Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Usb
Merhaba,
Tavsiye ettiğiniz ışıkları internetten kontrol ettim, dediğiniz gibi çok kaliteli oldukları belli ancak bütçemi aşıyorlar. Şu anda moon vortex 1000 aklıma yatıyor ancak trendyolda aynı isimde 2 ayrı ürün mevcut biri 555tl fiyatlı diğeri 650 TL civarı. Fiyatı ucuz olan ürünün eski sürümü olabilir mi? Çünkü modelin güncellendiği ile ilgili birşeyler okumuştum. 555 TL olan modelin siparişini vermek üzereyim ama sırf birazcık daha ucuz diye eski sürümü almış olmak istemiyorum.

(link)

(link)
Usb c ile şarj olan tahminimce daha güncel modeldir.

Scudo
Usb

Usb c ile şarj olan tahminimce daha güncel modeldir.
@Simon Adebisi hocam değerli bilgilerinizi detaylı bir şekilde paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şu anda gönlüm 1300 lm olan moon'a kaydı gibi, kutusundan anahtar ve kask sabitleme aparatı da çıkıyormuş galiba. Erdoğanlardan aldığım lambayı geri iade ettim, gelecek hafta sonu bizzat mağazalarına gidip moon 1300 lm alacağım. Tekrar teşekkürler

2 sefer amazon üzerinden DOVEYI markalı başarısız ürün alma işlemimden sonra moon 1300 Lm ürün siparişini bikeandoutdoor üzerinden verdim. Umarım memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ordi
yakın zamanda alixpress üzerinden alışveriş yapan var mı? eskiden çok sık ürün alıyorduk ama duyduğum kadarıyla son zamanlarda her ürün gümrük memuruna geçtiği için almak mantıksızmış.

yakın zamanda alixpress üzerinden alışveriş yapan var mı? eskiden çok sık ürün alıyorduk ama duyduğum kadarıyla son zamanlarda her ürün gümrük memuruna geçtiği için almak mantıksızmış.

Var. Ayda birkaç ürün alıyorum. Bugün de bir sipariş verdim, havadan verdikleri 111 liralık kupon + 37 liralık satıcı kuponuyla yarısından ucuza geldi aldığım ürün.
Her ürüne gümrük işlemi yapılması AliExpress ile ilgili değil, yurtdışından her yerden alınan her ürünle ilgili. Güncel mevzuata göre gümrük vergisi ödemeden Türkiye'ye ürün sokulamıyor.
Türkiye'de olmayan her ürün için veya (Ürün bedeli + kargo ücreti + damga vergisi + gümrüğe sunma ücreti + gümrük vergisi) < (Türkiye'den alma fiyatı) olduğu sürece AliExpress'ten ürün almak mantıklı.
Sadece Amazon, HB, N11'in yurtdışı ürünlerine bakmadan almamakta fayda var, bazen o platformlardan almak daha ucuza gelebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve observer
Bana arka far tavsiyesi gerekiyor.
Bakındım ama arka için uygun bir şey bulamadım. Kafam da baya karıştı.

Öne Moon 1300 alacağım o kesin de arkaya ne alsam...
Halihazırda bi decathlon farım var ama ben kuvvetli bir şey olsun istiyorum. Decathlon'unkini de kaskıma takarım.

Bana arka far tavsiyesi gerekiyor.
Bakındım ama arka için uygun bir şey bulamadım. Kafam da baya karıştı.

Öne Moon 1300 alacağım o kesin de arkaya ne alsam...
Halihazırda bi decathlon farım var ama ben kuvvetli bir şey olsun istiyorum. Decathlon'unkini de kaskıma takarım.
kesinlikle moon siriusu tavsiye ederim,parlaklığı şarj süresi,şimdiye kadar kullandığım en iyi lambalardan biri diyebilirim,gündüz bile uzaktan farkediliyormuş arkadan gelenler söyledi.Arkadan gelen bir araç olduğunda en parlak sabit moda geçiyormuş,zaten özelliklerini okuyunca anlarsınız.
(link)

