@Linwelin baskanım ben kara kuvvetleri oynuyorum alman uçaksavar kullanmaya başladıkça fırsat vermiyoruz cok şükür führerimizin izindeyiz![]()
Onu bilmem de Origin ile başlayıp Steam'e gelen Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville hayatımda oynadığım en eğlenceli oyun diyebilirim. Grafikler desen muhteşem. Şu an %80 indirimle 83,99 lira. Hem hikaye modu hem multiplayer modu var. Oldukça da zor bir oyun. Mutlaka oynayın derim, cidden muhteşem! 😍Daha önceden sadece origin içinde olan bazı oyunlarda steam mağazasında yer almaya başlamış. Galiba Apex Legens steamde yer aldığı gün diğerleri de geldi
TheHunter : Call of the wild alıp oynayan tavsiye eder mi? Seviyorum böyle simülasyonlar ama bilemedim, ful paket 85e geliyo. Verilir mi?
https:// store.steampowered.com/app/518790/theHunter_Call_of_the_Wild/
Evet onlarda da indirim var, galiba bugün bitti yada bitiyor diye hatırlıyorum Spintires Mud Runner vardı ücretsiz olarak.epic games de bayağı indirime girmiş haberiniz ola
Bir kaç arka sayfada paylaşıldı diye hatırlıyorum ama lütfedip daha bende girmedim. Hep aklımda eve geçince unutuyorum. Şu mesaj içinde mesaj-2483463Aslında bisiklet forum discord hesabı güzel olurduhem muhabbet hem oyun oynanırdı
![]()
Aslında bisiklet forum discord hesabı güzel olurduhem muhabbet hem oyun oynanırdı
![]()
Evet bende aldım mud runner. Spintires zamanında çok oynadım. O oyundaki 4 kişilik server olayı dışında grafikler sistemler falan çok iyi gerçekçiliği var. Şu server olayını çözmüş olsalar daha fazla fanatiği olurdu.@MakRo mad runnere çöktüm dün ben ama daha açmadım bile oyunu![]()