Scudo Sports

Ordu

Scudo
Adam Salcano'nun 2011leri sitesine düştüğü anda fotoğraflarını koyacak. :D

Arkadaşlar salcano nun toplantısı 23.12.2010 da yapılacak ve bütün salcano firmalarına yeni ürünler tanıtılıp katalog ve broşürler dağıtılacak.Erdinç belki katologlardan yararlanıp resimleri site açılmadan ejkleyebilir.hatta belki ben bile ekleyebilirim...

yarın yolumuz fatsaya düşüyor. fatsalı dostlarımıza duyurulur

erkan bey atılla bisiklet takımının her olduğu gibi bu senede kars sarıkamış şehitlarini anma turu samsun --fatsa etabı olacak inş fatsa--trabzon arasındakı etaba bende katılmayı düşünüyorum zaten turgay elmalı arkadaşımızda orada sizlerle tanışmak isterizzzzzzz

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
yok katolog flandan fotograf çekmeyecem.canlı canlı gani gani resimlerini çekip buraya koyacağım .ha bu arada salcano şirketine ortak yadaaa çalışan birisi diilim.nerden buluyosun diee soruyorsanız eğer bi ata sözü wardır
ÜZÜMÜNÜ YE BAĞINI SORMA :D
sizlere tek söyleyeceğim elinizdeki eski makinaları cıkartın. çünkü salcano 2011 de patlayacaaaaakkk.
ben kendi makinamı sattım 3 aydır pedal çevirmiyorum

hocam kadroyu değiştiririz olur biter bu sene 18" ten yüksek kadro varmı onu söyleyin bana :D

@Cüneyt Şanlı

naıl bişey almayı düşünüyorum cüneyt abi tek bir kelime ile en üst grubundakı makınayı almayı düşünüyorum .yani kısacası hiç kimsenın eline makınalar ulaşmadan ben pedal virmeye başlayacam 2011 le
sizde bekleyın beraber alırız acele etmeyin :D

Merhaba Erdinç en üst modelmi dedin!! Sanada zaten o yakışır.Artık bir tur verirsin...:))
Bende henüz tam model belirlemedim,yeni model salcano bisikletleri ne zaman alabileceğiz?
Haberleşelim...
Selamlar,
Cüneyt

cüneyt abi tam belli dill ama 26 aralıkta ANTALYA da sergililenecek ama ne zamn piyasa sürülür bilmiyorum ama her zamnki gbi ilk bike bende :D

Salko ya bu sene yumurtlar yada yatar! Diğer markalar çoktan cıkardı salko yine geriden koşan tay misali.

Düşük fiyat olarak en iyi kadro igmanda cünkü 6061 alışımlı degil ! ve sübriz 3 kere dipciklenmiştir...

@cilgin_erdinc_

Erdinç kardeş adamlık ve sürme kavramlarını bana karşı kullanırken bir az daha dikkat etmeni isterdim . Tabiki eleştirme hakkın var ama gerekli cümlelerle daha iyi olacagı kanısındayım .

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
@gecesefasi_52fb

Ordu'da Alpem bisiklet var. Google'da aratıp bulabilirsin. Fatsa'da da var sağlam bi yer.

Geri