Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Bir tek seslerine bayıldım zaten :D Ya kucağıma aldım pc'yi gamepad'le oynuyorum. Bilgisayar ısınıyor ısınıyor 28 FPS anca görüyorum. FPS düştükçe hareketler hantallaşıyor, block'a basıyorum block'lamıyor. İlk boss'ta yarım saat uğraştım geçemedim. Sonra koydum soğutucuya baktım 40-50 fps oldu. Aldım 720p'ye 60 fps'te 1 dakikada kestim :D Zorluk otomatik değil hep kolaydı. Ama kolay olunca karakterler yavaşlamıyor, boss'u geçme süresi kısalıyor sadece.

Scudo
@Yegah SOMA oyununu da bir inceleyin. Türkçe yama mevcut diye benim hellblade ile birlikte çok farklı bulduğum ve beğendiğim oyunlardandır.

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Akınlasınn

Ya ne yalan söyleyeyim, Hellblade'deki perspektif puzzle'ının aynısı Room serisinde de var. Ordaki bunun kadar saçma değil ama. Bana o yüzden farklı gelmedi Hellblade, bunda vardı biz de zorlaştırıp uzun süren oyun yapalım demişler. Ama işte uzun sürmekten öteye gitmiyor, boşu boşuna dolandırıyor ortada. Ama fiyatına göre sıkıntı yok çünkü grafikleri ve sesleri çok hoş. Adam gibi arayüz bile yapmamışlar oyuna :D

@emre64 O oyunda hedeflenen şey ana karakterin içindeki sesi oyuncuya yansıtmak. Bunu da harika başarmışlar. O oyunun yapımı ile ilgili videoyu izleyin. Bu iç ses hastalığını yaşayan insanlarla bir araya gelerek yapılan bir oyun. Onların yaşadıkları travmaları ana karaktere aktarma çabaları mükemmel olmuş.

Kış indiriminden sadece Stardew Valley aldım.

fall out 4'den sonra bir fall out 76 denemek lazım geri dönüşler ve yorumlar iyi gibi değil ama yinede oynamak lazım varmıdır oynayan?

@emre64
Aynen zorluk sadece daha uzun süre ölmelerine neden oluyor demiştim ben :D Oyunun son kısmı daha heyecanlı ve güzeldi ilk girişine göre. Son kısma gelin derim, orası heyecanlı. Oraya gelene kadar dolanıp duracaksınız ama :D Kısa sürüyor zaten oyun o kadar uzun değildi :D

gog da soma oyunu bedava şu an arkadaşlar. Biz konuştuk diye oldu galiba.

(link)

• Beğen
BELEŞ GAMEE :d:

(link)

BATMAN ARKHAM KNİGHT

Çok zaman önce almış ve bit türlü oynama fırsatı bulamamış olduğum bu mükemmel oyunu, sonunda yükleyip bitirdim. Steam verisine göre bitirme saatim tam 30 saat olmuş, ancak bazı küçük görevleri es geçtiğim için daha da uzayabilir bu süre. Riddler'ın görevlerini mesela, aramakla uğraşmak istemedim. İsteyenler 40-45 saate kadar oynayabilir tam anlamıyla bitirmek için.

Oyunu spoilersiz anlatmaya çalışayım. Oyunda ana görev düşmanlarımız ve yan görev düşmanlarımız var. O kadar çok düşman ve hikaye var ki oyun içinde, o kadar güzel yazılmış ki ara hikayeler bile insan hayret ediyor, gerçekten çok üst düzey bir iş çıkartmışlar ortaya. Ana hikaye mükemmel, yan hikayeler de onu aratmıyor. Neredeyse hiçbir oyunda yan görevleri yapmayan ben, en en sıkıcı (sıkıcı olan sadece birbiriyle bağlantılı 3 yan görev tipiydi) onları bile yaptım, sırf hikayenin sonunu görebilmek için. Tam 19 tane düşman var oyunda ve hepsinin de kısa-uzun bir hikayesi var oyunun içerisinde.Batman'in ruh halini de çok güzel yansıtmışlar. Meraktan başından kalkamıyorsunuz.
Ana hikayenin olduğu kısımdaki yan hikayelerde sonucu değiştiremiyoruz ancak diğer taraftaki bazı bölümlerde hikayenin sonunu-akışını değiştirebiliyoruz seçimimize göre.
Batmobile kullanmak çok zevkli olsa da boss savaşı zorlayıcı olabiliyor, yine de haz alarak kullandım.

Riddle ara görevleri yine çok fazlaydı (210-220 gibi bir sayı) , bunları yapmasanız da bunun ana hikayesini görebiliyorsunuz, ancak hepsini tamamladığınızda gerçek sona ulaşıyorsunuz Riddle'da.

Önceki Batman oyunları ile aynı dövüş mekanikleri olsa da görsel olarak daha güzel geldi gözüme. Hele ki dövüş sırasında yanımızda başka bir kahraman varsa eğlence katlanıyor. Yanımızda kahraman olan görevlerde onu da kontrol edebiliyoruz bu arada.

Harita gayet büyük, FPS sorunu hiç yaşamadım bu süre boyunca, kontroller kolay olsa da özel kombo bitirişlerini etrafta çok adam varken yapması zor olabiliyor.
Oyuna başlayanlara önerim Batmobilinizin zırhını geliştirmeniz olacaktır. Ben onu esgeçtiğim için bazı savaşlarda çok zorlandım.

İkinci önerim ise havada kalma sürenizi arttıran özellikleri geliştirmeniz olacaktır. Çok eğlenceli oluyor Batman olarak havada çok hızlı bir şekilde süzülmek.

