Scudo Sports

Onarılmış 26" MTB Lastik

dune

Üye
Tepki
0
Yüksek kaldırımın biri benim MTB 26" Lastiği 2 ayrı yerden götürdü.
Yaptırdım ama şimdide yolda kalma korkusu var.
Fazla hava vermiyorum.Açılır diye.
Onarım görmüş bi iç lastik zarar görmemiş bir lastik kadar verim verir mi?
Ne yapmam lazım.
Yenisini mi almalıyım.
Yenilerinin fiyatlarını bilen var mı.?

Scudo
İyi yamalanmış ise bir sorun olmaz, bu şekilde bir çok yama ile binlerce km kullanan (ben de dahil) insanlar var, ama içiniz çok rahat etsin isterseniz yeni bir tane edinin eskisini de yedek olarak taşıyın...

• Beğen
Tepkiler: selcuktnt
Yama güzel yapılmışsa ve yamanın yuzu dış lastiğin iç yuzuyle birbirine yapışmışsa sağlam taraflardan dahada sağlam olur :)

Ben yırtılan dış lastiğimi iç ve dıştan yamadım. Gayet sağlam görünüyor ve yırtılma ve yamadan sonra yüzlerce kilometre gitmeme, 66.5 km. hıza çıkmama rağmen hiç sorun yaratmadı.

@baymineral

Arkadaş iç lastiğini sormuş galiba...

İç lastiklerin fiyatı 4-5 YTL. civarı. Eğer çok kafanıza takılıyorsa bencede Hakan Yazman abinin dediği gibi alıp kullanabilirsiniz. Hem diğeri de size yedek olarak kalır. Yollarda lastik patlarsa yama yapmak için uğraşmaz yedeğini takarsınız ve sonra eve geldiğiniz zaman tamir edersiniz. Bir çok arkadaş böyle yapıyor.

Benim arka iç lastiktede 1 tane yama var, eğer iyi yapıldıysa sorun yok. Basınç konusuna gelince ben 60 psi da kullanıyorum bir sorun çıkarmıyor.

yaw 3 ytl ye al bi tane bozulursa onu kullanırsn ben öle yapıom bide yama taşı (sıcak-normal) noolur noolmas

Yedek için aldım bi tane de sırf meraktan değiştirmedim bakalım yamalı ne kadar gidicek.Pompa ve yedek iç lastiği yanımda taşıcam artık.İlgileriniz için çok teşekkürler herkese.

En iyisini yapmışsın, hayırlı olsun. bende yanımda sürekli yedek iç lastik yama ve pompamı taşırım.

Geri