@Ilter Elmas
Şu oyunu online değil de co-op yapsalardı aynı şekilde de olsa kimsenin sesi çıkmazdı. Gittiler online yaptılar ne alakaysa. Çok saçma olmuş. Vizyonsuz herifler
@gökhanşahin
Dereceli giren şu Nekkoyu banlasın, felaket kanser bir hero ve acayip hasarı var. Herkesi bir anda stunlayabiliyor, stununun süresi uzun, ultisiyle şak diye herkesin canını çeyrekte bırakıyor. Bi bu bi de Pyke aşırı uç herolar, Acil nerf lazım şunlara
Kötü oynadığım ve öldükten sonra beklemeyi sevmediğim için rekabetçiye hiç girmiyorum Daha hızlı olduğu için hep ölüm maçı oynuyorum. Dün sabahtan beri her açtığımda oyun bulmaya başladı. Bu yeni modda da genelde hep ilk 5'e kaldım, bir kere de birinci oldum.
BKM Express uygulamasında Steam cüzdan kodları %25 indirimli. Bir günde 2 tane kod alabiliyormuşuz, en fazla 50 lira var. (37.5 liraya geliyor) Haftaya da Steam indirimleri başlıyor
Ps4 var 1 hafta oldu alali yaninda verilen uchardet 4 u severek bitirdim hikaye ve korku tabanli oyunlari severim araba yarisi vs pek sevmem sadece rally veya offroad ise oynarim grand trusmomudur nedir denedim begenmedim isteyen olursa takaslayabilirim.
@muskulpessent
Hiç düşmedi, başka sitelerde 60-70 arasına inmiştir gift olarak gönderen sitelerde. Şurada 72 olmuş misal.
Steam bakiyesi olan birisnden de daha uyguna alabilirsin.