Bir de DLC leri içeren paket alırsanız, ayrı olarak Harley Quenn, Red Hood, Batgirl, Catwoman, Nightwing ve Robin'in hikayelerini de oynayabiliyorsunuz. Onları henüz bitirmedim, bitirince yorum olarak yazacağım. Muhtemelen onların kısa hikayeleri de eklenince en azından bi 3-4 saat daha uzayacağını düşünüyorum oyun süremin.
Çok güzel ekran görüntülerim olsa da spoiler olacağı için atamıyorum. Oyunun kendi resmiyle idare edin :D :D

Oyunun kendisi şuan 15 TL ancak ben tümünü bitirmenizi tavsiye ederim, DLC'ler ile birlikte 27 TL. Witcher 3'ten sonra vereceğiniz en iyi 30 lira olacaktır :D
82329d61178ca97-608x342.jpg

Spoilerımsı şey (Spoiler değil aslında ama spoiler diyen çıkar diye yazayım şuraya ::D :D )
.
.
.
.
.
Ayrıca ana görevleri bitirdiğinizde çıkan sahne son sahne olmayacak. V'ye basıp orada yazılanı uygulamanız gerekmekte. Gerçek son o zaman gösterilecek.

BİR BEDAVA OYUN DAHA ???

(link)

Bu da günün 2. bedavası

(link)

Epic storede ve humble bundle da ücretsiz oyunlar var, Jacbox partt ve deponia ücretsiz sırasıyla.

Onun haricinde yaşadığım olay :D Kartvizit bastıracaktım oyuncu nickime, böyle bir yazı geldi ???186547 dosyayı görüntüle

world of tanks'a gelin kanser olun :):)

Yapmayın bunu ben oyun bağımlılığından kurtulmak için bisiklete sardım zaten açtığınız konuya bakın :) :)

warface eu,ru oynayan var mı formda? :)

@-Skynet-

Warface'i VPN kullanmadan EU'da oynamak mümkün mü? Bir aralar başlamıştım EU'da oynayamadığım için bıraktım. Yoksa silah hissiyatı falan hoştu. Türk oyuncu zaten yok oyunda.

@emre64
Malesef VPN'siz euda ve rus serverda oynanmıyor. Benim hem TR sunucuda, hem Eu'da, hemde Rus serverda çarım var. İlk önce Tr oynamaya başlamıştım,sonra baktım oyuncu sıkıntısı oluyor Eu'ya geçtim orada biraz oynadım.Eu'da da yer yer oyuncu azlığını hissediyorsun, en son Rus serverında oynuyorum.32 leveldeyim. :)Rus serverı daha çok oyuncu barındırıyor.Sadece iletişim sıkıntısı oluyor,her şey rusça olunca oyun içi komutları bile anlamıyorsun(hazır,harekete geç vs) ama istediğin mape girince kısa sürede oyuncu çıkıyor. Ben Warface'nin pve ve operasyon modları için oynuyorum.Takım halinde oynamak hoşuma gidiyor,pvpsini nedense sevmedim bu oyunun.Battfield 4 var bende pvp atasım gelince onu açıyorum.Warface aslında coop tarzda fps alanında çok güzel bir oyun,özellikle türkiye serverı ve oradaki türkçe olması ama ne hikmetse türkye serverı çok kötü durumda özellikle oyuncu sayısı bakımından.

• Beğen
@-Skynet-

Ben de CS'den sıkıldığım zamanlar oyun arayışına çıktığımda görmüştüm Warface'i. Ben daha çok solo oynamayı seviyorum sadece CS'de rekabetçi oynuyorsam takım ile giriyorum. Solo sevdiğim için BF1 ve BF4 aldım boş zamanlarımda onlara takılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@emre64
Solo olayını bende seviyorum ama offline oyunlarda. :)Online oyunda bence amaç zaten muhabbet ederek veya karşındaki başka bir insanla bereber oynamak olduğunu düşünüyorum.Yoksa offline oyunlar vazgeçilmezim. Offline sıkılınca veya yeni oyun bulamayınca bir süre online takılıyorum bende. :) CS hiç sevmiyorumya :D En son lisedeyken oynardık,bazı psikopatlar vardı,adamlar head shot hastasıydı.Sayelerinde cs nefret etmiştim. :D

• Beğen
Oyun merakım 1989 yılında babamın aldığı saatimdeki basit araba yarışı ile başlamıştı. Karakutu sega derken kısa bi süre atari salonları 2000 ve sonrası bilgisayar oyunları NFS, Midtown Madness, Call of Duty 1,2 sonra baş belası karakter yapılandırma oyunlardından silk road online ile başlayan tam oyun bağımlılığım 2005 ten 2008'e kadar bu oyunla sürdü, sonra cod serilerine devam ettim orda savaştım multiplayer, sonra dayanamayıp 2010 senesinde başka bi serverda gene silk road oynadım. Bıraktım coda devam ettim NFS vs oyunlar kesmiyordu cod 4 ise multi xfire desteğini iptal etmişti. Oyun arayışındayken 2014 te telefon oyunlarına sardım ve Hobbit oynamaya başladım 2 sene de o sürdü sonra bıraktım Dawn of Titans çok iyiydi, güzel titan yapmıştım ama hile olduğunu öğrendim hilenin kralını yapıp oyunu bıraktım. Sonra King of Avalon oynadım. Belki de hilesiz desisesiz serverda ilk 30 kaleyi ben yaptım. Ama oyun hertürlü pisliğin döndüğü bir şer yuvası haline gelmişti. Hiç tarzım olmasa da belki 15bin tl değerindeki 5 kaleyi bin tlye satıp bıraktım. Oyun bağımlılığındansa bisiklet bağımlılığını tercih ettim mutluyum :) artık balon patlatma bile oynamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri