Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Moon meteor 1300 siparişini dün Hepsiburada dan verdim, 730 TL'ye. Bugün baktım aynı satıcıda 693tl'ye düşmüş.

Kargoya verilmediyse iptal edin. Yeniden sipariş verin

Scudo
Moon meteor 1300 siparişini dün Hepsiburada dan verdim, 730 TL'ye. Bugün baktım aynı satıcıda 693tl'ye düşmüş.
İptal edip yeniden sipariş verin; 37₺'yi başka bir harcamanızda kullanırsınız.

2 sefer amazon üzerinden DOVEYI markalı başarısız ürün alma işlemimden sonra moon 1300 Lm ürün siparişini bikeandoutdoor üzerinden verdim. Umarım memnun olurum.

Bugün teslim aldım. Elde verdiği hissiyat güzel. Sürüşte görmek çok isterdim, bisikletim çalınmasaydı. :(

Moon 1300 lümenlik ışıktan 2 tane almıştım Erdoğanlar bisiklette %20 indirim vardı. 650 TL'ye denk gelmişti. İlk izlenimlerim gayet iyi. Hangi modda kullanılması gerektiğini tam çözemedim ancak güvenle yola çıkabilirim aklım kalmaz artık. Yıllardır dandik ışıklarla varlığı yoklu belirsiz şekilde geziyordum.

Moon Vortex Pro 1300 lm ışığın max aydınlatması aşağıdaki fotoğraftaki gibidir. Alacak arkadaşlara örnek teşkil eder. Yanımdan geçen çoğu aracın ışığından daha yüksek aydınlatma sağladığını söylemeliyim.

IMG_20220723_213027.jpg

Moon ürünleri tatmin edici kalitede,meteor 400 ün gücü şarjı bile yeterli,benim gibi gece sürüşü çok yapmayanlar için.
IMG20220721211214.jpg

Merhaba, ben de çok fener değiştirdim, en son aldığım kibar ve iyi ışık veriyor benim aldığım 50.2 led li olanı birde 70.2 si var. Bunlar aslında fener ama ben bisiklet için aldım. 18650 ve 26650 pil kullanabilirsiniz, daha küçük olduğu için 18650 kullanıyorum. Tabi pil de önemli, Sony vtc kullanıyorum. O kadar güçlü ki dördüncü seviyede çok yanmıyor üçüncü seviyeye otomatik düşürüyor, Sony bir süre yanabiliyor yani 26650 istiyor. Üçüncü seviye bile gayet iyi, zaten dörtte 2300 ya da 2400 lümen yazıyordu. Farklı markalarda lümenler havada uçuyor yalnız, bu fener bayağı esaslı, kaliteli. Tavsiye ederim kibar ve güçlü, çok araştırdım çok fener aldım.
Markası Convoy s11
Birde evde denemiştim, Üçüncü seviyede yaktım, evin içinde olduğu için elimi yakacak derecede ısındı, tabi dışarıda o kadar olmuyor, eğer kapalı ortam gibi yerlerde çok ısınırsa, ısı koruması var belli dereceden sonra alt kademeye iniyor, yanmaya devam ediyor.

Merhaba, ben de çok fener değiştirdim, en son aldığım kibar ve iyi ışık veriyor benim aldığım 50.2 led li olanı birde 70.2 si var. Bunlar aslında fener ama ben bisiklet için aldım. 18650 ve 26650 pil kullanabilirsiniz, daha küçük olduğu için 18650 kullanıyorum. Tabi pil de önemli, Sony vtc kullanıyorum. O kadar güçlü ki dördüncü seviyede çok yanmıyor üçüncü seviyeye otomatik düşürüyor, Sony bir süre yanabiliyor yani 26650 istiyor. Üçüncü seviye bile gayet iyi, zaten dörtte 2300 ya da 2400 lümen yazıyordu. Farklı markalarda lümenler havada uçuyor yalnız, bu fener bayağı esaslı, kaliteli. Tavsiye ederim kibar ve güçlü, çok araştırdım çok fener aldım.
Markası Convoy s11
Birde evde denemiştim, Üçüncü seviyede yaktım, evin içinde olduğu için elimi yakacak derecede ısındı, tabi dışarıda o kadar olmuyor, eğer kapalı ortam gibi yerlerde çok ısınırsa, ısı koruması var belli dereceden sonra alt kademeye iniyor, yanmaya devam ediyor.
Konvoy kaliteli marka hocam, bende de c8 var Samsung 40t pili takınca ışık çıldırıyor. Aynı şekilde wurkkos ts30s im de var o da 6 bin lümen. Yüksek amper veren pilleri takınca abartısız 1.5 km ilerisini aydınlatıyor. Domuz avında harika oluyor. El feneri manyakligi oluştu bende son 2-3 yıldır. Kendimi zor frenliyorum. Evde şuan 6 tane kaldı. Kimisini sattım,kimisini eşe dosta hediye ettim. Hanım önceden laf etmezdi de, son bir yıldır yine mi fener diye diye kızmaya başladı haklı olarak. Artık almayı bıraktım. Yinede Şeytan fena dürtüyor,son nesil yeni çıkan lep lazer teknolojili fenerler acayip ilgimi çekiyor.:komik:

