Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Ürünü sipariş vermeden önce efe bisikleti detaylı bir şekilde araştırdım internet üzerinde. Google da efe bisiklet yazınca pek bir şey çıkmasa da, (link) (efe bisikletin sahibi) (link) ve (link) üzerinde dükkanı mevcut efetelekomtic diye aratırsanız bulabilirsiniz, kendilerinin bu siteler üzerinde ki bulunan dükkanın puanları oldukça yüksek ve bende buna güvenerek kendi sitesi olan efe bisiklet üzerinden alışverişimi gerçekleştirdim. Hepsiburada ve n11 üzerinden satın almak istemedim çünkü bu tarz siteler kar payı koyduğu için satıcıyı zor durumda bırakıyor ve doğal olarak satıcının bir ürünü pahalı satmasına sebep oluyor. Adem bey ile telefonda görüştüm kargo hakkında bilgi almak için, kendileri nazik ve nezih bir şekilde yardımcı oldular. Tek sevmediğim kısım ürün paketi tozlu idi ve örümcek ağı vardı, muhtemelen rafta uzun süredir duruyordu.
Hiç sürüş yaptınız mı peki?

Scudo
Ürünü sipariş vermeden önce efe bisikleti detaylı bir şekilde araştırdım internet üzerinde. Google da efe bisiklet yazınca pek bir şey çıkmasa da, (link) (efe bisikletin sahibi) (link) ve (link) üzerinde dükkanı mevcut efetelekomtic diye aratırsanız bulabilirsiniz, kendilerinin bu siteler üzerinde ki bulunan dükkanın puanları oldukça yüksek ve bende buna güvenerek kendi sitesi olan efe bisiklet üzerinden alışverişimi gerçekleştirdim. Hepsiburada ve n11 üzerinden satın almak istemedim çünkü bu tarz siteler kar payı koyduğu için satıcıyı zor durumda bırakıyor ve doğal olarak satıcının bir ürünü pahalı satmasına sebep oluyor. Adem bey ile telefonda görüştüm kargo hakkında bilgi almak için, kendileri nazik ve nezih bir şekilde yardımcı oldular. Tek sevmediğim kısım ürün paketi tozlu idi ve örümcek ağı vardı, muhtemelen rafta uzun süredir duruyordu.

Dün gece sürüş yaptım ışık ile, en son seviye de ışık ile sürüş yapmak benim gözümü aldı diyebilirim ve ayrıca karşımdan gelen araçların da gözünü alabileceğini düşünerek çakarlı moda aldım, 1,5 saatlik bir sürüş sonrasın da pilin seviyesinin düştüğünü göremedim. 1300 LM de sürekli açık sürerseniz aşırı derecede ısınıyor ışık ve el ile tutulamayacak hale geliyor, ben 1300 LM yi anca zifiri karanlıkta kullanıyorum onun harici çakarlı moda alıyorum fark edilmek için.

Yarın akşam sürüşe çıktığımda video çeker burada paylaşırım, bu akşam yüzmem olduğu için sürüşe çıkamayacağım.
Teşekkür ederim.
Maalesef o 1300 lümen bana lazım :(
Belki bir alt kademesini de kullanabilirim duruma göre.
Videoyu ve yorumları merakla bekliyorum.
Umarım bu ısınma sorunu dayanıklılık sorununa dönüşmez. :(

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Bende vortex 1300 lm Kullanıcı olarak gayet memnunum ve şunu ekleyeyim. Maksimum performans ta karşıdan gelen sürücüler için problem oluyor, köy yolu gibi trafiksiz ve tenha yerlerde açıyorum. Ayrica kendinize göre ışık şiddetini ayarlayabiliyorsunuz modlari düzenleyebilirsiniz..

2 senedir aktif şekilde 4 mevsim kullandıgım rockbross fardan memnunum. Tam güçte 1 saat, strobe modunda 2 saat civarı gidiyor. En onemlisi şarjda iken yakabilmesi ve acil durumlarda far harici pil görevi gorup yolbilgisayarı şarj ettiğimde oldu :D Tek sıkıntısı pil değişimi için pratik olmaması.

(link)

Tadına bir varsanız sürekli gece sürmek istersiniz.
Çok keyifli olacağından eminim. Eskiden dinamolu standart lambalı bir bisikletim olmuştu. Gece de sürmüştüm.
Ancak şu an bu ülkenin doğru dürüst olmayan yollarında çok tehlikeli buluyorum.

