Scudo Sports

Orbea Uludağ Performans Tırmanışı

Çok güzel bir etkinlikti, başta mecit tatlıcılar ve orbea olmak üzere tüm organizasyon ekibini ve sponsorlara, ayrıca katılımcıların tamamını tebrik ederim. Umarım bir sonraki organizasyon en az 800 kişi ile yapılır. Biz ne kadar çok olursak o kadar çok sesimizi duyururuz. Ayrıca Saim Tatlıcılar' ın konuşması mükemmeldi, açıkcası o konuştukca ağlayacak gibi oldum.

Scudo
@mariokaldato
Abi bildiğin enkaza döndüm:)
Defalarca iniş yaptım ama bugün bambaşkaydı.İlk düşüşten sonra sağ avcum bayağı soyuldu ve gidonu tutuşu ister istemez zorlaştı ve ikinci jeneriklik düşüşümde bununda etkisi vardı.
@Kudret Kurtcebe
Sağol abi @Furkan TK ile senide yâd ettik:)seneye perfo gruptada iyi iş çıkartır diye düşünüyorum.
@Furkan TK
Uludağ gazisi oldum resmen:)2 kez düşmekte herkesin harcı değil sonuçta:DBildiğim yollar hatta bu ay 3. tırmanışım oldu fakat kendine fazla güven böyle sıkıntılarda meydana getirebiliyor.Hadin ben max 60 la indim ya yolcular virajlarda araç solladılar.Arkadaşlar için dua ettim hep çünkü dağ yolunda iş makinası çok ve yer yer yağ akıntılarıda vardı o hızla inerken kayıp uçmayı düşünmek bile istemiyorum.
Seneye kısmetse seni performansçılarla görürüz artık;)

@Candan Biberci

geçmiş olsun candan yav kardeşim bu ne iş ,1 yıl geçti yol bitmedi,valla izmit belediyesi kartepeye olan son zirve yola betonu döktü,15 km asfalt bittide 30 km asfalt bir yılda bitmez ise ben gelirim bursa belediyesine ne oluyor burda derim, ha sorumlu karayollarımı, orayada gelirim ,paramı yok bunlarda nedir ?

@Candan Biberci bisikletine veda etmenin zamani geldi mi sanki hazir sezon kapanmsken :D

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ederim:harika:...Bu sene onca hazırlığım tatile denk geldiği için heba oldu umarım seneye bu heyecanı bir aksilik olmadan yaşarım...

@Candan Biberci; gayet güzel bir derece elde etmişsin tebrik ederim:harika:...İniş kötü olmuş çok geçmiş olsun:krktm:...

@mariokaldato
Duymamış olayım:)Benim emektar 45.000 kmyi geride bıraktı Allah ikimizede sağlık sıhhat versin bir 45.000 dahada binerim belkide daha fazlası.
2. düşüşte gerimde kalan fiyakalı bir karbonlardan olsaydı kesin kırılmıştı maaşAllah Trek'te çizik yok sadece arka akort bozuldu oda kalkarken gayri ihtiyâri tellere basmamdan dolayı oldu çünkü bisiklet üzerime katlandı ve bacak gidonla kadro arasında kaldı o an haraket edemedim ve arkadaşlar biraz tedirgin olmuşlar:)
Bu arada @Mehmet Cetinbudak kardeşime ve İstanbullu kardeşime yardımlarından dolayı tekrardan teşekkür ediyorum.
Mehmet yeni Viper yol bisikletiyle iyi bir derece yapmıştı ben 38. geldiğimde onun teri çoktan soğumuştu bile:)
@Kudret Kurtcebe
Sağol abi.Bu asfalt işi en az 2 yıl sürer merkeze doğru İnkaya ve gerisindeki yol içler acısı..50 yıl evvel atılmış asfalt sanki.Mezradan farkı yok..
Benimde hatam var ama yol düzgün olsa böyle bir sorun yaşamazdım.Asfalt aniden bitiyor 50 mt sonra tekraradan başlıyor böyle 4-5 yer mevcut buda sıkıntı komple bir kısımda olsa az çok tedbirli haraket edersin virajda yol çalışması var ve görüşü kısıtlı alanlar.
Belediye parayı yeni stada gömdü kasa boş..
@İlker_Yılmaz
Sağolasın herşeye rağmen güzel ve mütevazi bir organizasyondu ve kesintisiz devam etmesini temenni ediyorum.
Katılamaman senin için kötü olmuş kısmetse seneye katılırsın artık:harika:

@Candan Biberci 32 kiloöetre de ki zamanınız ne oldu acaba? Bende katıldım ama maalesef organizasyon ilk 6 dışında zaman tutmadığı için sıralamayı bilmiyorum. 38. dediğinize göre saydınız demek ki. Ben se kendimi yerimi bulmaya çalışıyım böylece :) bu arada tebrik ederim ve aynı zamanda geçmiş olsun düşüşler için

