Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Kunget

Ps4 için mi bakıyorsunuz hocam?

Free-weekend olayı yaptılar. Haftasonu full sürüm oyunu indirip oynayabilirsiniz dilediğiniz gibi. Haftasonu devamında satın almak isterseniz eğer indirim yapacaklarını bildirdiler. Oyun dünden beri oynanabilir. Dün akşam oynadım. Güzel geldi. Haftasonu altını üstüne getireceğim Amerika'nın :D:D

Scudo
indirim olursa alırım , yıllardır oyun oynamıyordum pubg ile dönüş yaptım. Yalnız 4k ekrandaki görüntü kalitesini beğenmedim bende diğer ekranımdan oynamayı tercih ediyorum. ekran kartım emin olmamakla beraber gtx 1050 32 gb ram ve 1 tb samsung evo ssd kullanıyorum.

indirim olursa alırım , yıllardır oyun oynamıyordum pubg ile dönüş yaptım. Yalnız 4k ekrandaki görüntü kalitesini beğenmedim bende diğer ekranımdan oynamayı tercih ediyorum. ekran kartım emin olmamakla beraber gtx 1050 32 gb ram ve 1 tb samsung evo ssd kullanıyorum.
@BayCicik yok hocam pc için.

• Beğen
Tepkiler: emre64
@muskulpessent

PC için de ücretsiz haftasonu uygulaması var, bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@BayCicik teşekkürler akşam inceleyeyim.

@BayCicik
Yok ya pc için bakıyorum. Onu bir ara pc içinde yapmışlardı ama yurt interneti ile indirmeye kalkarsam o süre içinde inmez diye hiç bulaşmadım :D
İleride 50₺ falan olur belki o zaman bakarım artık

@muskulpessent
Ps store da 84 tl olmus ama gta 5 premium online edition mus normal gta 5 240 tl bu online editionu pek anlamadim sadece online mi oynaniyor ofline gorevler falan yokmu acaba?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Her hafta bedava oyun vereceğiz diye duyurdular ama ben üşengeçlikten hala Epic Games hesabı açmadım :D :D

@Ilter Elmas
Epic games steamdaki kart olayını da kopyalarsa önünü alamazlar :D İnş batmazlar şöyle bol bol veripte :D

god-of-war-sadece-3-gunde-rekor-kirdi.jpg

• Beğen
@Ilter Elmas

İki haftada bir :)

@aytacaltay

Uncharted 4 Bir hırsızın sonu oyununu takaslamak istersen talibim :D Bende de onun devamı Uncharted Kayıp Miras mevcut bende onu bitirdim. Eğer istersen takaslayalım... Elimde Collector's Edition Beyond Two Souls ve Heavy Rain tek paket olarak var. Tek kutu 2 DVD- 2 Farklı oyun Takasa tabiidir. Gerilim, Korku, Dram, Psikoloji vs mevcut. Yılın oyunları seçilmişti ikiside. Beyond Two Souls iki kişi yan yana oynanabiliyor.

Geneshift, Steamde ücretsiz olmuş:

(link)

• Beğen
PUBG Mobil tayfa eklesin. :D

Humble Bundle'de Lego Lord of The Rings bir süreliğine bedava:

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Steam indirimlieri başladı. Hellblade Senua's Sacrifice, What Remains of Edith Finch ve Batman Arkham Knight aldım. Bunlar beni götürür bayağı, zaten kütüphanede oynamadığım bir sürü oyun var daha :D

@emre64
Hellblade görüntü olarak tatmin edici olsa da savaş mekanikleri çok sıradan. Şöyle söyleyeyim, zorluk derecesini arttırmak, savaşı daha zor ya da rakipleri daha akıllı yapmıyor, sadece daha uzun sürede ölüyorlar. Puzzle kısmı başta eğlenceli anca 2-3 taneden sonra hep aynı tip puzzle acayip sıkıyor. Ortamı, grafikleri çok güzel de o da oyuna elle tutulur demeye yetmiyor maalesef. Yine güzel bir deneyim olmaz diyemem, çok istiyorsan oyna da benim şahsi görüşüm başka oyuna bakmalısın onun yerine. Savaşların kolaylığını da şöyle anlatayım en zor modda bir de, Sol tık sol tık A ya da D ile sağa sola gitmek, bu kadar. Tüm düşmanları, kalkanlıları dahi, çok çok kolay bir şekilde yeneceksin :D İade edeceğim dersen sana oyun önermek için o tarz oyunlara bakabilirim bi oynadıklarımdan :D

@emre64
Bir de Batman oyunlarının deli gibi hayranı değilsen onu da iade et, hiçbir zaman oynamayabilirsin :D Yani fırsat olmuyor da değil de ne biliyim, bende tüm Batman oyunları var, 2 sini bitirdim ve bir Batman oyunu daha çekmek istediğimi zannetmiyorum, boşuna almışım gibi :D Tüm oyunlarını da kötüledim inş bana sövmüyorsundur :D :D :D

Geri