Scudo Sports

Otobüs şöförü bisikletçiyi darp etti

ekranci

Daimi Üye
Tepki
347
İsim
Kemal
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Canyon
18 Şubat'ta İstanbul Florya'da gerçekleşen olayda İETT şöförü bisikletçinin üzerine yürüyerek darp etti.

Facebook gönderisi: (link)

(Üzücü video var, şöför ağzından salyalar saçarak adamın üzerine yürüyor)

Arkadaslar bugün florya havuzlu kavşakta yaşadigim olayi sizlerle paylaşiyorum
BENIM YOLDAN DEĞİL KALDIRIMDAN GITMEM GEREKTİĞİNİ İDDA EDIYOR VE ORDAKI YOLCULARIDA GALYANA GETIRIP BENI DARP EDIYOR
İŞTE #Bisiklet #Düşmanliği #BUP
İŞTE İstanbulumuzu kirleten bilinçsiz,Cahil,bilgisiz,Bencil bunun gibi insanlarin yüzünden çekilmez hale getiren ve arkalarini devlete dayamiş kendini bilmez, Hadsiz ve terbiyesiz insan örneği...
Bizi trafikte yok sayan
Hakaret eden
Küfür eden
Üstüne darp eden bu şahis
#İBB nin personeli
Sözde birtakim piskoteknik testinden psikolojik denetimden geçirilmiş insanlar olduklari idda ediliyor
Nekadar doğru izleyin ve görün
#BEYAZMASA #İstanbulbüyükşehirbelediyesi
İ.B.B #Bisikletlilerdernegi
#Bisikletiyoksayma
ARKADASLAR PAYLASALIM BASIMIZA GELMEZ DEMEYIN...

Scudo
Otobüs şoförlerini minibüsçülerden seçiyorlar herhalde. "Etmezsen şerefsizsin" nasıl diyebilir ya?

Ne yazacağımız bilemedim bu kadar terbiyesiz ahlaksız cahil...
Neyse geçmiş olsun. İnşallah görevden alınır diyecem ama nerdeeeee

• Beğen
Tepkiler: necronomicon
Birkaç gün önc izlemiştim sinirden kudurdum resmen terbiyesizlik !!! :acpsnr:

Gönderebilirsen haber kanallarına da gönder videoyu, belki süreç daha hızlı işler o zaman

Bisikletlerin yolda gitme gibi bir hakkı var mı yazılı olan? Benim bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
Not: bu soruyu bisiklet sürücüsünün haksız olduğunu düşündüğüm için değil gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum yanlış anlaşılmasın.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Madem Bu sürücülerin kendini yavaşlatan bisikletliye tahammul edememiyecek kadar aceleleri var.
Nasıl durup dakikalarca kavga edebiliyorlar. Bende bunu anlamıyorum.

Türkiye trafiğinde olağan görüntüler bunlar..Fazla takılmayın,yolunuza devam edin bence..

Bu kamera olayı da aslında pek iyi olmadı..Kameranın çekim yapıyor olması,olayların akışı içerisinde insanları daha da alevlendiriyor gibi..

Kaldırımdan gitçiler her yerde:acpsnr:

Bu gibi durumların azalması için devlet, kamu spotlarını sadece tütün ve alkol kapsamında değil, trafik hakkında da yapmalı. Ha yapmıyor mu, yapıyor. Ama sadece emniyet kemeri ve aşırı hız ile ilgili uyarıların geçtiği kamu spotları değil, bisiklet de dahil bir çok konuyu ele alan kamu spotları yapmalı.

Not: Kamu spotlarını ele almamdaki temel sebep, bu belediyenin seçemediği(!) otobüs şoförü gibi cahil varlıkların bisiklet yolunda mangal yakmaktan sonra gelen en sevdiği hobilerinin; a haber kanalında haber(!) izlemek, sonrasında ise trt ve atv dizilerine hipnotize şekilde bakmalarıdır.

Fox tv whatsapp ihbar hattına göndermek istedim ama telefondan yapamadım, daha önce kendi çektiğimi gönderdim haber yaptılar. Göndermesini beceremedim yapabilecek arkadaşlar şu adreslerle paylaşabilir mi?

Fox tv whatsapp ihbar hattı: ‭0 (549) 780 00 88‬
Facebook: foxtelevizyonu
Twitter: @foxturkiye

Gönderebilirsek o adamın işine son verdirebiliriz, beyaz masayla sınırlı kalırsa ceza verdik diyorlar, ısrarlı şekilde bilgi edinme kanunundan bahsedip konu hakkında bilgilendirme isteyince görüşmeyi takla atarak sonlandırıyorlar.

Bu versiyonlar hep böyle.Bu versiyon, bisikletçi arkadaşımıza sövüyor.Bunun kafasına fes takan versiyonu da utanmadan Atatürk'e saldırıyor.Hepsinin yanına kar kalıyor ya.:acpsnr:

Öncelikle video sahibi bunu kanalların wp grubuna atmalı hatta bizde atabiliriz, yanlış mıyım? Toplumu arkamıza alırsak yürürüz

Bu haberi akşam show haberde izledim haberin sonunda bisikletlinin bu görüntülerle büyükşehire şikayet ettiğini ve büyükşehirin açıklamasında, karayolları kanununa göre bisiklet yolu olmayan yollarda en sağ şeriti kullanma hakkı bisiklet sürücüsündür dedi

Geri