Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ilter Elmas
Mermi satın almayı ilk bulan kişi kral olacak o oyunda :D :D Aynen 800 mb güncelleme geldi onun için.

Pubg de akıyorum yine :D

Bu da Flash Tv tadında beni vuran adamın hazin sonu isimli kısa film ahahah :D :D

Scudo
e50m.jpg is7.jpg

e50m.jpg

şunlarıda şuraya koyup (WOT) diyelim
oyuncu ismim: backermaho

Dosyalar

• obj 277.jpg
    obj 277.jpg
    458,3 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Ben beğendim ama şimdiye kadar sadece 2 defa oynayabildim. Pek oynayan yok herhalde. Oyun bulamıyorum.

@Ilter Elmas
Bazılarına da çok kolay çıkıyormuş, ben sıkıldım bekleyemiyorum o kadar. Bi de ısınma turu koymuşlar 3 dk orada bekletiyor :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Ondan sonra 4-5 defa oynadım ama hiç tek seferde çıkmadı. Isınma bence de kötü ya, oyun başlamadan sıkılıyor insan ısınmada.

@Ilter Elmas
Isınma olayı alakasız olmuş, kaldırırlar sanırım yakında.

Fallout 76 yı da izleme fırsatım oldu, batırmışlar oyunu resmen. Vakit harcamaya bile değmeyecek bir şey çıkmış ortaya.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Fallout 76'yı izlediğim kadarıyla ben de beğenmedim. Oyunla ilgili hiç iyi youm da görmedim, kimse beğenmemiş sanırım.

Bu arada dünden beri 4-5 defa güncelleme geldi CS: GO'ya. Az önce yine bir güncelleme gelmiş.

Obsidian dün gece 'Fallout in Space'i duyurmuş.

@Ilter Elmas
Şu oyunu online değil de co-op yapsalardı aynı şekilde de olsa kimsenin sesi çıkmazdı. Gittiler online yaptılar ne alakaysa. Çok saçma olmuş. Vizyonsuz herifler :D

@gökhanşahin
Dereceli giren şu Nekkoyu banlasın, felaket kanser bir hero ve acayip hasarı var. Herkesi bir anda stunlayabiliyor, stununun süresi uzun, ultisiyle şak diye herkesin canını çeyrekte bırakıyor. Bi bu bi de Pyke aşırı uç herolar, Acil nerf lazım şunlara :D

@Ilter Elmas

Rekabetçi rankınız yok mu? Bence rekabetçi rankı olmayanlarda çok yavaş buluyor, geç buluyor diyen herkesin rankı yok :D

@emre64

Kötü oynadığım ve öldükten sonra beklemeyi sevmediğim için rekabetçiye hiç girmiyorum :D Daha hızlı olduğu için hep ölüm maçı oynuyorum. Dün sabahtan beri her açtığımda oyun bulmaya başladı. Bu yeni modda da genelde hep ilk 5'e kaldım, bir kere de birinci oldum.

• Beğen
Tepkiler: emre64
Güzel uzay oyunu var mı bildiğiniz? Çok teferruata gerek yok, önüme kim çıkarsa sıkacam, bu kadar)) ?

@Cem Tunç

Star Wars Roque Squadron :D
Mass Effect Serisi
Dead Space Serisi
Dune 2000

Cep Telefonu İçin Star Trek
Space Impact

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
BKM Express uygulamasında Steam cüzdan kodları %25 indirimli. Bir günde 2 tane kod alabiliyormuşuz, en fazla 50 lira var. (37.5 liraya geliyor) Haftaya da Steam indirimleri başlıyor :D

Ps4 var 1 hafta oldu alali yaninda verilen uchardet 4 u severek bitirdim hikaye ve korku tabanli oyunlari severim araba yarisi vs pek sevmem sadece rally veya offroad ise oynarim grand trusmomudur nedir denedim begenmedim isteyen olursa takaslayabilirim.

• Beğen
@Ilter Elmas

Bilgi için teşekkürler. Ekleyelim ikisini de kütüphane'ye.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
gta alayım diyorum bende. 80 küsür lirala inmişti. daha düşer mi?

• Beğen
@muskulpessent
Hiç düşmedi, başka sitelerde 60-70 arasına inmiştir gift olarak gönderen sitelerde. Şurada 72 olmuş misal.
Steam bakiyesi olan birisnden de daha uyguna alabilirsin.

@muskulpessent ben bir kere 56tl'ye görmüştüm ama hangi indirim zamanı hatırlamıyorum.

Benimde gönlümün efendisi crew 2 86 olmuş ama para yok :(

Geri