• Beğen
Tepkiler: wolverin
Doğrudur hocam ben üç dört tane değiştirdim Convoy dan çok memnun kaldım, yeterli geldi. Tabi ben sadece bisiklet için aldım av yapmıyorum, evet aslında bunlar avcı fenerleri,
Bende de otomatik saat, bisiklet ve bilgisayar hobisi var ben de kendimi frenleyemiyorum ama artık ihtiyacım olmayan bir şeyi almamaya çalışıyorum.
Diğer taraftan bir alet lazım olursa alıyorum, mesela geçen torklu anahtar aldım, bir kaç sene önce raz shanren arka lamba aldım frene duyarlı, böyle şeyler insanı mutlu ediyor

mesela geçen torklu anahtar aldım

Hangi marka/model ve nereden aldınız. Ben de almak istiyorum gördüğüm kadarıyla fiyatlar oldukça tuzlu ve dükkana göre tutarsız.

• Beğen
Tepkiler: wolverin
Tork Anahtarı | 1/4 İnç Tahrik Ayarlanabilir Tıklamalı Motosiklet Tork Anahtarı (2-24Nm) | Görsel Pencereli Bisiklet Tork Anahtarı | Bisiklet ve Motosiklet Tamiri için Uzatma Çubuğu | Saklama Kutusu Dahildir (link)
Yorumumu okuyun,ürüne yorum yaptım, taksitli olduğu için buradan aldım artık aliexpress daha pahalı geliyor, yanında uzatma yerine 5 lk alyan ucu var daha iyi, disk fren ayarına oluyor
Uzatma 20 _30TL ancak, işim tamir olsa ya da bütçeyi düşünmesem izeltaş alırdım
Ayrıca, Shimano ve sair var izeltaş varken gerek yok
Bisiklette bazı parçalar karbon, artık mecburen kullanmak gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Xml-T6 LED

Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim.

Ürünü sipariş vermeden önce efe bisikleti detaylı bir şekilde araştırdım internet üzerinde. Google da efe bisiklet yazınca pek bir şey çıkmasa da, (link) (efe bisikletin sahibi) (link) ve (link) üzerinde dükkanı mevcut efetelekomtic diye aratırsanız bulabilirsiniz, kendilerinin bu siteler üzerinde ki bulunan dükkanın puanları oldukça yüksek ve bende buna güvenerek kendi sitesi olan efe bisiklet üzerinden alışverişimi gerçekleştirdim. Hepsiburada ve n11 üzerinden satın almak istemedim çünkü bu tarz siteler kar payı koyduğu için satıcıyı zor durumda bırakıyor ve doğal olarak satıcının bir ürünü pahalı satmasına sebep oluyor. Adem bey ile telefonda görüştüm kargo hakkında bilgi almak için, kendileri nazik ve nezih bir şekilde yardımcı oldular. Tek sevmediğim kısım ürün paketi tozlu idi ve örümcek ağı vardı, muhtemelen rafta uzun süredir duruyordu.

Dün gece sürüş yaptım ışık ile, en son seviye de ışık ile sürüş yapmak benim gözümü aldı diyebilirim ve ayrıca karşımdan gelen araçların da gözünü alabileceğini düşünerek çakarlı moda aldım, 1,5 saatlik bir sürüş sonrasın da pilin seviyesinin düştüğünü göremedim. 1300 LM de sürekli açık sürerseniz aşırı derecede ısınıyor ışık ve el ile tutulamayacak hale geliyor, ben 1300 LM yi anca zifiri karanlıkta kullanıyorum onun harici çakarlı moda alıyorum fark edilmek için. 1300 LM zifiri karanlığı ak gandalf gibi çok iyi bir şekilde aydınlattığını söyleyebilirim. Bir den fazla çakarlı modu bulunuyor, benim en çok sevdiğim iki düşük bir yüksek çakarlı mod hem yakın hem de uzakta ki kişilerin sizi görmesinde epey yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Yarın akşam sürüşe çıktığımda video çeker burada paylaşırım, bu akşam yüzmem olduğu için sürüşe çıkamayacağım.
Ben de bugün aldım aynı ürünü ve bi aksilik olmazsa Moon dünyasına katılmış olacağım, heyecanla bekliyorum. 🙏
Normalde Erdoğanlar bisikletten alacaktım yanında başka bir şeyle beraber ama orada tükenmiş. En uygun çiçek Sepeti'nde vardı bir dükkânda. Efetelekomtic, meğersem sizin de aldığınız yermiş burası.

Kendi siteleri olduğunu bilmiyordum, N11, Trendyol, Hepsi burada gibi sitelerin tamamında dükkânları vardı, evet puanın da yüksek olunca tercih ettim. Tek sıkıntım, sabah erkenden sipariş vermeme rağmen ürünün henüz kargolanmamış olması. 😀 Heyecan yaptım, çok uzın zamandır araştırıyorum çünkü. Bulabildiğim en iyisi de buydu.parayanda kıydık bakalım hayırlısı 🙏

Heyecanlıyım saat başı bakıyorumdum kargoya verildi mi diye 😀

Elime moon vortex 1300 var. Daha az önce açtım kutusunu ama ciddi bi sıkıntım var ben bunu çalıştıramıyorum. Modlar arasında geçiş yapmıyor.

