Scudo Sports

Örnek bir alışveriş...

@Ferhat Köse

Böyle anılmak ne güzel. Ferhatcım ben de teşekkür ederim, başından beri sayende bisiklet benim için tutkuya dönüşmüştür. Ayrıca Mehmet Levent, Özgürr, BDurukan, Kürşat Akıncı, Barış Güney, Sertaç Ekici ve ismini unuttuğum diğer arkadaşlara da teşekkürler.

Scudo
zamaninda bana da ayni yontem ile kuru incir yollamisti dostum ilk baslarda yapiyor sonra unutuyor :) bende sikayetciyim :) ya alistirma ya devamini getir degil mi :)birde eskiden habire telefonla arardi simdi sms bile yok :)

Topeak Defender R2 alışverişi için Ferhat KÖSE'ye teşekkür etmek istiyorum. İlgi ve alakası üst düzeydeydi. Ambalaj gerçekten çok sağlamdı.

Yusuf Z. Şipal'a alışverişimiz için teşekkür etmek istiyorum. Kendisi gayet ilgili ve cömertti.

Forumdan hiç alış verişim olmadı.Bu sayfaya da yanlışlıkla girdim.Vaktim de yok ama sondan başa, baştan sona bir çırpıda okudum.
Çok güzel şeyler paylaşılmış, yazmadan edemedim.Güzel şeylerin paylaşılmasını da, en az yaşanması kadar zevkli buluyorum.Ellerinize sağlık :alkis:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ertuğrul Mengi'ye Sora arka artırıcı ve Tiagra ruble alışverişimiz için teşekkür etmek istiyorum. Gayet ilgili ve cömert bir arkadaştı. Yüksek kargo ücretini öngöremediğinden hatırı sayılır bir indirim bile yaptı :)

Soner Özer isimli arkadaşıma slx vites kolları alışverişimiz için teşekkür ederim. Parayı yatırdıktan sonra ürünleri hemen kargoladı. Ürünler bugün elime ulaştı. Mağazadan gönderilmiş kadar temizler. Kendisine ilgili bir satıcı olduğu için teşekkür ederim.

Berk Mercancı ya satış öncesi ve sonrası gösterdiği tutum ve bana ilanındaki gibi bir ürün verdiği verdiği için teşekkür ederim....
Umarım aynı yaklaşımı bende sergileye bilirim....
Örnek bir bisikletçi ve forum müdahimi.... :)

Berki Çınar'a tüm nezaketi, ilgisi ve cömertliği için teşekkür ediyorum. Kusursuz bir alışverişti. :)

Geri