@mariokaldato millet yazılara cevap vermiş, ben direkt okuyup geçtim. @mariokaldato nun yıllara yayarak yazdığı yazıları ben bir kaç günde tek hüpletmede okuyup geçtim, tükettim, tüketim toplumu olmak böyle bir şey.
Eline emeğine sağlık, kitabın çıkarsa haberimiz olur değil mi?
@mariokaldato
Mario bu senin yeni topladım dediğin amerikan igıl değil mi yahu? İki yıl önce fotosunu yüklemişsin. @mehmetsunu acele buraya bakman lazım
İlk soruyu okuyunca diğerlerini okumaya gerek görmedim . 5 senedir başlangıç seviyesi mtb kullanıyorum aynı tarifteki gibi ferrari gibi gidiyor . Bugatti gibi duruyor . Hiç olmadı çoluk çocuk sevindir hediye ette
@mariokaldato dün 28 inç 1200 liralık yol bisikletine binme imkanım oldu . Hakikaten başlangıç seviyesi mtb ağırmış yavaş gidiyormuş ama yine de satmayacağım üstüne bir yol bisikleti alıp mtb mi uprageyt edeceğim . Şimdiden parça listesini çıkarmaya başladım .
Başlangıç seviyesi cüzdanın en mutlu olduğu seviyedir o seviyede bisiklet senin için çalışır diğer seviyede sen bisiklet için... @mariokaldato ciddi bir edayla daldım başlığa , sabah sabah bu ne yaratıcılık abi yahu? Nereden aklınıza geldi Oxford downhill vs...
BACCC hocam elimde fazladan bir çift amasörlü çelik 3x7 vites mtb var bununla duwling mi yapayım yoksa arka yay iptal ön pusuk duwling maşa takıp şehirde mi gezem?