Scudo Sports

Otomatik Vites

@AliTaraz

palanın avukatı mısın sen?siz kendinizi ne zannediyorsunuz forum yalakaları?hangi konunun ne zaman nerede açılacağına siz mi karar vereceksiniz?burada benimle tartışmaya kalkma sakın!iki gün önce üye olmuşsun allah bilir bisikletin de yok,burada böyle takılıyorsun,yalakalık yaparak!sakın tartışmaya kalkma,haddini bil!terbiyesiz!

Scudo
@recep mutluer

recep bey size de ayrıca teşekkür ederim sohbete dahil olduğunuz için.eskişehirime selam,özledim musaözü yollarını

@PALA

hocam arkadas merak etmıs sormus boyle anı cıkıslara gerek yok "oraya ne halt merak edıyorsan yazarsın " falan gıbı sacma geldıyse yorum yapma yada duzgun soyle

• Beğen
Tepkiler: Ozan Seyyah
@kron82

Ben kendimi ne zannediyorum ben AliTaraz ismimde yazıyor
senin gibi nick isimlerin arkasından efelenmiyorum
istedigin yerde her sekilde sana bu tarz sokarım

• Beğen
@AliTaraz

sana özellikle teşekkür ediyorum bu laflarınla kaliteni ve seviyeni ortaya serdiğin için,aferin.acaba bu ülke senin gibi magandalardan ve krolardan ne zaman kurtulacak!bak internette milyonlarca site var onlara üye ol,dengine göre yerler bulman zor değil.ama emin ol senin yerin burası değil.bu arada adım OZAN ÇOLAK! adımı saklamak gibi bir derdim de yok,neden olsun.bu ülkedeki karakterli adamlar senin gibi karaktersizler kadar cesurdur bunu da unutma!

taraflardan biri daha tek bir söz daha ederse ikinizde forumu unutun..tamam?terbiyenizi koruyun.

@Murat Reis

bu konuda haksız olduğumu düşünmüyorum,açılan konuya bir saldırı sonucu ben de burayı kullanan bir insan olarak doğal tepkimi söyledim fakat türlü hakaretlerle karşılaştım.saygılar. ayrıca üslup da çok önemli!

Konuya dönecek olursak ben bu bisikletle test sürüşü yaptım, hakikaten arabalarda olduğu gibi belli bir kadans ın üzerine çıkıldığında vites büyütüyor, evet freni yok kontrapedal, yavaşladığında da vites küçültüyor, bu geçişler de gayet yumuşak gerçekleşiyor.
Aynakolun hemen arkasında bir kutucuk var, üzerinde de hassasiyet ayarı var, vites geçişlerinin hangi kadans aralığında gerçekleşeceğini buradan ayarlayabiliyorsunuz;)
Yukarıda resimde görünen model bayanlar için olanı, tekerlek göbeklerindeki plastik parçalardan birkaç renk veriyorlar, elbise rengine göre bu parçaları değiştirerek bütünlük sağlanabiliyor, erkek modelinde ise bu kısım sadece gri renk;)
Yanlış hatırlamıyorsam da 2008 dizayn ödülü aldı lime serisi;)

• Beğen
Tepkiler: S26 ve Ozan Seyyah
hocam genede manuel olanı daha guzel olur haksızmıyım otomatik ıyı olsaydı formula yarıslarında kullanılırdı degıl mı hocam

@CEM HELİMOĞLU

HOCAM belki farkında değilsiniz ama Formula 1'deki bütün takimlar bilgisayarla kontrol edilen, hidrolik değisimli vites kutulari kullaniyorlar HOCAM.
Ayrıca HOCAM, bu bisikletin F1 ile bir bağlantısını kuramadım HOCAM:) gayet mütevazi bir şehir bisikleti bu:)

