Scudo Sports

Oto yıkamacıda bisiklet...

@turbotx150 savunmanızdan tabanca ile yıkadığınızı düşündüm.

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Murat Cömez saygıdeğer ağabeyim ben de yıkanacaksa dikey girilmeli dedim videolarınıza baktığımda dikey tutuyorsunuz suyu yani olması gerektiği gibi bana sorarsanız bir iki bisikleti olan adam hiç suya sokmasın alsın eline ıslak kuru bez güzelce silsin diyorum. Başka da bir şey demiyorum saygılar sunarım...

@Muhammet Ağrı, @Cemal Ç. Ben bisikletlermimi senelerdir yukaridaki video seklinde yikiyorum ve bugüne kadar ne rulmanlari elime aldim nede bisikletin biryerine birsey oldu. @turbotx150 arkadasimizin dedigi bisikletlere sekerden yapilmis muamelesi yapmaya gerek yok.

Senelerdir nasil yikadigimi su linkden izleye bilirsiniz.
Bisikleti yikama 2 (Videoyu izleyin...)
Murat abi senin yıkaman madde ile ruhun birleşimi gibi olmuş. Bende senin tekniğe yakın bir şekilde yıkıyorum.
Hızlı ve çılgın paylaşımını gönderen arkadaş çok agrasif yıkıyor. Kamyoneti bile o şekilde yıkamam ben. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez saygıdeğer ağabeyim ben de yıkanacaksa dikey girilmeli dedim videolarınıza baktığımda dikey tutuyorsunuz suyu yani olması gerektiği gibi bana sorarsanız bir iki bisikleti olan adam hiç suya sokmasın alsın eline ıslak kuru bez güzelce silsin diyorum. Başka da bir şey demiyorum saygılar sunarım...
Yanlis anlasma icin kusura bakma, ben dikey yazisini görmemisim. Tabiki bu tür yikamalrin bir usülü var ve tabancadan cikan suyun basinci 80bari gecmemesi gerekiyor.

Yanlis anlasma icin kusura bakma, ben dikey yazisini görmemisim. Tabiki bu tür yikamalrin bir usülü var ve tabancadan cikan suyun basinci 80bari gecmemesi gerekiyor.
Şimdi daha iyi oldu sayın hocam.😊

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Geri