Scudo Sports

Onur Karaca kardeşimiz vefat etti.

Scudo
rahmet ve sabır diliyorum. bu işin peşi bırakılmamalı. aileye destek olunmalı ve hesap sorulmalı.

Nur içinde yatsın:( sevenlerine de sabırlar dilerim:(

Kazanın ayrıntılarını öğrenmeye çalışıyorum...En son dikmen polisevi kavşağındaki petrol ofisi mevkiinde olmuş diye duydum. Ama nasıl olmuş hiç bir bilgi yok...Bu kayıpta sorumluluğu olan tüm kişi ve kurumlar tespit edilmeli ve benzer acıların yaşanmaması için bütün bisikletseverler bir şeyler yapmalı...ülkeye, kurumlara lanet okumakla maalesef bir şey değişmiyor...bir şey yapmalı...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesinin tüm yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun bisiklet kullanıcıları olarak trafikte araç sürücülerinden 100 belkide 1000 kat daha dikkatli olmamız gerekiyor çünkü adam yatırıyor koltuğu yakıyor sigarasını dünya umrumda değil arabasında 5-6 tane airbag var tonla güvenlik önlemi var araba takla atmadıkça hayatta kalma ihtimali oldukça yüksek ve Türkiye de maalesef hala bisikleti araçtan saymıyorlar yolun en sağından da gitseniz inadına araçlarını üzerinize sürüp korna çalıp sizi sıkıştırıyorlar çoğu zaman yolun dışına çıkmanıza sebep oluyorlar

Şu mübarek ayda başımıza böyle şeyler gelmesi çok üzücü! Ne diyelim, Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabırlar ihsan etsin. Evlat kaybı, ebeveynleri için gerçekten çok büyük bir acı...:(

Toplumsal farkındalığımızı ve saygımızı yükseltmemiz gerekiyor...

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar dilerim.

Bisiklet sürenlerinde trafiğin bir parçası olduğunu bilmeyen sürücüler oldukça, bu kazaların sonu gelmeyecek gibi görünüyor. Yanımızdan hızla geçenler, aynaya bakmadan kapılarını açanlar, sadece arabalara dikkat edenler. Araç şoförlerinin bizi görmediğini düşünerek yol almalıyız belkide.

Allah Rahmet eylesin, tüm ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum,
PEDALLAR HEP DÖNECEK..

Geri