Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@ATALAY16 beraber uçacak birileri olsa zevkli olabilir

Scudo
Her zaman niyetlenip almadığım Rocksmith 2014 Remastered istek listemdeydi 135'ten 40.90 düşmüş görünce steam envanterden bir kaç şey satıp aldım. No cable versiyonu ile kırılmış olarak oynamıştım ama sürekli gecikme ve dip gürültüsü oluyordu. İndirime girince aldım. Şimdi kabloya alternatif olarak ne kullanılabilir ona bakacağım yoksa sahibinden veya donanım.haber' den ikinci el ürün kovalayacağım. Forumda rocksmith kullanan, oynayan veya test etmiş birileri var mı ? Geceleri de twitch'te Chainbrain diye birisi var onun yayınlarını izliyorum.
PS4 için kablolu versiyonunu almıştım zamanında. Hatta şu an aynı kabloyu PC'de kullanıyorum. Hafif bir gecikme olsa da kısa sürede alışıyorsun, oldukça memnunum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ben Rocket League ve BattleField V takılıyorum genellikle. İkisi de gayet keyifli.

lol eu west tft atıyorum 2 ay önce normal oyunu bıraktım tr de d2 sup maindim threshte tr #14 dünya #298 oldum ama akli dengemi kaybetmemek adına rekabetçi oyunlardan uzaklaştım :) tft si zevkli baya satranç tarzı oyun arayanlara öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Bilge dönmez
LoL oynayan varsa ekleyebilir :)
@Cristo20 bende sup soraka mainim hocam eklersen oynarız

@musAKka teşekkürler bir kaç deneme sonrası baktım olmuyor kabloya geçeceğim.

lol eu west tft atıyorum 2 ay önce normal oyunu bıraktım tr de d2 sup maindim threshte tr #14 dünya #298 oldum ama akli dengemi kaybetmemek adına rekabetçi oyunlardan uzaklaştım :) tft si zevkli baya satranç tarzı oyun arayanlara öneririm.

en akıllıcasını yapmışsınız eu west geçerek.eu west'te başlamıştım oyunu orada öğrendim sonra lise arkadaşları trde diye onların yanına geçmiştim, tek oyun girmiyordum en azında 2 kişi oluyorduk. Başka birileri ile girdiğinde hele ki dereceli ise akıl ve ruh sağlığı adına bir şey kalmıyor. Yani klavyede seri yazma yeteneğimi lol'de millete laf anlatırken geliştirdim. Ben sen gibiher hangi bir derecem yok ama arkadaşlar ile oynadığımda ya botta sup, yada solo oynarım en sevdiğim 2 astronot kostümlü karakter nautilus ve teemo ikisi de kutudan çıkmıştı.

@MakRo soraka olmasa oynanacak oyun değil ama koruyucu destekleri bu sezonda çok üzücekler

• Beğen
Kafam çok dolu, beynimi yormadan bi oyun oynayayım ama streste atayım diyorsanız cevap;
H2x1_NSwitch_Doom_image1600w.jpg

Eternal'ı ben tavsiye etmiyorum. Mis gibi oyunu mario'ya çevirmişler. Doom 2016 candır. İblise, şeytana, ite, köpeğe diz çöktürün rahatlayın 😄
Buyrun bu da çok kral incelemesi;

hala orjinal doom oynuyorum. bildiğimiz mekanlar, bildiğimiz tehlikeler...

Counter Strike 1.6 oynayan varsa buyursun gelsin server'ımıza. :=) 95.173.173.4

• Hahaha
Tepkiler: Kutay P
@MakRo soraka olmasa oynanacak oyun değil ama koruyucu destekleri bu sezonda çok üzücekler
2 yıldır lol'e girmedim bile, bir ara wow'a başladık sonra iş yerinde pandemi sürecindeki yoğunluk ile ona da girmez oldum, tabi benim arkadaşlarda her türlü ilerleme kaydedince ben bir hayli geri de kalmış oldum. Bazen ETS2 online olarak 3 kişi uzun mesafeli iş alıp tek sürüş yapıyoruz, bir abimiz ibretlik sürüş yaptığı için gerçek zamanlı 3 saatte bitecek iş 5 saati buluyor. Rust oynadığım dönemlerde iken 12 saat falan oyun oynadığımı biliyorum. Şuanda ise maksimum 1 saat hem donanımsal hem de gün için iş içinde olsa bilgisayar doymamdan dolayı. O bir saat içinde de oxygen not included oynuyor, çıkan sorunlardan dolayı bırakıyorum.