(link) Bu ışıktan almayı planlıyorum. Gidonda biraz kaba duracak fakat özellikleri iyi gibi. Var mı forumda kullanan tecrübelerini duymak isterim.

Bende vortex 1300 lm Kullanıcı olarak gayet memnunum ve şunu ekleyeyim. Maksimum performans ta karşıdan gelen sürücüler için problem oluyor, köy yolu gibi trafiksiz ve tenha yerlerde açıyorum. Ayrica kendinize göre ışık şiddetini ayarlayabiliyorsunuz modlari düzenleyebilirsiniz..
Bu model powerbanktan şarj halinde de kullanılabiliyor mu acaba

Son düzenleme:
Gençler bilmez bir zamanlar niterider vardı. En son kullanan bisikletli kör olmuştu o derece.

Arkadaşlar geçmişe dönüp konuları okumadan soru soruyorlar :) @trainspotting35
Takdir edersiniz ki ilk sayfalardan son sayfalara kadar araştırma vaktini bulamıyoruz. Paragraflar sıralamanızı istemedim sadece kısa bir öneri ve tecrübe istedim.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
(link) Bu ışıktan almayı planlıyorum. Gidonda biraz kaba duracak fakat özellikleri iyi gibi. Var mı forumda kullanan tecrübelerini duymak isterim.
Bende 900 var. Forumda kullanıp memnun olmayan arkadaşlar olmuştu. Aslında kaliteli bir far. Tek sıkıntısı powerbank takarak kullanma imkanının olmaması. Şarjı 2 saatlik kullanımla 3-5 gece gidiyor. Gövdesi ise alüminyum ve kasa sağlam.
Fikrimi soracak olursan pawerbank kullanımını destekleyen bir moon alman olur. :harika:
Onun dışında tam bir fiyat performans ürünü. Ben kullanım açısından bir sıkıntı yaşamadım.:)

Bende 900 var. Forumda kullanıp memnun olmayan arkadaşlar olmuştu. Aslında kaliteli bir far. Tek sıkıntısı powerbank takarak kullanma imkanının olmaması. Şarjı 2 saatlik kullanımla 3-5 gece gidiyor. Gövdesi ise alüminyum ve kasa sağlam.
Fikrimi soracak olursan pawerbank kullanımını destekleyen bir moon alman olur. :harika:
Onun dışında tam bir fiyat performans ürünü. Ben kullanım açısından bir sıkıntı yaşamadım.:)
Ön ve arka ışık alacağım ve bütçem de çok esnek olmadığı için ucuz yollusuna bakmaya çalışıyorum. Açıkçası powerbank ile kullanım benim açımdan önemli değil. Teşekkür ederim. Meteor 400 modeli ile Eastpower arasında kaldım diyelim aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Meteor 600 modelini almak isterim fakat 450 tl benim için fazla.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Moon meteor c400 kullanıyorum.Aydınlatma işimi görüyor .Tip olarak da güzel ama pili çok şarj ediyorum.

Eastpower mağduruyum , sarsıntı nedeniyle 2 kere içinden lehimi kotu. Son koptuğu yere elle lehim yapamadığımız için çöp oldu.

Eastpower mağduruyum , sarsıntı nedeniyle 2 kere içinden lehimi kotu. Son koptuğu yere elle lehim yapamadığımız için çöp oldu.
Dostum sen bu konuda sıkıntı yaşamıştın hatırlıyorum. Aynı dönemlerde almıştık. Bir kaç arkadaş daha benzer sorunlar yaşamışlardı. Ben henüz bir sorun yaşamadım. Benim açımdan en büyük sorun powerbank ile şarj esnasında aydınlatma yapamaması.
Geçen okudum fırsatım olmadı yazmak için. Sağlığınla ilgili müjdeli haberler vermiştin. Senin adına çok mutlu oldum. İnşallah daha da sağlıklı olursun ve hayata mutlulukla pedallarsın. 😍 :harika:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Dostum sen bu konuda sıkıntı yaşamıştın hatırlıyorum. Aynı dönemlerde almıştık. Bir kaç arkadaş daha benzer sorunlar yaşamışlardı. Ben henüz bir sorun yaşamadım. Benim açımdan en büyük sorun powerbank ile şarj esnasında aydınlatma yapamaması.
Geçen okudum fırsatım olmadı yazmak için. Sağlığınla ilgili müjdeli haberler vermiştin. Senin adına çok mutlu oldum. İnşallah daha da sağlıklı olursun ve hayata mutlulukla pedallarsın. 😍 :harika:
Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri