Peregrine
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 773
- İsim
- Peregrine
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hepsiburada, efetelekomtic satıcısından ((link) sitesinin e-ticaret sitelerinde satıcı ismi) Moon Meteor Vortex Pro 1300 siparişi verdim bakalım; umarım düzgün bir ürün gönderirler. Birkaç gün içinde sonucu buradan paylaşıyor olurum.
Efetelekomtic'den ben çok ürün aldım, iyidir.
Fiyat için N11'de aynı satıcıya bakmış mıydınız?
![]()
![]()
Yaygın platform dışındaki sitelerden peşin ya da Axess ile 3 taksit alışveriş yapmayı tercih edebilecekler için kendi sitelerinde fiyat şöyle:
![]()
(link)
Hepsiburada ve visa kart kampanyası ile 640'a geldiSorun çıkarsa (iade/defolu ürün gönderimi vs.) iade kolaylığı ve Hepsijet kargo teslimatını beğendiğim için buradan aldım. Ama ilginiz için çok teşekkür ederim, benim için fiyat araştırmışsınız. 🙏
Aslında çok ihtiyaç değildi ama işte fiyatlar yükseliyor, iyice çığrından çıkmadan alayım dedim. Mevcut 600 ve 700 lümen farlarım daha önceden yetse de şimdi sol gözümde katarakt çıkmasıyla görüşüm epey bozuldu ve daha da ilerlemekte. Doktor da ameliyat şimdilik beklesin diye tavsiye verince daha iyi aydınlatan bir fara ihtiyaç doğdu. Arka aydınlatma olarak Moon Sirius 200 lm kullandığım için Moon kalitesini görmüş oldum ve tercih sebebi oldu. Yalnız gönderdiğiniz görsel 1000 lümen modele ait galiba. (edit: zaten yazmışsınız 1000 lümen model diye, ben atlamışım)Fiyat araştırmadım, fiyatlar hep araştırılık. Arkadaşlar için 10 günde 6 tane 1300'lük Vortex aldık, en ucuzunu Geçen Pazar Doğa'nın HB satıcısından kampanyasız 619'a aldık, ondan sonraki en iyi fiyat 669 lira ile ŞahinMoto diye bir satıcıdaydı, Efe Telekom'da da 674.
-----------------
Vortex 1000'i yeterli görenler için de N11'de 522.5-530.7 arasında fiyatlar var:
![]()
(link)
Aslında çok ihtiyaç değildi ama işte fiyatlar yükseliyor, iyice çığrından çıkmadan alayım dedim. Mevcut 600 ve 700 lümen farlarım daha önceden yetse de şimdi sol gözümde katarakt çıkmasıyla görüşüm epey bozuldu ve daha da ilerlemekte. Doktor da ameliyat şimdilik beklesin diye tavsiye verince daha iyi aydınlatan bir fara ihtiyaç doğdu. Arka aydınlatma olarak Moon Sirius 200 lm kullandığım için Moon kalitesini görmüş oldum ve tercih sebebi oldu. Yalnız gönderdiğiniz görsel 1000 lümen modele ait galiba. (edit: zaten yazmışsınız 1000 lümen model diye, ben atlamışım)![]()
Amazondan cocugun bisikleti icin sunu almistim
(link)
tr de
(link)
yari fiyatina geliyordu.
ancak kendi bisikletim icin aldigim su urun 200 tl daha pahali,430 tl totalde.fakat birisi iphone 13 pro max digeri xaiomio kadar ciddi fark var..direk cocuga geleni iade edip kendime aldigimdan alacagim.,en azindan uzun yillar kullanir.
(link)
ayrica moon markanin farini da denedim magazada.samimi soyluyorum on arka isigi ( kalite ve isik lumeni,sarji ) > moon x 3
Neden? Ne sorun yaşadınız? Diğer üründe bir sorun var mı? DOVEYI olanda, bende dün sipariş verdimbu mesajimda belirttigim cocuk icin aldigim far takimina iade actim..amazon urun sizde kalsin paranizi iade ediyoruz dedi..saka gibi..
Neden? Ne sorun yaşadınız? Diğer üründe bir sorun var mı? DOVEYI olanda, bende dün sipariş verdim
once ki mesajlarimda belirtmistim.doveyi olan ferrari ise bu son gelen cocuk icin aldigim tofas
200 lira icin dedim iade edip doveyi alayim,sonucta yillarca kullanilacak.onda da amazon parayi iade etti urun kalsin dedi..malum kullanicaz artik..
Merak etmeyin amazonun iade politikası kusursuz. Ancak yine de memnun olacağınıza garanti verebilirim.Size güvenip aldımBende memnun kalırım inşaAllah
![]()
Hepsiburada, efetelekomtic satıcısından ((link) sitesinin e-ticaret sitelerinde satıcı ismi) Moon Meteor Vortex Pro 1300 siparişi verdim bakalım; umarım düzgün bir ürün gönderirler. Birkaç gün içinde sonucu buradan paylaşıyor olurum.
Gayet güzel işlevini yerine getiriyor ve sizi tatmin etti ise güle güle kullanın ben öyle 1000-2000 gibi rakamları bu tarz aparatlara vermeye karşıyım esasen. güle güle kullanınMerhaba,
Uzun araştırlamalarım sonunda kafam çok karıştı, 700-800 tl para da vermek istemedim ve Decathlon'dan FL920 modelini aldım.
Kullandığım yerlerde benim için yeterli oluyor.
Fikir verir diye fotoğraflarını paylaşayım dedim.
iyi forumlar herkese.
290634 dosyayı görüntüle290635 dosyayı görüntüle290636 dosyayı görüntüle
Merak etmeyin amazonun iade politikası kusursuz. Ancak yine de memnun olacağınıza garanti verebilirim.
Aylardır moon lm1300 kullanıcısı olarak şunu söylebilirim. Bu kadar para verip gidon tutma aparatını bu kadar kötü nasıl yapılabilir aklım almıyor. En ufak bir çıkıntı da denge ayarı bozuluyor.
Gidon bandının üzerine takılı, gidon bandını çıkarıp kullanınca bu sefer yerinde hiç durmuyor maalesef. Çok geniş geliyor gidon bantsız.Nereye takılı? Bende bir bisiklette XLC'nin uzatmasına, birinde Topeak'In uzatmasına takılı, ikisi de milim kıpırdamıyor. Gidon bandının üstündeyse ya da fazla gevşekse ondan oynuyor olabilir.