• Beğen
@ciplakayak
Son 8 kmlik kısmı birlikte pedalladığımız ve birlikte finiş yaptığımız arkadaş 3.08 olduğunu belirtti benimki 3.11'di ayrıca finişte görevli bayan 38. liği paylaştığımızı belirtti ve nitekim geldiğimizde henüz bitiren 30-35 kişi civarı arkadaş vardı.
Aynı rotayı 3 hafta evvel 2.51ile yapmıştım .Temenniniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ciplakayak
Katılanları tebrik ediyorum gerçekten zorlu iki etap.
Veloturk Granfondo da derece yapanlara ödül var mı diye soran dostumuz bu yarışa katıldı mı acaba? Katıldıysa derece yapıp ödül adı mı çok merak ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Volks ve C.Biberci
@Candan Biberci ben de dün keşiş grubunda yer aldım. Organizasyonun en büyük eksikliğinden biri bence katılımcılatın derecelerini tutmamasıydı. Umarım önümüzdeki senelerde üstüne koyarak devam ederler. Herşeye rağmen iyi ki varlar.

image.png Bu arada dün aldığım sonuçta bu oldu

@ciplakayak
İyi sürede tamamlamışsın tebrikler.Gişe öncesi 3 kısa mola verdim.Biz düz km saati kullandık
gişelerden sonra 2 dk süreli 6 mola verdik 4 kez arkadaşın sol baldırına kramp girdi fakat azimliydi ve birlikte yolumuza devam ettik.Yoldaşlık böyle bir şey ben devam ederim sen kal diye bir şey yok:)
Uygulamada özellikle stravada râkım ve hız konusunda tırmanışta sapıtmalar olduğunu bir çok kişiden duydum.
Totalde molaları düşersek 2.46 civarı bir süre oluyor.Önümüzdeki yıl zaman ve derece olayına biraz özen gösterirler diye düşünüyorum.

@Candan Biberci çok fazla insan aynı anda aynı yerdeydi ve sürekli zig zag ile çıkıldığın için strava çok hata verdi sanırım.. Absürt rakamları var çok kişide..

• Beğen
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlk tırmanışımda performans grubunda sonuncu olmamayı başardım. :D

Zirvede leziz köfte ekmeği için Yeşil Pedal'a müteşekkirim. :harika:

@Bahadır Gürel
Evet heberim var hatta altınada yorum yazdım..
Yolda araç arkasına takılarak kendini çektirenler vardı ve hatta bunu doğal bir durummuş gibi yukarıda anlatanlar vardı..
Bizim derece gibi bir iddiamız yoktu ama ilk 6 için hotellere girişteki alt yolu kullanmakla üst yolu kullanmanın arasında fazla fark göremedik olayı biraz tatminkar değil çünkü alt yol sağlam inişten sonra %14 lük 150 mt adamın iflahını kesecek sert bir çıkışa sahipti.Üst yol ise hem daha kısa hemde %4 eğime sahip..

image.jpg

@Candan Biberci

esasında diskalifiye olması gerekir,orbea takip edecek idi,bi şekilde yani motorcu sürücüler olacak idi,hakemler yollarda olacaktı,bu ne demektir personel demektir,candan performansçılara 150 lira ödül verildiğini casus kuşlarım söyledi ;););)
millet 150.000 yuro alıyor,italya giroda sadece 1 yarışta birinci olunca....

@Candan Biberci

candan dostum o yol seneyede bitmez,anlaşılan bursa belediyesine kardeş belediyelerden yardım kampanyası başlatılırsa iyi olur,iyi niyet esastır vatandaş destek çıksın belediyeye. bursa belediye stada gömdü ise parayı,yola para kalmadı tabi...
yolcularda toprağa gebe kaldı....
candan sen çıkarken kaç araç vardı ? kaç araç seni solladı ?

@Candan Biberci
birde merak ettiğim konu,
bu elitler kaç mola yaptı acaba,?
biliyorsun italya dağ etaplarında duranın ehliyetini alırlar
birde esasında kıyaslamamak lazım tabi....

@Kudret Kurtcebe dedikodu gibi olmasın ama... Uzun parkur neredeyse 20 kilometre araç arkasından devam etmiş anladığım kadarıyla. Sonra da tırmanışa geçmeden önce durmuşlar ve geride kalanların toplanmasını beklemişler. Bu durumda neredeyse 25 kilometrelik bir bölüm rekabet içinde sürülmüş sanırım. Hal böyle olunca uzun turun kısadan hiçbir farkı da kalmamış sanki. Zaten 20 kilometreyi aşkın bir mesafe önde araçla devam etmek nerede görülmüştür bilmiyorum. Yanıldığım noktalar olabilir elbet. Sonuç olarak organizasyon çok iyi niyetli, iyi ki var ama bir o kadar da eksiği var. Umarım önümüzde ki sene yola daha da iyi bir şekilde devam ederler.

performans grubu içinden bir arkadaşın çekimi...

Geri