Şarja takılıyken sürekli yanıp sönüyor. Kapatamıyorum. Her yolu denedim. Normal moda da geçmiyor sürekli şarjda çakar modu. İlk açtım 1 kez yanıp sönüyor, şarja takıyorum sürekli yanıp sönüyor. Bi anlamadım nedir bu. YouTube videolarına baktım hiç böyle olmuyor.

bana acil yardım edebilirseniz çok sevinirim. Değişim isteyeceğim çünkü.

Elime moon vortex 1300 var. Daha az önce açtım kutusunu ama ciddi bi sıkıntım var ben bunu çalıştıramıyorum. Modlar arasında geçiş yapmıyor.

Şarja takılıyken sürekli yanıp sönüyor. Kapatamıyorum. Her yolu denedim. Normal moda da geçmiyor sürekli şarjda çakar modu. İlk açtım 1 kez yanıp sönüyor, şarja takıyorum sürekli yanıp sönüyor. Bi anlamadım nedir bu. YouTube videolarına baktım hiç böyle olmuyor.

Hahaha :koptum: Sakin olun sıkıntı yok, sadece farınız kilitli modda. Far şarjdan çekin, üzerindeki tuşa parmağınızı basılı tutun, 5-6 sn sonra tuşun oradaki ledler ve far bir sinyal verecek. ondan sonra elinizi çekip tuşa bir kez kısa basarsanız far açılacak ve uzun basıp kapatarak şarja taktığınızda yanıp sönmeyecek. Bu kilit mevzu farı çantada taşırken kendiliğinden açılıp zarar görmesin, yangın çıkarmasın diye. Bir de kullanım kılavuzunu güzelce okuyun, bunların hepsi yazıyor.

Bir de yeni aldınız, farı gidon adaptöründen sökmeye çalışırken sökme butonunu aşağı yukarı kanırtmayın, normal düğme gibi dikey içeriye doğru bastırın. Ben ilk aldığımda diğer farlarım gibidir diye dikkatli ve ölçülü de olsa epey kanırtmıştım, iyi ki zarar görmedi.

pili çıkarıp açma butonuna bir kere takınca resetleniyor, pili tekrar takınca normale dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Pili çıkarıp ters taktım şimdi modlar arası geçiş yapabiliyorum ancak şarjdan çekince açamıyorum bu sefer de 😀😀😀

Pili çıkarıp ters taktım şimdi modlar arası geçiş yapabiliyorum ancak şarjdan çekince açamıyorum bu sefer de 😀😀😀
Pili çıkarıp niye ters taktınız, alır almaz bozmaya mı çalışıyorsunuz? 🤦‍♂️

Hahahahaa tamam tamam hallettim.
Evet çözdüm sonunda hepsi şu kilitten ötürüymüş.
Ay bu mesaj çok faydalı oldu. Kullanım kılavuzunu da okudum denedim de olmamıştı.
Ay ne panik yaptım beee..

Yalnız muhteşem bir ışığı var sanki ampul yanıyormuş gibi aydınlattı odayı. 😀

Ay çok teşekkür ederim. 😋
Hahaha :koptum: Sakin olun sıkıntı yok, sadece farınız kilitli modda. Far şarjdan çekin, üzerindeki tuşa parmağınızı basılı tutun, 5-6 sn sonra tuşun oradaki ledler ve far bir sinyal verecek. ondan sonra elinizi çekip tuşa bir kez kısa basarsanız far açılacak ve uzun basıp kapatarak şarja taktığınızda yanıp sönmeyecek. Bu kilit mevzu farı çantada taşırken kendiliğinden açılıp zarar görmesin, yangın çıkarmasın diye. Bir de kullanım kılavuzunu güzelce okuyun, bunların hepsi yazıyor.

Bir de yeni aldınız, farı gidon adaptöründen sökmeye çalışırken sökme butonunu aşağı yukarı kanırtmayın, normal düğme gibi dikey içeriye doğru bastırın. Ben ilk aldığımda diğer farlarım gibidir diye dikkatli ve ölçülü de olsa epey kanırtmıştım, iyi ki zarar görmedi.
pili çıkarıp açma butonuna bir kere takınca resetleniyor, pili tekrar takınca normale dönüyor.
Çok teşekkür ederim oldu vallahi.

• Hahaha
Tepkiler: ibrahimb667
Rica ederim, iyi günlerde kullanın. :)

Yalnız muhteşem bir ışığı var sanki ampul yanıyormuş gibi aydınlattı odayı. 😀

Ayrıca siyah poşet torbalara yakından tutarsanız güzelce eritip delik açıyor. 😅 Sakın kimsenin direkt olarak gözüne tutmayın. ⚠

• Beğen
Tepkiler: ibrahimb667
Geri