Scudo Sports

Onur Karaca kardeşimiz vefat etti.

Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.
Çok üzgünüm...

Scudo
mekanını cennet olsun...

@Engin Sarı

kaza şu şeklide olmuş onur kardeşimiz ışık yeşil yanıyor diye kendi yolundan durmadan devam etmiş o sırada diğer taraftan iftara yetiştiği sanılan siyah jeep son sürat kırmızıda geçmiş ve onur kardeşimize çarpmış. onur kardeşimizde kask eldiven vs. her türlü önlem varmış ancak kimsenin tahmin edemeyeceği gibi çok şiddetle çarptığından hiçbiri işe yaramamış.

o ışıklar zaten acelesi olmayanlar için olduğunda araç hızlıca geçmiş!!!!
e be gerizekalı senin acelen varda yeşilmi yanıyor veya iftara yetişiyorsunda sevapmı işledin şimdi oruç tutarak. lanet olsun sanada senin gibi araba sürmeyi bilmeden trafiğe çıkanlara.

PAB Antalya da katıldığım ilk hafta da karşılaşmıştım kendisiyle,çok üzgünüz mekanı cennet olsun

@pelinaksoy
Türkiye'de öyle bir trafik anlayışı var ki kuralların önemi azalıyor. Oysa bu kurallar tüm sürücülerin mutabakat ettiği bir şey değil midir? Yani yeşil yanıyorsa kimse benim yoluma çıkmadan gidebilirim demektir...

İşte hep deriz ya "burası Türkiye!", öyleyse yeşil de yansa doğru şeritte de gitseniz önünüze biri çıkabilir. Mutlaka tersten kimse gelmez diye de doğru şeritte emin adımlarda gitmemekte fayda var. Gerçi tedirgin yaşamak da stres! Bu nasıl iş yahu, özgürlük bunun neresinde...:(

Allah Rahmet Eylesın. Aılesıne ve sevenlerıne sabır ve dayanma gucu versın. Her olum erkendır ama kardesımızın olumu daha da erken olmus. Allah mekanını cennet eylesın....

Allah rahmet eylesin :( mekanı cennet olsun

Trafik terörünün kurbanı olan değerli kardeşime Allah'dan rahmet acılı ailesine, dostlarına sabırlar diliyorum. Değerli arkadaşlarım; biz hata yapmayalım, karşımızdakinin de hata yapmayacağını varsayarak karar vermeyelim. Üzücü sonuçlarla karşılaşmamak için devamlı dikkatli olalım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

allah rahmet eylesin. bu konuda türkiye nin çok büyük sorunları var çözülemeyecek kadar büyük malesef . . . .

kaza maalesef aracın kırmızı ışıkta geçmesiyle olmuş. onur da ışık sarıdan yeşile dönmek üzereyken hareketlenmiş o esnada maalesef bu kaza meydana gelmiş.

Onur'la bu sene Üniversitenin Bisiklet Topluluğu sayesinde tanıştık. Birlikte çok fazla tur yaptık. İkiz kardeşi Orcan'la birlikte tüm turlarımıza katıldı. Manavgat'a, Alanya'ya birlikte pedal çevirdik, kamp yaptık. Kardeşi Orcan gibi sessiz sakin kimseye zararı olmayan bir insandı Allah rahmet eylesin tekrar kardeşime.

Her gün trafikte bir takım tacizlere, araçların sıkıştırmalarına, laf atmalarla karşı karşıya kalmak istemiyoruz.

Başka Onur Karacalar ölmesin istiyoruz, başka Çağatay Avşarlar ölmesin istiyoruz!

çok üzücü bir kayıp daha yaşamaktan dolayı çok kederliyim:( genç arkadaşıma allahtan rahmet,geri de kalanlarına ve bisiklet camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum,nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun,

Bütün bisiklet sevenlerin başı sağosun. Saygıdeğer arkadaşımızın mekanı cennet olsun.

lisede aynı okulda okuduk aynı zamanda babalarıda öğretmenimizdi gercekten cok sessiz sakin ve fazlasıyla iyi niyetliydi ikiside kazadan haberim olduğunda zaten beynimden vurulmuşa döndüm birde resimlerini görüpte tanıyınca daha kötü oldum:S buna birinin dur demesi lazım artık bıkdık önce çağatay abi şimdi onur kardeşimiz ve bilmiyorum 100 lerce kardeşimiz aynı kaderi paylaştı malesef:S ama kırmızı ışıkda beklerken arkadan arabasını dokunduranmı dersin üstümüze kırıp bizi korkutunca mutlu olanlarmı dersin böle gerizekalılarla aynı ülkede yaşadığım için utanc duyuyorum bazen düşünüyorum da coğunluk böle olduğuna göre acaba bizdemi bir sorun var

arkadaşlar bisiklet camiyası için özücü bir olay, allah rahmet eylesin.geride kalanlara sabırlar olsun.

Geri