Scudo Sports

OrbisPlus Luca iyi mi? Şehirde sürülür mü?

Scudo
15 Yaşında olsamda 20 kiloluk bisikletim olsun. Uçarım, Uçarrrrrrrr.

Trafikte sürmeye korkuyorum şuan tek başıma :bsmagryr:

@safaernam
Canım kardeşim
tabikide kestirme daha yaşın 14 (profilinde 14 gözüküyor) bir kaç sene kullan zaten bu bisiklet sana ufak gelecektir.
Bisikletin gayet güz hiç kafana takma pıl pıl pedalla keyfini çıkar

Pıl pıl değil bol bol :) güz değil güzel :) la yazarken amma hata yapmışım he:)

Koçum esnaf milleti seni avatarındaki saf kız gibi görüp senle kucak dansı yapmak istemiş velhasılıkelam yine esnafa yakışır bir ibişlik, bir el çabukluğu marifet, bir hibinoluk ile seni öpücüklemiş. Bu gibi işlere girişeceksen yanında bu işlerden anlayan bir bisocu abin olsun.

Annemle gittim öyle bir abim yok

Öpücüklemiş derken? Bu fiyata o bisiklet iyi değil mi :/ Zaten paramı geri alabilsem düzgün biryere gidicektim ama...

Adama birşeyler diyorum , papağan gibi konuşup durma, buda bisiklet falan diyo çıldırttı.

Birdaha asla saraçhaneye gitmem doğan bisiklet denen yere asla gitmem

@7haiku başlık derken kask mı demek istiyorsunuz ? Kask aldım şuan için akşam düşünmüyorum okul var belki sadece haftasonları falan

@mehmetsunu
Hocam arkadaş burdaki tecrübeli büyüklerinden yardım almak için derdini anlatmış
Seninle kucak dansı yapmak istemiş nedir ya Bu arkadaş daha 14 yaşında. Daha mantıklı hayat tecrübesine yaşına hitap eden bir dil seçmek daha doğru olmaz mı.

Orbis Plus Luca 3.0 ve Luca 3.0 Mech arasındaki fark nedir

Tamam anladım mekanik diskmiş yani benimki mech değil

@7haiku

Özellikleri :
kadro - Aluminium 6061.T6
maşa - SR Suntour M3020
vites takımı - Shimano FC-M171 / ST-EF40 / TX-35 3x7SPEED / TX-31 / KMC Z50
fren takımı - Shimano BR-M422
lastikler - Rubena Dart 26x1.90
jant seti - Orbisplus Double Aluminium 36H / Alloy Hubs
gidon&gidon boğazı - Orbisplus Alloy 31.8
sele borusu - Orbisplus Alloy 31.6
sele - Orbisplus MTB Comfort
pedal - Orbisplus

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Özelliklerine baktım, gayet yeterli. Kendi sitesindeki fiyatı da 800 liraymış. İyi ki de mekanik disk fren denk gelmemiş. V fren iyi. Ayrıca 800 lira civârında ne alsanız özellikleri ortalama böyle olurdu. Kimseye bakmayın gönül rahatlığıyla pedallayın. Yaşınız henüz 14; daha çooook bisikletiniz olur. Kendinizi şanslı hissedin ve araştırmayı noktalayıp bisikletinizin tadını çıkarın. İş ticâret olunca insanları para hırsı bürüyor, hiç kafaya takmayın. Yurdum insanı genel olarak böyle.

Başlık derken kask diyordum evet, bisikletin selesinde kırmızı kırmızı duruyormuş zâten, yeni fark ettim. Kurallara uyun, dikkatli olun, yolda aceleci olmayın. Şu fotoğrafta gösterdiğim şeyi de ihmal etmeyin.

Fotoğrafta gösterdiğiniz gibi yapmaya calistim ama çok sertti döndüremedim zaten sertse boyle gevşek değildir diye cok ugrasmadim yarin bir daha bakarim

Yorumlariniz için tesekkur ederim haklisiniz

Tekrar yazayım: Orbisplus sitesinde 800 lira, siz 750' ye almışsınız. Yetkili bâyiden alsanız taş çatlasın 700' e alırmışsınız. Genelde %10 indirim yaparlar. Yâni kaba tâbirle "kazık"lık bir durum yok, belki yalnızca aceleye gelmiştir.
Yıllarca bineceksiniz bence. Güle güle kullanın tekrar, hayırlı-uğurlu olsun :)

Ha bu arada Orbisplus' ın şöyle bir özelliği var ki, bu da, her bisikletinde göbeklere kadar Shimano kullanması. Örneğin sizin bisiklette tamâmen Shimano' nun Tourney' ini kullanmışlar, başka modelinde Acera modelini falan.. Yâni aksamlar arasında güzel bir uyum var. Bu bisikletleri Ankara' da Performans Bisiklet' te incelemiştim, kadro ve kadrodaki kaynak kalitesi de oldukça iyiydi.
Neyse, kafaya takacak tek şey, başlık (kask) bundan sonra :)

Zaten aldigim yerdeki adamin 700 TL yapmasi için çok ugrastik ama anca bu kadar yapti Adam bisikletten hiçbirşey anlamiyor veya anlamamazliktan geliyordu çok sinir bir tip. Bende merakli değilim yani kaziklanmaya oradan almak zorunda kaldigim için aldim ve bencede abartilicak bir kaziklik durum yok

Bisikletten anlamiyoru 750 ye verdiği için demedim gerçekten anlamiyor

@safaernam nasil 17 kilo yav ben de orbis plus Luca aldim 10-12 kilo flan ve alüminyum emin misin hem de saraçhane bisiklet carsisindan aldim

Yok benim 17 kilo dedigim başka, Luca ile degistirdim

lucanin hangi modelini aldin?

@safaernam Luca 2.0 olması gerek emin değilim 670e aldim 750den indiririm dedi bide üst flan vermişti ayriyeten gerçek fiyati 700 flandir bence ama ben aldigimda arka arttirici altusdu başka bir zaman gittiğimde ayni bisiklet ayni fiyat arka arttiricisi tourneydi nazi konularda dikkat etmem gerke .
Bisiklet ise şehir içinde dolaşmak için çok ideal ayrica tam anlamıyla baslangiç bisikleti bence hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: safaernam
Geri