İnsanlar birbirlerine karşı neden bu kadar tahammülsüz veya her şeyi ben biliyorum edasında anlamak mümkün değil. Fatih çok güzel bir konuya değinmiş ve burada insanlar fikirlerini ortaya koyarak birbirlerini bilgilendiriyorlar. Bilenler bilmeyenlere söylüyorlar. Googledan araştırsan bulurdun diye bir mantıkla işe yaklaşırsak o zaman gezi duyuruları ve tanıtımları dışında bütün konu başlıklarının kaldırılması gerekir. Biz istanbulda yaşayanlar bir şekilde Trek bayilerinden birisine giderek konu hakkında bilgi alabiliriz. brn bu bisikleti geçen yıl Trek velespitte görmüş ve bilgi almıştım. Fatih ise yanılmıyorsam Samsunda bu şansı yok. Googledan aradığımızda bu konuda Türkçe olarak sadece tek konu başlığı var ve onu açtığınızda karşınıza gelen velespit sayfasında ürün bulunulmadı yazısı çıkıyor. Diğer bütün başlıklar ise İngilizce. Ülkemizdeki devlet okulların yabancı dili öğretme becerisi göz önüne alındığında pek çok insanın bu bilgilerden yeteri kadar yararlanamayacağı ortadadır. Mesaj sayısını arttırmanın en kolay yolu gezi duyuruları bölümüdür. Birbirimize karşı daha hoşgörülü ve sevecen davranmamız lazım. Bazı konu başlıkları bana da saçma geliyor ve o konuya yorum yazmıyorum.

@binRR

benım demek ıstedıgım ne jadar otomatık olursa olsun ınsanın kendı ayarlması daha saglıklı olur demek ıstedım mutevazı oldugunu bılıyorum zaten ornek vermek ıstedım her yarıslarda boyle degılmı hangı yarısta otomatık geçiş gördünüz(her alanda)

@Orhan Kılıç

gel de bunu anlat bu adamlara,anlamıyorlar maalesef orhan abi :)

sen yerden goge kadar haklısın gereksız ve yersızdı zaten sen googledan bakarak ogrenebılırdın ama boyle yaparak ben ve dıger forumdaslarımızında ogrenmesını saglamıs oldun tesekkurler

• Beğen
@CEM HELİMOĞLU

sağol cem kardeşim :in: konuyu fatih arkadaşımız açmıştı sağolsun,paylaşıma devam

• Beğen
Tepkiler: Cem Helimoğlu
@Orhan Kılıç

Google girin: "TREK Lime bisiklet" yazın... ve Volaaa...
Türkçe detaylı bilgi: (link)

• Beğen
@kron82

1. Konuyu Fatih isimli üye açmış, yazdıklarımın muatabı odur.
Sen niye rahatsız oldun? Yoksa...???

2. Bende eksik olan şey: Senin gibilerden kolleksiyon yapıyorum, eksik parçalar böylece tamamlanır.

3. Sadece zeka parıltısı olan arkadaşlara daimi şekilde yazarım, diğerleri tek seferliktir.

• Beğen
konu çoktan kapandı,selametle,böyle saçmalıklarla kimsenin uğraşacak zamanı da yok,saygısı da elvermez

@Murat Reis

Murat bey bu arkadasın yaptıklarını alt bölümde belirtim.

kron82 ve forumda diger üyeligi ozan çolak olan aynı kisi üye bana yazdıgı özel mesajla küfretmistir asagıda belirtim umarım gereken yapılır.

@kron82

benim 50 mesaj sayım dolmadıgı icin gereken cevabı sizin vermeniz gerekir.
seviyesiz köpek,haddini bildirecekler sana yakın bir zamanda özel mesaj göndermis ayrıca yine kron82 ve ozan çolak isimli aynı üye tesekkür mesajında "adi yönetici yalakası,bir mesaj yazdım bir bak istersen!" seklinde mesaj yazmıstır.

• Beğen
'''''istedigin yerde her sekilde sana bu tarz sokarım''''''

senin de bana yazmış olduğun laf buydu hatırlıyor musun?

tartışmanın bittiğini anlamamışsın sanırım,daha fazla uzatarak...insanların canını sıkıyorsun bak,senin bu lafından sonra fazlasını hakediyordun,şimdi beni şikayet falan ederek üstün mü oldun?ne diyorum bak fazlasını hakediyordun!!!!!! neyse senin yüzünden üyelik iptali falan şimdi,değmiyorsun elbette ama neyse...

Geri