En çok FH4'ü oynamak istiyorum tabi ki iyi bir direksiyon sistemi ile, birde yeni çıkan Assassin's Creed Valhalla 'yı merak ediyorum. Hatta dün şöyle bir haber gördüm, Norveç'te fiyat indiriminde hata olmuş (link)

@musAKka teşekkürler bir kaç deneme sonrası baktım olmuyor kabloya geçeceğim.

en akıllıcasını yapmışsınız eu west geçerek.eu west'te başlamıştım oyunu orada öğrendim sonra lise arkadaşları trde diye onların yanına geçmiştim, tek oyun girmiyordum en azında 2 kişi oluyorduk. Başka birileri ile girdiğinde hele ki dereceli ise akıl ve ruh sağlığı adına bir şey kalmıyor. Yani klavyede seri yazma yeteneğimi lol'de millete laf anlatırken geliştirdim. Ben sen gibiher hangi bir derecem yok ama arkadaşlar ile oynadığımda ya botta sup, yada solo oynarım en sevdiğim 2 astronot kostümlü karakter nautilus ve teemo ikisi de kutudan çıkmıştı.
sormayın hocam dakikada 102 kelime yazıyorum kpss den iyi bir puan alabilirsem katiplik denicem lol sayesinde

@MakRo oxygen not included bayağı güzel oyun ama çözene kadar bayağı vakit geçiyor.

• Beğen
Dark souls remastered oynuyorum arada . Souls serisi çok zor her insana hitap etmez, sabır ister ama alışınca çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Taiyo ve Mehmet 38
Steam'de bugün saat 21:00'e kadar Mortal Kombat 11, Tekken7 gibi dövüş oyunlarında %80'e kadar indirimler var, meraklısı kaçırmasın derim.

Ayrıca Steam için DualSense desteği gelmiş. Haberi (link)

Bir haber daha buldum onu da ekleyeyim: (link)
Düzenleme:
Bir önceki mesajımın düzenleme süresi geçmiş. Bu mesajı yazdığımda da otomatik olarak birleştirilmedi neden acaba... Moderatör arkadaş bu mesajımı bir önceki mesajımla birleştirir umarım. Flood yapmış olmayayım.

Son düzenleme:
Her zaman niyetlenip almadığım Rocksmith 2014 Remastered istek listemdeydi 135'ten 40.90 düşmüş görünce steam envanterden bir kaç şey satıp aldım. No cable versiyonu ile kırılmış olarak oynamıştım ama sürekli gecikme ve dip gürültüsü oluyordu. İndirime girince aldım. Şimdi kabloya alternatif olarak ne kullanılabilir ona bakacağım yoksa sahibinden veya donanım.haber' den ikinci el ürün kovalayacağım. Forumda rocksmith kullanan, oynayan veya test etmiş birileri var mı ? Geceleri de twitch'te Chainbrain diye birisi var onun yayınlarını izliyorum.
Öncelikle Deus Ex: Human Revolution oynamayın. Zevkler renkler ama kolay kolay oynadığım oyunu yarıda bırakmam, bunun ortalarında bir yere kadar anca tahammül edebildim. Kendi adıma tavsiye etmiyorum türün sevenlerine bile.

Daha önce bir başlamış zaman yokluğundan pek ilgilenememiştim. Şansa dün tekrar kurdum Rocksmith ve 2014'ü, sizin mesaja denk geldim.

Ben Real Tone Cable'la oynuyorum. Gayet keyifli. Garip olan önceki oynadığımda daha sorunsuzdu, bu sefer biraz daha problemli başladık 🤔 Ders kısmında şarkı için ön hazırlık gibi olan kısımda asla geçemiyorum, sürekli tekrar dene diyor. Ancak full şarkıyı çalınca %90 üzeri skorlar alıyorum. Sorun sadece benim kötü çalmam olamaz gibi.

Önceden gitarı amfiye, amfiyi bilgisayara bağlıyordum(sonra hepsini bahçıvana :D) gecikme vs. yoktu. Amfi girişlerinde parazit var gibi, bu sefer gitarı direk bilgisayara bağladım, ilginç şekilde ya gecikme ya bastığım notayı tanımama başladı. Biraz karıştırıp sorunu anlamaya çalışacağım, sanki gitarın jack'ta da oksitlenme var gibi. 20 senedir doğru düzgün elini süren olmadı, yatıyor aletler bir kenarda. Olmadı en kötü Tünel'de bir luthier'e (bu kelimeyi de dün araştırırken öğrendim :D) götürüp elden geçirteceğim.

Diğer olasılıklar kablonun kolay bozulduğu söyleniyor, onda sorun olabilir. Arkadaştaki kabloyu alıp onunla da deneyeceğim. Bir de remastered olmuş, oyunun ayarlarını bozmuş olabilirler(Bu pek olası değil, eski oyun dosyalarının üstüne güncelleme olarak gigabyte'larca veri indirse de oyun aynı duruyor gibi, pek değişiklik yok) Bir de önceden Windows 7 ile oynuyordum, bu sefer Windows 10. Teker teker deneyeceğim işte sorun ne olabilir diye.

Neyse, özetle önceden kabloyla sorunsuz oynadım, bir yerlerden edinebilirseniz süper olur :harika:

Rocksmith'in yenisi geliyor gibi bu arada, haberleri düşmeye başladı.

Son düzenleme:
Division 2 oynayan var mı? Co-op girmeye arkadaş arıyorum leveli farketmez. :)

Geri