Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Linwelin baskanım ben kara kuvvetleri oynuyorum alman uçaksavar kullanmaya başladıkça fırsat vermiyoruz cok şükür führerimizin izindeyiz :D

• Beğen
Tepkiler: Linwelin
Scudo
@Linwelin baskanım ben kara kuvvetleri oynuyorum alman uçaksavar kullanmaya başladıkça fırsat vermiyoruz cok şükür führerimizin izindeyiz :D

Teşekkürler cevabın için, ben de almancıydım makette bile almancıyım hatta. fakat sonradan rus uçaklarıyla kapışamayacağımı anlayıp full rusa kaymıştım. Bf-109un yeri ayrıdır ama bi adet cimcime rus uçağı arkana takılıp pırırı yapması kanat kopmasına sebep oluyordu. Yerde de tiger varken osuruktan rus tankları canını alıodu. Tankların geldiği ilk ay oyunu bırakmıştım kara olaylarını çok beğenmeme rağmen, hayat sancısından. Olmazsa bi göz atayım, VIP ne alemde hala dolarla mı, yoksa yerelleştirdiler mi?

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@undefined dolar üzerinden ama ben steam üzerinden bağlanıyorum oyuna bir kaç alısverisimde steam üzerinden oldu bu arada panther tanklarının yanında tiger E veya tiger ausf ciddi manada tırt kalıyor deneyimledim :)

• Hahaha
Tepkiler: Linwelin
Half Life hayranı olan ihtiyarlara Black Mesa'yı tavsiye ederim. Çok sürükleyici olmuş, sıkılırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. 20 yıl evvelki tadı aldım.

Dün itibari ile steam sonbahar indirimleri başladı. Daha önceden sadece origin içinde olan bazı oyunlarda steam mağazasında yer almaya başlamış. Galiba Apex Legens steamde yer aldığı gün diğerleri de geldi, keza sea of thieves daha önce bildiğim kadarı ile sadece microsfot mağazasında vardı şuanda steamde 45 lira.

1606377941832.png

Epic'de mudrunner 1 hafta boyunca bedava.
Bilmeyenler için off-road simulatörü diyebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Daha önceden sadece origin içinde olan bazı oyunlarda steam mağazasında yer almaya başlamış. Galiba Apex Legens steamde yer aldığı gün diğerleri de geldi
Onu bilmem de Origin ile başlayıp Steam'e gelen Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville hayatımda oynadığım en eğlenceli oyun diyebilirim. Grafikler desen muhteşem. Şu an %80 indirimle 83,99 lira. Hem hikaye modu hem multiplayer modu var. Oldukça da zor bir oyun. Mutlaka oynayın derim, cidden muhteşem! 😍

• Beğen
Tepkiler: MakRo
TheHunter : Call of the wild alıp oynayan tavsiye eder mi? Seviyorum böyle simülasyonlar ama bilemedim, ful paket 85e geliyo. Verilir mi?

https:// store.steampowered.com/app/518790/theHunter_Call_of_the_Wild/

başlığı görünce içim acıdı :) bir world of warcraft oyuncusu olarak yeni shadowlands expantion u da çıkmasına rağmen 4 aylık ikiz babası olduğum için oynayamıyorum. resmen yoksunluk çekiyorum. umarım ileride kıymet bilirler :))

Medieval Dynasty, Steam üzerinden erken erişim ile satılıyor, ben 50 küsür saattir oynuyorum, ortaçağda köy kurma geliştirme ekip biçme işleri yapabileceğiniz RPG oyunu.

World of tanks ve world of war ship oynayan varsa eğer, tamamen bireysel uzun süre oynadım. Özellikle wot ile bir hayli zaman geçirdim ama son bir yıldır Bisiklet her şeyin önüne geçti. İyi ki de geçmiş diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
TheHunter : Call of the wild alıp oynayan tavsiye eder mi? Seviyorum böyle simülasyonlar ama bilemedim, ful paket 85e geliyo. Verilir mi?

https:// store.steampowered.com/app/518790/theHunter_Call_of_the_Wild/

Aldım bunu ben ful paket, oyun benim gibi simulasyon seven insana göre bile aşırı yavaş, dün bi geyiği yaklasık 30-40dk takip ettim. Tüfeğimin yetersizliğinden öldüremedim. Sonra yeni tüfek aldım, envantere koydum, o da üzerimde çıkmıyor, ne uğraştım ya. geri vermek de istemiyorum oyun çok derin, çok serbest ama belli oranda bilmeden de oynanacak gibi değil, tutoriallar tırt, hikaye anlatıo bana tutorial diye (gerçekten hikaye anlatıo bu arada, böyle böyle avcı vardı karısnı kaybettikten sonra çok dağıttı falan diye). Birine tavsiye eder miyim, hayır. 😃

Aslında bisiklet forum discord hesabı güzel olurdu :) hem muhabbet hem oyun oynanırdı :)

epic games de bayağı indirime girmiş haberiniz ola
Evet onlarda da indirim var, galiba bugün bitti yada bitiyor diye hatırlıyorum Spintires Mud Runner vardı ücretsiz olarak.

Aslında bisiklet forum discord hesabı güzel olurdu :) hem muhabbet hem oyun oynanırdı :)
Bir kaç arka sayfada paylaşıldı diye hatırlıyorum ama lütfedip daha bende girmedim. Hep aklımda eve geçince unutuyorum. Şu mesaj içinde mesaj-2483463

@MakRo mad runnere çöktüm dün ben ama daha açmadım bile oyunu :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo

Bu konu için var zaten. Henüz kaynaşamadık ama bir ara toplanıp tanışsak güzel olacak 😀
(link)

@MakRo mad runnere çöktüm dün ben ama daha açmadım bile oyunu :)
Evet bende aldım mud runner. Spintires zamanında çok oynadım. O oyundaki 4 kişilik server olayı dışında grafikler sistemler falan çok iyi gerçekçiliği var. Şu server olayını çözmüş olsalar daha fazla fanatiği olurdu.

Daha önce crackli versiyonda her hangi bir sorun olmadan buraları geçmiş oyun içine girebilmiştim. Şimdi steamde indirim ile aldım fakat internetten ne denediysem fayda etmedi. Üst limit olarak görünen çizgi hizasında devam ediyor biraz daha sert çalsam telle kopacak. Daha öncesinden bundan daha yumuşak çaldığımda geçiyordu acaba bu kısmı atlamanın bir var mıdır? Reddit'te pek bir şey bulamadım az daha araştırmaya devam edeyim. Oyunu nocable ve dönüştürücü ile mikrofon girişi oynuyorum çok az dip gürültüsü var onun dışında gayet iyi. Gitar Squier fsr bullet strat. 2017 yılında bir vitrinde görüp almıştım bunu almasam aklımda sg kasa bir epiphone vardı. 2015 yılında özel seri olarak çıkmış bir daha karşıma çıkmadı.

Dosyalar

• rocksmith .jpg
    rocksmith .jpg
    174,4 KB · Okunma: 8
  • 20171103_124045.jpg
    20171103_124045.jpg
    1,3 MB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: sccetin
Geri