Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Uğur S.
FRP zarı edinirsem olabilir böyle. Dungeons and Dragonstaki zarlar normal FRP den çok farklı. Aslında daha çok sıra tabanlı strateji oyunları gibi o oyun da :D

Scudo
@chuck_schuldiner
8300. Ile 8350 arasında az bir frekans farkı oldugu itta ediliyor ve 8350 daha fazla tdp degerine sahip yani hem daha fazla güç hem daha fazla isinma demek oluyor bu da

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Elimde bir ekran karti var onu verecegim ustune de 200 tl verecegim bana 450 ye geliyor assagi yukari tabi ki 2.el

@ATALAY16
İyiymiş. 2 sene fx6300 kullandım. O bile üzmediyse bu hiç üzmez sanırım :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ekran karti ile islemciyi yikselttim biraz daha götürür bu sistem sırf farcry 5 oynayabilmek icin islemciyi yukselttim

konsol oynayan yokmu ? :) bütün oyunları oynadım nerdeyse rdr 2 , detroid , spiderman bunlar efsane olmuş kesinlikle tavsiye ederim :) bu ara fifa'ya sardım pcden konsoldan sonra pc biraz sıkıcı geldi :D

@ATALAY16
Kötü oyun ?Aşırı basit, düşmanlarda zeka kırıntısı yok oyunda :(

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Hadi ya ?

Dying Light ı denemeyen varsa oynasın arkadaşlar. Oyunun bittiğine üzüldüm vallaha. İlk kez bir oyunda yan görevle bu kadar uğraştım oyun bitmrsin diye. Türkçe yama sayesinde senaryoyu anlamakta çok iyi oldu.

(link)

Witcher 3 ~~~~~~~ 22,49TL

Assasind Creed Oddysey ~~~~~~~ 154,50 TL

Skyrim ~~~~~~~ 57,49 TL

Hitman 2 ~~~~~~~ 64,26 TL

Frostpunk ~~~~~~~ 30 TL

Darksouls 3 ~~~~~~~ 65,40 TL

Kingdom Come : Deliverance ~~~~~~~ 44,50 TL

Ni-oh ~~~~~~~ 38,50

Jurassic Word ~~~~~~~ 53,50 TL

Shadow of the Tomb Rider ~~~~~~~ 104,50 TL

Batman Arkham Knight ~~~~~~~ 14,75 TL

Grim Dawn ~~~~~~~ 9,75 TL

Fallout 4 ~~~~~~~ 66,50 TL

Cities Skylines ~~~~~~~ 12,25 TL

Metro Redux Bundle ~~~~~~~ 11,62 TL

Hollow Knight~~~~~~~ 15,84 TL

A Hat in Time ~~~~~~~ 26,95 TL

Darknest Dungeon ~~~~~~~ 11,70 TL

Watch Dogs 2 ~~~~~ 61,80 TL (Çok güzel oyun ancak gizlilik kısmı beni deli etti, gizlenemiyorum )

Rise of the Tomb Rider ~~~~~ 17,80 (30 liraya düşerdi hep, güzel indirim)

Bioshock infinite ~~~~~ 12, 25

Dishonored 2 ~~~~~ 37,94

The Talos Principle ~~~~~ 8,85

Little Nightmares ~~~~~ 9,30

Birde VR gözlük olsaydı,yandan biraz vantilatör çalışsaydı tadından yenmezmiş. :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Çok merak ettiğim oyunlardan biriydi bu.

Son zamanlarda kendime uygun bir şeyler bulamıyorum Fanatical'da. Eskiden güzel bundle'lar olurdu underrated oyunların çok ucuza verildiği ama artık rastlamıyorum nedense. Bundlestars zamanları en güzel zamanlarıydı Fanatical'ın :)

Steamımda bulunan, oynarım diyip aldığım ancak ellemediğim oyunları yüklüyorum şu sıralar :D
Rise and Shine da bunlardan bi tanesi oldu.
Oyun 2d olmasına rağmen cover yapmak zorunda kalıyoruz, ölmesi çok kolay çünkü. Oyunu zor yapmışlar, Cuphead kadar olmasa da zor bir oyun.
Düşmanların ve karakterlerin ölümü ise bol kanlı :D Adam vurması çok eğlenceli.
Klavye+fare ikilisi ile biraz zorlanılıyor maalesef. Gamepad olsa bu oyuna çok daha iyi olurdu. Eliniz alışınca oynanılıyor olsa da uzanıp gamepad ile oynamanın keyfi başka olurdu :D

grand turismo tarzı bir araba yarışı önerir misiniz? ps2 veya 3 zamanında oynamıştım ama oynadıgım en iyi yarış similasyonuydu.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
DOTA 2 oynayan var mı ?

genç arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. 4/5 bin bandında önerebilecekleri laptop markalarını yazarlarsa sevinirim .call of duty oynayabilsin en azından :)

Geri