Scudo Sports

OrtaYol

ilan sahibi arkadaş (Ali KEMAL) 'dan özür dilerim , gereksiz msj'lar için.

Scudo
Arkadaşlar tansiyonu yükseltmeyelim. Burası yeni arkadaşlıkların yeni dostlukların forumudur. Lütfen rica ediyorum kendinizi frenleyiniz.

sanırım Atlastan cepkenliye katılmamak için bir sebep yoktur... :) Teşekkürler Atlastancepkenli..

selamlar mesut kardeşime katılıyorum gereksiz yere boş buğazlık yapan ortalığı karıştıran arkadaşlar var sözüm meclisten dışarı bizim bir şey satmak veya almak istediğimizde kusurabakmayın hepinizden özür diliyorum forma göndermiyoruz çünki insanın boşu boşuna sinirleri bozuluyo ama sadece bu bölümde...

saygılarımla

@Ali Kemal
Sevgili Ali Kemal benim bisikletim hala duruyor. umarım bir an önce bulursunuz şu an kullanılmıyor, yaz sonuna kadar kullanılmazsa(kasım- aralık en geç) kesin tekrar satışa çıkaracağım umarım bulursunuz ama o zamana kadar bulamazsanız size özelden yazarım ..

Not : Bu forumda aslanlar aslanı Bülent Özer kardeşimin önerilerilerini ve samimiyetini sorgulamak samimiyetsizliğin daniskasıdır:mad: . onun içtenlikle yaptığı önerileri dikkate almanızı öneririm sadece size değil adam olan herkese sonderece yardımcıdır Bülent ..
Yol bisikleti konusundaki ikici el ilanlarını kurcalarsanız ne kadar bilgili, dost ve olaya ne kadar vakıf olduğunu anlarsınız..(o bisiklet için rakam vermese daha iyi olurdu ama samiyetinden dostluğundan kuşkunuz olmasın )
Aslında ben yükselin bisikletini sevdim çok güzel toplamış . benim de öyle bir bisikeletim vardı. çok da güzel topladım ama malesef satmaya gelince yapılan harcamaların verilen emeğin ederince karşılığında satılamıyor.. Çok sevdiğim bir arkadaşıma sadece eksiklik olmasın diye 150 tlye verdim .. aslında para almayacaktım ama ısrar etti bundan çok daha pahalıya topladım emeğide cabası sadece sevdiğim birinin kullanıyor olması beni mutlu ediyor .. kendisine de söylemiştim bak min 500-750 den başla diye ısrarla çeliğimi almak istedi gönlümdeki rakam çok yüksekti ama çok çok daha fazlasını harcamama rağmen 150 bile çok oldu bisiklete .sıfır bir kask hediye ederek biraz daha arkadaşıma maddi indirim yapmış olmak benim içimi rahatlattı . yani malesef bu bisikletler çok da emek harcasanız edeceği bu ..
Ayrıca satmayı düşünüpte vazgeçtiğim bianchim bana göre 10 numaradır ama ben bile size benim bisikletimi önermem. almışken alu birşeyler almak lazım, alınamıyorsa cromolilere bakılabilir.

biran önce sizi yollarda çok güzel bir yol bisikleti ile görme dileğiyle
Sevgi ve saygılarımla

herkese teşekkürler,

iyi ki bu forumu tesadüfen de olsa bulmuşum.. ;)

bir küçük şiir yazsam buraya.......

Prothipus atın Ceddi
Dinothorium filin ceddi,
Biz insanın ceddi;
Gelecek mutlu insanın.

M.Cevdet ANDAY

Aradığım bisikleti buldum, ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler..
inşallah bu arkadaşların bir kısmı ile binmek te nasip olur :)

konu kapatılabilir..

@Ali Kemal

hayırlı olsun abi kazasız belasız binmek nasip olsun

Geri