şuan hakkaride ast
eğmenim ve önümüzdeki hafta nasipse bitiriyorum yaklaşık 4.5 aylık forumları takip kitap okuma tecrübelilerden bilgi edinme ve kondisyon bisikletiyle bi hayli yol aldım... Katlanır alacaktım surlyde karar kıldım
surly cross check almak istedim ama yurtdışından edinme aşamasında sıkıntı çıktı türkiye distribütörüde kısa zamanda - birikmiş siparişi olmadığından- getiremeyecekti bende halihazırda stoktaki 52 kadro surly lht yi aldım
grupset deore 9 lu sistem ( dropbarda 10 lu sistem kullanmak için barendshifter bulmak çoook zormuş )
jant çemberi rigida
lx göbekler
dt swiss champion
sele brooks b17 alacaktım kullanan abilerimiz ses yapsa da flyer modelininde güzel olduğunu söyledi bende brooks flyer aldım yaylana yaylana giderim
drop bar kullanacağım tamamen estetik kaygılardan dolayı
gidon çantası
ortlieb ultimate 6 classic
bagaj demiri tubus cosmos
arka çanta için kararsız kalmış durumdayım vaude aqua plus alma ihtimalim çok yüksek ama orası kesin değil görüp dokunarak alacağım buraya kadar olan aldığım ekipmanlarımın hepsi muğla da beni bekliyor başlık açabilecek duruma geldiğimde fotoğraflarla birlikte bir başlık altında toplayacağım inş
yazda olsa yağmur için north face resolve yağmurluk aldım
bu tura tek başıma çıkacağım ve ilk turum kamp tecrübem yok ve uzun zamandır fotoğrafla ilgileniyorum çadır mat tulum vs şeyler yerine fotoğraf ekipmanlarımı ve ses kayıt cihazımı güvenle taşıyabileceğim bir adet pelican peli 1500 hardcase edindim ki yağmur çamur düşme durumunda çok yüksek oranda koruyucu bir şey (dslr taşımak konusunda çok kişiyle görüştüm kullananların bir kısmından fikir aldım ve bunda karar kıldım dslr taşımakla ilgili tatmin edici bir başlık bulamadım )
turda olduğum dönemde hala askeri personel görüneceğim için askeri tesisleri olmadığı yerde öğretmen evlerini kullanmayı düşünüyorum zaten yolum üzerinde bir iki arkadaşımda var genel olarak sahil yolundan ilerleyip yaylalara ve görülesi yüksek rakımlı yerlere bisikletsiz uğramayı düşünüyorum tek ve tecrübesiz olduğumdan bu şekilde bir plan yaptım hasılı rotayı kolaylaştırdım çook büyük aksilik olmaz ve turumu tamamlarsam kim bilir ege kıyılarınıda kamplı tamamlarım