Scudo Sports

Optik cam takılabilen gözlük

Banada lazım böyle birşey.1.00 miyopum ama gözlüksüz olmuyor.

Scudo
@Yunus YILMAZ

aslında fotoğrafta öyle çıkmış ama ben yakından gördüm bisiklet için birebir. spor bir tasarımı var. yakından görünce kesin alırsınız bence.

anesmotor.com'da prosev marka bir gözlük var. Dün mağazada baktım. İçinde bir katman var ve cam yok. Muhtemelen optik cam takılması için hazırlanmış bir katman.

Bir bakın isterseniz. Fiyatı da 45 TL

oakley gözlüğüm çizilince o numara (gözlerim 0 olduğu için) hafif cam takdırdım.
Sanırım 60 tl yemal oldu.
Ben bunu yamaç paraşütünde kullanmak için yaptım. Renkli camlar derinlik sıkıntısı yapıyor.
Şu anki teknoloji ile sanırım bütün güneş gözlüklerine istediğiniz bombeyiverek montaj mümkün diye düşünürüm

@M.Burak KARADAĞ

1,00 miyopsan lens kullan senın gözlük kullanman hata :)

@Nuh Can

Fuardan aldım bugün, gayet iyi.
Üst kısımdaki renkli camı yukarı açılabiliyor. Fiyat olarakta iyi.
Yüze iyi oturuyor.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Serkan KURAL
@Levent_K

Hayırlı olsun güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
aradıgınız gözlüğü istanbul sirkecide biskletçide görmüştüm fiyatı 45 50 tl olması lazım.

hala söylediğim gibi numaralı güneş gözlüğü alınn

Bu linkler çok eski olduğu için çoğu hata veriyor. bana öneriniz var mı? :tskler:

@Fatihayldzs
US $13.92 52% İndirim | ROCKBROS polarize spor erkek güneş gözlüğü yol bisiklet gözlük dağ bisikleti bisiklet sürme koruyucu gözlük 5 Lens
(link)

TRY 108.35 52% Off | ROCKBROS Polarized Sports Men Sunglasses Road Cycling Glasses Mountain Bike Bicycle Riding Protection Goggles Eyewear 5 Lens
(link)

Aldim ve bir aydir kullaniyorum. İcinden cikan optik kismina kendi numarama uygun cam yaptirdim 50₺ tuttu 25dk hazirlandi ve takildi. Oldukca memnunum kullanimindan muthis konforlu. Tavsiye ederim

@Fatihayldzs (link)fena değil bir bakın isterseniz.
TRY 113.10 50%OFF | X-TIGER polarize 5 Lens bisiklet gözlükleri yol bisikleti bisiklet gözlük bisiklet güneş gözlüğü MTB dağ bisiklet bisiklet gözlük
(link)

@ErzincanLee bu da güzelmiş teşekkür ederim. Bu arada ne kadar vergi ödediniz.

Geri