Scudo Sports

Orbea Uludağ Performans Tırmanışı

Geçtiğimiz haftasonu çıktık Uludağ'a.
Bahsedilen yol çalışması Milli Park'tan sonra devam ediyor. Yaklaşık 1, 1.5 kilometre fakat zemin oldukça sert ve düzgün.
Büyük çukurlar, lastiğe zarar verebilecek sivri taşlar vs. bulunmuyor. 23mm yol lastikleri ile gayet rahat geçilebiliyor, hem inerken hem de çıkarken.

2016-06-12 10.39.34.jpg

16 Temmuz'da görüşmek üzere :harika:
Umarım etkinlik günü hava çok sıcak olmaz...

Scudo
Budo veya İdo ile gelecekler için maalesef bu sene bir servis aracımız bulunmuyor. Fakat saat 09:45'i geçmediği sürece kayıtları yapabiliriz. Ancak kalabalık olacağımızdan bu insiyatifi birkaç katılımcı için sağlayabilir. Normal şartlarda saat 09:30'da kayıtlar tamamlanmalıdır. Valilik ve Belediye ile anlaştığımız saatte hareket etmeli ve anlaştığımız saatte bitirmeliyiz.

Mudanya'da Bursa minibüsleri bulunmakta ve Emek Metro istasyonuna kadar gelmektedir. Metro ilede Osmangazi istasyonu arası 25dk. Yaklaşık 40 dakika'da gelebileceksinizdir. Bir sonraki yılımızda inşallah daha fazla bölgeden servislerimizi sağlayacağız.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@ToffieBoi
Bilgilendirme için teşekkürler.
hava sıcaklığı İnkaya mevkiinden sonra derece derece düşmeye başlıyor.Temmuzda olsa sıcaklık râkım yükseldikçe hotellere kadar Bursa merkeze göre 8-10 derece daha düşük olur.

• Beğen
Tepkiler: Mecit Tatlıcılar
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/2016-06-12-10-39-34-jpg.74810/

silik tekerler dikkat edecek,inişte,
5 'inci km 'de kalacağımdan sorunum yok,çekirgeden 10.45 gibi çıkış yapacağım...yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

@Ahmet.Uzun
Güzelyalı yada Mudanyadan başlangıç alanına 50 dk içinde bisikletle gitmeniz çok zor.
Yetişebilseniz bile Mudanya rampası sizi daha erken saatte yoracaktır.
Tavsiyem İstanbuldan gelecek arkadaşlar ortak bir taşıma ile kent meydanına gelsinler.
28 km 50 dk da % 8 Uzun Mudanya rampası adamı sabahtan bozar..

@Candan Biberci

aynen mudanyadan bursaya gelirken tırmanış var,yarışacakların bir gün öncesinden bursaya gelmeleri lazım,ya otobüs ile ya da araçları var ise araçla.

Eğer kamp yapma ya da Tırmanış sonrası kampa kalma gibi niyetleri olan katılımcılar olursa Misi Köyü(Başlangıç noktasına 7km düz mesafe) orada kamp yapabilirler. Daha sonr aaraçla yukarı eşyaları çıkartılır.

Ücret yatırıldı ve kayıt işlemlerimin tamamlanmış olarak ismimi listede görmek güzel oldu :)...Gelsin şimdi 16 Temmuz...Aklımda performans grubu olmasına rağmen ilk sınav ve tecrübe için keşiş grubunun daha iyi olacağına kanaat getirdim...Umarım hersey güzel olur ve bir aksaklık yaşanmaz...Katılacak olan tüm arkadaşlara simdiden başarılar dilerim ;):hhhhhh:

@İlker_Yılmaz
Hotellere kadar çıkabildinmi?
Birde köpek durumu ne alemdeydi?Geçen yıllarda çok fazla vardı bu sene hiç olmadığı söyleniyor.
Kondüsyonun iyiyse bugünkü durumuna bakıp pro gruba geçebilirsin.
Maksat organizasyonda bulunmak ve güzel Uludağ'ımızın havasını almak:)

