Scudo Sports

Onur Karaca kardeşimiz vefat etti.

@Onur Özgün

Her zaman takardı kaskını yine taktığına eminim fakat kask da bir yere kadar koruyor kazanın detaylarını henüz bilmiyoruz.

Scudo
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm çok, ah şu trafik terörü, hepimiz hergün defalarca kez benzer kazalardan şans eseri kurtulmuyor muyuz? Ülkemizdeki şu araba sevdası şu cehalet şu umursamazlık Allahım yardım et.

mekanı cennet olsun... tüm sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum...

zamanı değil belki ama... internette kazanın ayrıntılarını bulmaya çalıştım... bulamadım... bilgilendirir misiniz...

Mekanı cennet olsun, geride kalanlara Allah sabır versin. Cenazeye bisikletle gitmeyi okadar çok istedim ki şimdi. Bence gidebilecek olanlar kesinlikle bisikletle gitmeli, oraya uzak olduğum için üzgünüm.

@Candan Cığız

detayları bilmiyoruz Ankara'da PAB turuna katılmak için yolda giderken bir jeepin çarpması sonucu beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmiş.

@cem deviren

oofff, o kadar moralim bozuldu ki. eğer araç sürücüsü suçluysa cezasını çekmesini dilerim. allah rahmet eylesin kardeşimize.

Allah rahmet eylesin valla bugün banada aynı şekilde adam beni gördüğü halde önüme kırdı gerçekten bisikletçileri adam yerine koymuyorlar yakınlarına sabır dilerim. Başınız sağolsun

Hepimizin başı sağolsun. Şu güzelim ülkede hepimiz şansa yaşıyoruz, cehalet almış başını gidiyor.

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun...

Çok acı bir kayıp daha!...Tanıdığım bir insanı kaybetmiş gibi üzüldüm.
Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.
Işıklar içinde yat kardeşim...

Onur ve Orcan ikizlerle benimde Antalyada bir kere pedallama şansım oldu. Allah rahmet eylesin....

Çok üzüldüm;bir kaç hafta önce bisikletçide görmüştüm.ALLAH rahmet eylesin;mekanı cennet olsun.

Ailesine ve yakınlarına sabır dilerim....

Her gün kaç badire atlatarak eve dönüyoruz, bakalım sıra kimde ? Bu cehalet, bu seviyede medeniyet, bencillik... Yanlış yerde doğanlar, doğru zamanda ölmüyor demek ki, çok üzüldüm, gencecik insanlar...

Geri