Son düzenleme:
kesinlikle moon siriusu tavsiye ederim,parlaklığı şarj süresi,şimdiye kadar kullandığım en iyi lambalardan biri diyebilirim,gündüz bile uzaktan farkediliyormuş arkadan gelenler söyledi.Arkadan gelen bir araç olduğunda en parlak sabit moda geçiyor,zaten özelliklerini okuyunca anlarsınız.
(link)
Tamam o zaman moon, moon devam ediyoruz.. ✍
Özelliklerini bi okudum da aklım durdu gerçekten. Çok iyiymiş..
Çok teşekkür ederim 🙏

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Arkadan gelen bir araç olduğunda en parlak sabit moda geçiyor,zaten özelliklerini okuyunca anlarsınız.
(link)

Bir kaç aydır kullanıyorum öyle bir modu yok malesef. Üzerinde ışık sensörü ve akselerometre sensörü var. Akıllı moda aldığınızda ışık sensörü, eğer başka bir mod (örneğin steady flash) ayarlı ise gündüz otomatik "day flash" moduna alıyor, tünelde ya da gece olup ışık azalınca yine steady flash moduna dönüyor. Akselerometre ise eğer siz fren yaparsanız, yavaşlamanız durana kadar ya da siz tamamen durana kadar , arabalardaki stop lambası gibi devamlı parlak (150 lm) ışık veriyor. Trafikte iyi ama yol kenarında bir kaç dk'dan fazla duraksarsanız ışığı kapatıyor. Yürüyünce yine hareket algılayıp kaldığı yerden devam ediyor. Yani sizin dediğiniz gibi radara benzer, araç algılama özelliği yok. Zaten radar modu bildiğim kadarıyla sadece Garmin Varia arka ışıklarda var. Ben sırf gündüz modu için, gündüz arkadan gelen araçlar kendine çeki düzen versin, emniyet şeridi ihlali yaparak gelip sıkıştırmasınlar diye aldım. İyice kendini bilmez bir hödük denk gelmezse artık gündüz yakın geçen araç sorunu kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve MakRo
Bir kaç aydır kullanıyorum öyle bir modu yok malesef. Üzerinde ışık sensörü ve akselerometre sensörü var. Akıllı moda aldığınızda ışık sensörü, eğer başka bir mod (örneğin steady flash) ayarlı ise gündüz otomatik "day flash" moduna alıyor, tünelde ya da gece olup ışık azalınca yine steady flash moduna dönüyor. Akselerometre ise eğer siz fren yaparsanız, yavaşlamanız durana kadar ya da siz tamamen durana kadar , arabalardaki stop lambası gibi devamlı parlak (150 lm) ışık veriyor. Trafikte iyi ama yol kenarında bir kaç dk'dan fazla duraksarsanız ışığı kapatıyor. Yürüyünce yine hareket algılayıp kaldığı yerden devam ediyor. Yani sizin dediğiniz gibi radara benzer, araç algılama özelliği yok.
Bende bu konuda emin değilim ama grup sürüşü yaptığımız arkadaşlar söyledi,arkadan yaklaştıklarında ışık direk sabit ve yüksek kırmızı yanıyormuş.

Var. Ayda birkaç ürün alıyorum. Bugün de bir sipariş verdim, havadan verdikleri 111 liralık kupon + 37 liralık satıcı kuponuyla yarısından ucuza geldi aldığım ürün.
Her ürüne gümrük işlemi yapılması AliExpress ile ilgili değil, yurtdışından her yerden alınan her ürünle ilgili. Güncel mevzuata göre gümrük vergisi ödemeden Türkiye'ye ürün sokulamıyor.
Türkiye'de olmayan her ürün için veya (Ürün bedeli + kargo ücreti + damga vergisi + gümrüğe sunma ücreti + gümrük vergisi) < (Türkiye'den alma fiyatı) olduğu sürece AliExpress'ten ürün almak mantıklı.
Sadece Amazon, HB, N11'in yurtdışı ürünlerine bakmadan almamakta fayda var, bazen o platformlardan almak daha ucuza gelebiliyor.
111 liralık kupon nasıl alınıyor acaba? eski bir hesabım vardı kontrol ettim kupon yok
şuan bir adet kadro arası çanta lazım türkiyede 60tl alide 100 altına göremedim. acil lazım olduğu için buradan alırım muhtemelen.
kadroya takılan mini pompa da türkiyeden almayı düşünüyorum 50-100tl arası modellerde
ön arka aydınlatma lazım giriş seviye ön arka setler 100tl altına mevcut gibi türkiyede. aliexpress deki kaliteli modelleri bilmiyorum pek

