Scudo Sports

Ordu

@LITLLE_PRINCE

ben fazla takılmıyom ama eğer seni mutlu ettiyse yine yazabilirsin. marifet acziyetmi yoksa acziyeti yüze vurmakmı sen düşün.tabii varsa

Scudo
@LITLLE_PRINCE
Yoo gayet uygun bir yer.Karadeniz bölgesi başlığına Karadeniz bölgesinde bulunan Ordu şehrinde gezi organizastonları düzenleniyormuş ve bunun duyurusunu yapıyor.Bundan doğal ne olabilirki :cool:

@bisikletcanavari

öncelikle tşkler,insanın hatası varsada tatlılıkla çözebilirsin.incelik enbüyük lutuftur.

dostum giresundanım
süoper yetenegim :) ama benimle daglrda patikalarda zıplayacak ucacak deli lazım
varsan yer biliyosan soyle
:)

soner abi istedigin yere acabilirsin gerekli gorulurse adminler mesaji tasirlar bir sene sonra uye oldum tekrar ve sizleri gormekten gurur duydum selamlar abi

tanismaya geldim ordulular bende eskiden uye oldugum bu forumdan uzak kalmisim sizleri gorunce gene uye oldum herkese selam basta cok cok kiymetli soner abim aykut enes ve digerleri artik bende yaninizdayim uzakztada olsam elimden geldigince her turlu konuda yardima hazirim efsane geri dondu dermisim :) EVET DUSUNMEYE GEREK YOK SECKIN BEN HERKESE SELAM ORDULULARRRRRRRRRRRR

@bisikletcanavari

eyvallah cigerim artik buralardayim sikca irtibatda oluruz

Arkadaşlar ailem ordulu. her yaz tatilinde ordudayım. bisikleti getirebilirsem :D kimse bana karışamaz. bu arada ordulusunuz bilirsiniz. efirlide yol kenarında tayga var plaj cafe disco bar ne anlıosanız artık. oranın sahibi devrim abide eski dağcılardan. dağ ve bisiklet sporuyla uğraşmış. muhabbet kurarsanız mükemmel birisi. sevgilerle görüşmek dileğiyle.

@bisikletcanavari

merhaba ben ordu'dan hamdi ömer tanışalım ordulu musunuz? tel (505)625 9633 ordu da çok güzel parkurlar var görüşmek üzere

@Hamdi Ömer

Haftaya Ordu dayım eğer Soner abinin dükkanına uğruyorsanız mutlaka görüşürüz.....

evet her hafta sonu ve bayram günlerinde bizimle gezmek isteyen tüm bisiklet dostlarını bekliyoruz.

HErhalde bu kışlık memleketimde yaptığım son gezi olacak. Daha önceden fotoları görmüştüm.HArika bi yer.Soner abi vaktin varsa bir iki resim atta millet neleri kaçırdığını bi anlasın :)))

Selam;
Ordu Fatsa Devlet Hastanesine tayinim çıktı. Antalya dan geliyorum. (Tıp Fakültesinde Anestezi doktoruyum). Antalyada yaptığımız bisiklet turlarını Orduda da yapmak istiyorum. Çevrede yapılan bisiklet turlarına haberdar olursam katılmak ve bisikletseverlerle tanışmak isterim.
Mail ile haberleşebiliriz. (15 mart 2008 den sonra FATSA dayım)
halimulugol@yahoo.com.tr

Selam,
Ordu Fatsa Devlet Hastanesine tayinim çıktı. Antalya dan geliyorum( Tıp Fakültesinde Anestezi doktoruyum). Antalya da yaptığımız bisiklet turlarına Orduda da devam etmek istiyorum. Yapılan turlara katılabilirim.
Mail ile haberleşebiliriz. ( halimulugol@yahoo.com.tr)

Geri