FelixTheCat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 868
- İsim
- Betül
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Pazar günü olan etkinliğe gelemediğim için üzgündüm. Havalar normalin üstünde olabilecek kadar güzel ve sıcaktı. Kıskandım pazartesi günü hava durumuna bakarak plan yaptım. Genelde tek başıma sürüyorum bisikleti yada erkek arkadaşımla birlikte. İlk olarak rotam Esenler-Sirkeci idi fakat gittikten sonra kendimi yorgun hissetmememle birlikte yola devam ettim. Saat 11:11 de pedala basmaya başladım esenlerden. Rotam Esenler-Güngören-Zeytinburnu-Sahil yolu takiben Sirkeci beşiktaş ve ortaköy. Ortaköye gidip de kumpir yememek olmaz diyerek kumpirimi de yedim. Fakat dönüş yolu bana eziyet gibi geldi. Aşırı derecede yoruldum sık sık binmiyorum bisiklete okuldan zaman buldukça ve hava güzel oldukça onun etkisinin de olduğunu düşünüyorum. Tek başına bisiklet sürmek zevkli fakat uzun bir yol oldu benim için 55 km kadar gidiş dönüş sıkıldım yorgunluğun verdiği bezginlik de vardı. Yolda pek kişiyle karşılaşmadım da bir abinin bisikletini çalmışlar onla sohbet etme fırsatım oldu o kadar. Bir kaç fotoğraf çektim onları da paylaşıyorum.