@Candan Biberci
Bu sene en fazla milli parka kadar çıktım hava çok soğuktu, bugün 17km lik bir tırmanış yaptım iş dolayısıyla çok fazla yormak istemedim kendimi, jandarmaya kadar yollar patates tarlası ama sonrasında çoğu köstebek çukurlarına yama yapmışlar bilerek saat 10'da Hürriyet'ten çıkış yaptım...Sıcaklık çok fena özellikle jandarmaya kadar nabız hep yüksek seyretti sonrasında ise ağaçlar arasında olup hafif rüzgar ve sıcaklığın düşmesiyle güzel bir ivme aldım....Köpek ile hiç karşılaşmadım hatta toplasam en fazla 20-30 araba görmüşümdür...Pro için çok düşündüm ama öncelikle bir organizasyonu tecrübe etsem iyi olacak, seneye takım halinde girmeyi düşünüyoruz hatta bu sene bazı sakatlık ve şansızlıklar yakamizi bırakmadı maalesef...Kondisyonum şu anda orta seviyede biraz dağa arttırmam gerek ortalama 15 km civarı ile çıkıyorum şu anda...

@İlker_Yılmaz
Bilgilendirme için sağol.
Bende Soğukkuyu'da ikamet ediyorum aramızda bir kaç yüz metre varmış.

Bu arada kesin kayıt tamamlandı ;)

@BilalBeki ;
Tek düşüncen köpek olsun inan insanlardan daha iyi anlasirsin geçen sene 8 köpek arasında rampa yi çıktım bu sene çoban koyunlarını otlatmaya çıkarmıştı 5 tane köpekler biri havaya rak üzerime geldi bisikletten in aranızda bırak oral olmadan yavaş yavaş ilerle onun tek düşüncesi koruduğu alan sana zararı olmaz....

@Candan Biberci ;
Komşu sayılırız valla nerdeyse dip dibeyiz:)...Kayıt işlemine sevindim hayırlı olsun ;)

• Beğen
Önemli duyuru;

Keşiş Grubu başlangıç :08:00

Performans Grubu başlangıç :09:30

olarak güncellenmiştir.
Katılımcı arkadaşların bilgisine..

Bende ilk defa katilacagim organizasyona. Keşiş grubunda olacağım. 1 gun oncesinden ido ile cikacagim yola, otelde kalmayi dusunuyorum organizasyon sonrasinda arkadasimla bir muddet vakit gecircem bursada. Şayet benim gibi onceden yola cikacak arkadaslar varsa haberleselim. Veyahut benim gibi tek başına yol alcak abilerim veya kardeşlerim varsa yazsın tirmanista ve inişte kalabalik her zaman guzel olur. Maksat muhabbet olsun

• Beğen
Keşiş grubunda herhangi bir yaş kısıtlaması yok değil mi? Ocak 2001 doğumluyum, katılabilir miyim? Ben sitede bir şey göremedim açıkçası.

@avsar1234

istanbuldan ct günü saat 07.30 da feribot ile yenikapıdan mudanya yapacağım ,90 dakika sonra mudanyada olacağım,,(saat 09.00 'da )mudanyadan 21 km topuklayarak çekirge eğimine gelmem 1 sat 30 dakika sürer.saat 10.30 'da çekirgede olurum (en geç 10.45)bu arada keşiş gubunu kaçırıyorum ,onlar çoktan eğimlerde olurlar.performans grubunuda kaçırıyorum ,en arkadan tek olarak 5 km tırmanacam ve döneceğim ,işkembe çorbası içtiğim yer vardı oraya bi uğrayacağım.saat 16.00 çekirgeden mudanyaya 21 km çıkış yapacağım raslama olabilir 10 gün önceden gidiş ve dönüş biletlerini feribot olarak alacağım .

@İlker_Yılmaz
Erken olması biz Bursa'da ikamet eden Keşişçiler için çok iyi oldu olmasınada şehir dışından gelen arkadaşların gece konaklaması vacib oldu artık yada erkene çekilmesi sebebiyle katılamayanlar olacak tahminimce.
@Kudret Kurtcebe
Abi dönüşte kısmetse denk geleceğiz inşAllah :)

image.jpg
Temmmuz 16 da hava inşAllah 35c altı olur yoksa millet pert olur.
Bursa şu anda yanıyor 36c göstersede hissedilen 42c :(

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
Geri