Scudo Sports

Oxford Üniversitesi Downhill-FreeRide yetenek sınavı test soruları 2016

Asfaltta kullanilmis downhill biskeleti taşınma nedeniyle satlıktır ( kaç yillik yalanciyim boyle yalan gormedim )

aviary-image-1478977587748.jpeg

Scudo
@vulkanlodbrok
Profilime girip konular bolumumu bi incelemeni oneririm

• Beğen
Tepkiler: vulkanlodbrok
@Keyif adamı
Ust satirdaki önerim size de gecerli sayin arkadasim
No vumin no kiray bu arada

@Hayrettin saklanma burdasin
Gordum seni

@mariokaldato no saylokıros no life. Yani diyor ki saylokıros yoksa hayat da yok. Nokta.

Dipnot: olur mu çocuklar ben hep burdayım :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato millet yazılara cevap vermiş, ben direkt okuyup geçtim. @mariokaldato nun yıllara yayarak yazdığı yazıları ben bir kaç günde tek hüpletmede okuyup geçtim, tükettim, tüketim toplumu olmak böyle bir şey.

Eline emeğine sağlık, kitabın çıkarsa haberimiz olur değil mi?

@avare_gezgin
Eyvalah abisi sagolasin

@mariokaldato
Mario bu senin yeni topladım dediğin amerikan igıl değil mi yahu? İki yıl önce fotosunu yüklemişsin.
@mehmetsunu acele buraya bakman lazım :D

• Beğen
@Özcan.
Kah kah :D

İlk soruyu okuyunca diğerlerini okumaya gerek görmedim . 5 senedir başlangıç seviyesi mtb kullanıyorum aynı tarifteki gibi ferrari gibi gidiyor . Bugatti gibi duruyor . Hiç olmadı çoluk çocuk sevindir hediye ette

• Beğen
@MAERKEK
Evet haklisin baslangiclar cok hos gorunur genelde

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@mariokaldato dün 28 inç 1200 liralık yol bisikletine binme imkanım oldu . Hakikaten başlangıç seviyesi mtb ağırmış yavaş gidiyormuş ama yine de satmayacağım üstüne bir yol bisikleti alıp mtb mi uprageyt edeceğim . Şimdiden parça listesini çıkarmaya başladım .

• Beğen
Başlangıç seviyesi cüzdanın en mutlu olduğu seviyedir :) o seviyede bisiklet senin için çalışır diğer seviyede sen bisiklet için...
@mariokaldato ciddi bir edayla daldım başlığa , sabah sabah bu ne yaratıcılık abi yahu? Nereden aklınıza geldi:):) Oxford downhill vs...

• Beğen
Yine bizi guldurdun ustad sen de olmasan bu forum cekilmez.

• Beğen
@H.T
Eyvallah eski bi yazi bu dostum :)

BACCC hocam elimde fazladan bir çift amasörlü çelik 3x7 vites mtb var bununla duwling mi yapayım yoksa arka yay iptal ön pusuk duwling maşa takıp şehirde mi gezem?

Geri