Scudo Sports

Ordu

Scudo
aramıza hoş geldin yiğit :) Whistle'mi bırakabilsem bende ghost almayı düşünüyorum. doğru tercih yapmıssın.

merhaba hoşgeldiniz,

Bende forumda ordudan bisiklet sever olmadığına üzülüyordum.

11 ağustos pazar sabah 7.00 de Teleferik önünden hareketle gidiş yeni yol üzerinden; dönüş eski yol olmak üzere Fatsa turu yapacağım. Toplam 100 km olup ortalama hız 23-25 km olacaktır.

Çok alakasız olacak ama soracak başka kimse yok. Arife gecesi - bayram sabahı saat 01:00 civarında Ordu'dan Trabzon istikametine araba ile geçtim. O saatte teleferik çalışıyordu. Geceyarısı teleferiğin çalışma mantığı nedir?

merhaba bende orduda yalköyde yaşıyorum keşke önceden görseydim bu konuyu sizi evime davet ederdim. ben böyle şeyler görünce çok seviniyorum içimdeki bisiklet sevgisi arttıkca artıyor:)

@furkancan şahin
Davetiniz için çok teşekkür ederim. O tarafa daha çok turum olacak. Ünye turu da yapabilirim. Bakalım.:)

inşallah ben zaten sürekli online forumdayım yine buraya gelecek olursanız haberim olursa sizi karşılarım ve bundan çok mutlu olurum davetim yine geçerlidir:)

Eylül ayı içinde çambaşı yayla turu yapmak istiyorum. Bu yol için bilgi lazım.:)

Ben Olgun Can Yeşiltaş
Ordu/Fatsa İlçesindenim
Yaşım 17
Lise 3. Sınıfta Okuyorum
Bisikletle Lise 1. Sınıftan Beri Uğraşıyorum
Bisikletim Ümit Ravenger
Özellikleri:
Kadro :6061 Alüminyum
Maşa :ZOOM 386 EML (Sertlik Ayarlı)
Jant :26" Çift Kat Alüminyum
Lastik :Maxxis Hıgh Roller 26x2.50
Vites Kolu :Shimano ST-EF51
Vites Sayısı :24 Vites
Fren :Shimano Acera V-Break
Ruble :Shimano CS-HG30
Aynakol :Shimano FC-M131
Arka Artırıcı :Shimano Altus RD-M310S
Echowel Bri1 KM Saati

Fotoğrafları:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Tanışdığıma Memnun Oldum

• Beğen
Tepkiler: idris TORLUOĞLU
GEZİ İLANI
Fatsa turu: 24 kasım pazar günü teleferik önünden saat 8 de hareketle perşembe üzerinden gidiş dönüş

Yazın ben de memlekete tur düşünüyorum bakalım.

Geri