111 liralık kupon nasıl alınıyor acaba? eski bir hesabım vardı kontrol ettim kupon yok
şuan bir adet kadro arası çanta lazım türkiyede 60tl alide 100 altına göremedim. acil lazım olduğu için buradan alırım muhtemelen.
kadroya takılan mini pompa da türkiyeden almayı düşünüyorum 50-100tl arası modellerde
ön arka aydınlatma lazım giriş seviye ön arka setler 100tl altına mevcut gibi türkiyede. aliexpress deki kaliteli modelleri bilmiyorum pek

Kuponları kendileri dağıtıyor. Gördüğüm kadarıyla herkese farklı gelmiş. Bildirimi e-posta ile geldi, 96 küsür lira yazıyordu, tıklayıp siteye girince 111 küsür lira olarak gösterdi.
Özel ürünler gerekmedikçe kadro arası çanta, pompa, ışık setlerinin hepsi yerelde daha ucuza bulunur. Işıklar için Amazon TR'ye de bakılabilir, zaten AliExpress çok iyi bir kaynak değil, satıcılarda ışık gücü uydurma çok yaygın bir davranış. Yorumlara bakmakta ve burada tecrübe edenlere danışmakta fayda var. Arka ışık da dahil 100 liraya kadar bulunabilen setler sadece görünürlük için kullanılabilir, aydınlatma için bütçeyi epey yükseltmek gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve observer
(link) Nisan ayında 617 TL ye almıştım şimdi zam gelmiş, onun harici gidon sargısını hep bu siteden temin ederim. Diğer sitelere göre daha uygun fiyat verip ve çok hızlı bir kargolama sistemleri var. Eğer sitede ki iletişim telefon numarası çalışmıyor ise, (link) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

(link) Nisan ayında 617 TL ye almıştım şimdi zam gelmiş, onun harici gidon sargısını hep bu siteden temin ederim. Diğer sitelere göre daha uygun fiyat verip ve çok hızlı bir kargolama sistemleri var. Eğer sitede ki iletişim telefon numarası çalışmıyor ise, (link) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

(link) dan 699 a aldım, siz üründen memnun musunuz?

(link) dan 699 a aldım, siz üründen memnun musunuz?
Evet çok memnunum, 1300LM ışığı 2 saat kadar gidiyor eğer kısık modda açarsanız sabaha kadar belki günlerce gidebilir. Ben akşamleyin köy yollarını tercih ettiğim için en yüksek modda açıp gidiyorum çünkü köy yolları hep karanlık oluyor. Malum sahil de bisiklet sürmek imkansız yayalar işgal ettiği için.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Ürünün kullanım kılavuzu 1000 lm de 2.5 saat, 1300 lm de 1,5 saat diyor. Siz nasıl iki saat yetirdiniz anlayamıyorum (benimki 1000 lümende 2.5 saat zar zor yetiyor). Sirius'un radar özelliğinin yanında gizli ikinci bataryayı mı devreye soktunuz acaba. 🤔

Tavsiyeler üzerine Moon 1300 aldım. Çok harika bir ışık cidden, bayağı kapsamlı ve kaliteli.

Tutarı havale yaptıktan bir gün sonra 50 lira civarında zam yedi :)

654₺ye erdoganlarbisikletten aldığım Moon 1300 geldi, malzeme kalitesi çok iyi zaten kutusunu görünce premium bir şey olduğunu anlıyorsunuz. Gece ışığı da denedim gerçekten çok iyi ışığı, şarjını denemedim ama eminim o da iyidir.

Bilmeyen arkadaşlar için yazayım moon 1300lm modunu açmak için düğmesine iki kez peş peşe basarsanız direk 1300lm (en parlak) moduna geçer. Ayrıca her hangi bir ışık modunun parlaklık ayarını yapmanız için düğmeye basılı tutmanız lazım belirli bir süre.

Moon meteor 1300 siparişini dün Hepsiburada dan verdim, 730 TL'ye. Bugün baktım aynı satıcıda 693tl'ye düşmüş.

Geri