Star Trek Online oynayan var mıdır acaba? başlıkta arattım henüz kendisini ifşa eden olmamış :D varsa eğer Earth Spacedock'da buluşalım.. Rigel, Captain of U.S.S. Athelas

Call of duty warzone çok iyi olmus arkadaşlar, ücretsiz, crossplay desteği var ve ps veya xboxtan girecekseniz klavye fare de destekliyor. Baya eğlenceli oyun.

Call of duty warzone çok iyi olmus arkadaşlar, ücretsiz, crossplay desteği var ve ps veya xboxtan girecekseniz klavye fare de destekliyor. Baya eğlenceli oyun.
Aynen çok güzel sadece boyutu biraz sıkıntılı geldi, en düşük ayarda mevcut sistemim ile belki oynayabilirim ama adam beni rustta olduğu gibi 1000 metreden görürken ben 50 metreden anca göreceğim için 175 GB indirmeye değmeyecektir. Tesadüf geçen akşam twitch'te gördüm dr.disrespect oynuyordu. Harita baya büyük zaten araç vs var. Ve ölünce bir arena tarzı bir yere atıp 1v1 maçın sonucuna göre tekrar dönebiliyorsunuz. Değişik bir sistem yapmışlar. Son zamanlarda fps oyunlarında bir battle royal'e moduna geçiş oldu. Ucundan kıyısından bu var.
(link)

Dosyalar

• COD-Warzone.jpeg
    COD-Warzone.jpeg
    53,3 KB · Okunma: 5
Aynen çok güzel sadece boyutu biraz sıkıntılı geldi, en düşük ayarda mevcut sistemim ile belki oynayabilirim ama adam beni rustta olduğu gibi 1000 metreden görürken ben 50 metreden anca göreceğim için 175 GB indirmeye değmeyecektir. Tesadüf geçen akşam twitch'te gördüm dr.disrespect oynuyordu. Harita baya büyük zaten araç vs var. Ve ölünce bir arena tarzı bir yere atıp 1v1 maçın sonucuna göre tekrar dönebiliyorsunuz. Değişik bir sistem yapmışlar. Son zamanlarda fps oyunlarında bir battle royal'e moduna geçiş oldu. Ucundan kıyısından bu var.
(link)
85 gb hocam 175 değil

(link)

Bu sayfada 175 GB demişler.

Her neyse, GeForce NOW varken indirmeye gerek yok. ;)

• Beğen
Tepkiler: Sinan.054 ve MakRo
(link)

Bu sayfada 175 GB demişler.

Her neyse, GeForce NOW varken indirmeye gerek yok. ;)

WarZone hariç, Modern Warfare olduğu için 175GB diyorlar. normal de indirilen 85GB

• Beğen
@Ahmet Bilge Kaan AKIN kardeş sana birkaç tüyo verelim o halde sevaptır :D
  • Town center boş durmasın sürekli köylü bas
  • 30 köylüde çağ atla ardından hemen diğer çağa atla 2 bina kurup
  • Yeni bir çağa geçince ilk yaptığın iş oduncu upgradelerini yapmak olsun çok önemli
  • 3. Çağa geçince ekonomiyi daha hızlı toparlamak için ez az 2 tane daha town center yap ve böylelikle birim zamanda 1 yerine 3 köylü üretebil
  • Askeri taktiğini kendi ırkına, rakibin ırkına ve haritaya göre belirle
  • Askeri taktiklerin başarısızlığa uğrarsa farklı bir askeri birim üretmeye başlamaktan çekinme
  • 4. Çağa geçene kadar defansif oyna
  • Ordun savunmayı sorunsuz r şekilde halledebilecek duruma geldiğinde, yani kendi güvenliği kendin sağlayabildiğinde artık ordunla takımına yardım etmek için sefere çıkabilirsin

• Muhteşem
Gog'da Witcher serisi ücretsiz arkadaşlar. Hesabınıza eklemeyi unutmayın

(link)

Edit: Oyunun kendisi değilmiş :D :D Konser falan var :D

Epic yine coştu, güzel oyunlar ücretsiz

World War Z

Figment

Tormentor X Punisher

Süre bitmeden hesabınıza ekleyin!!

2 hafta sonra da 2 güzel oyun daha var :)

(link)

Geri