Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

konuyu da biraz darladım gibi oldu ama, eastpower 900 kullananlara son bir sorum daha olacaktı, ışığın süresini test etmek için evde %100'deyken açayım dedim, ne kadar gidecek diye. 5 dk geçmeden ısınmıştı. 10. dkya geldiğimde elimi 5 sn üzerinde tutamıyorum yanıyor haldeydi, şimdi bir buçuk saat oldu 1 sn sonra yanıyor, baya patlayabilir yani bu ısıdan bence, sizdeki de hem kısa sürede ısınma hem de aşırı ısınma yapıyor mu? ona göre iade etmeyi düşünüyorum.
Sürüş halindeyken rüzgarın etkisiyle soğuyor olabilir. Evde sabit açtığınız için o kadar ısınıyordur. Örneğin bende motosiklet var hava soğutmalı. Durduğu yerde 5 dk çalışırsa ısındığı için otomatik istop ediyor. Aynı mantık olabilir.

Scudo
konuyu da biraz darladım gibi oldu ama, eastpower 900 kullananlara son bir sorum daha olacaktı, ışığın süresini test etmek için evde %100'deyken açayım dedim, ne kadar gidecek diye. 5 dk geçmeden ısınmıştı. 10. dkya geldiğimde elimi 5 sn üzerinde tutamıyorum yanıyor haldeydi, şimdi bir buçuk saat oldu 1 sn sonra yanıyor, baya patlayabilir yani bu ısıdan bence, sizdeki de hem kısa sürede ısınma hem de aşırı ısınma yapıyor mu? ona göre iade etmeyi düşünüyorum.
Hiç ısınmıyor değil ama o kadar da ısınmıyor..

• Beğen
Tepkiler: OkanSo
Arkadaşlar Merhaba,

Knog'un üst seviye bir marka olduğundan bahsediliyor ancak knog blinder serisinin şarj süreleri çok düşük. çakar modda 5 saat normal modda ortalama low outputta 2 saat high outputta 1 saat gidiyor. Sizce bu kadar düşük verilere rağmen alınır mı? Yoksa düşük seviye diye tabir edilen markalarda bunun 5 katı iyi değerlere sahip olan aydınlatmalar var onlara mı yönelmeli? Daha önce aydınlatma kullanmadığım ve kıyaslama imkanım da olmadığı için kararsız kaldım. knog ikinci el düşük değer ile alt seviye markaların usb şarjlı iyi değerli aydınlatmalarına yönelmek arasında kaldım. yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

@modus operandi Merhaba, Knog bilindik ve kaliteli bir marka dediğiniz gibi. Ama 1 saat yanma süresi gerçekten çok az. Daha önceki mesajlarda yazıldı, bir iki model var alanların büyük çoğunluğu memnun. Plus markasıydı sanırım, bir bakın isterseniz. Ben de seneler önce 6 dolara aliexpress'ten aldığım tek ledli usb çıkışlı ön farı Xiaomi 10000 mah'lık powerbank ile kullanıyorum. 1 saat çakar ardından 2,5-3 saat yüksek modda kullanmama rağmen power %50'ye bile inmiyor. Bu tür usb girişlileri de gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Sadece ışık değil telefon, garmin vb., Bluetooth kulaklık, arka ışık gibi ürünlerinizi de şarj edebilmiş olursunuz. Tabi ki tercih sizin.

Bu ürünler alüminyum kasa olduğu için sürüş sırasında iç ısısını kasaya veriyor ve soğuyor. Durduğu yerde hareketsiz halde ısınması çok normal. Fan önünde veya sürüş sırasında deneyin.

Ucuz aliekspres farlarından sıkıldım. 100 liraya kadar yurt içinden alabileceğim makul bir ürün var mı? Havana 1000 fena durmuyor. Başka öneriniz var mı? Ya da kalitesinden emin olduğunuz aliekspres ürünü de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba. Aşağıdaki ürün hakkında düşüncenizi öğrenebilir miyim? Açıklamalarında akülü ve şarj edilebilir diyor ayıca özelliklerini de ekliyorum.

Ürün marka ve modeli: Xc Usb Şarjlı Far Xc-997A

Özellikleri:

Düşük pil göstergesi.

Reflektörlü ön cam.

2300 mAhx4 pcs NIMH.

100-240V 50-60HZ 6.0 V 1000mA.

Merhaba. Aşağıdaki ürün hakkında düşüncenizi öğrenebilir miyim? Açıklamalarında akülü ve şarj edilebilir diyor ayıca özelliklerini de ekliyorum.

Ürün marka ve modeli: Xc Usb Şarjlı Far Xc-997A

Özellikleri:

Düşük pil göstergesi.

Reflektörlü ön cam.

2300 mAhx4 pcs NIMH.

100-240V 50-60HZ 6.0 V 1000mA.
Bağlantı paylaşabilir misiniz? Dört tane 2300'lük batarya taşıyan fener yiğidini görmek isterim. Doğruysa çok iyi bir performans anlamına gelir 🤔

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@trainspotting35 öncelikle ağır ve havaleli bir cihaza benziyor. Şarj olurken devre dışı muhtemelen. Ama iş görür mü görür. Ancak hiçbir yerde stok yok.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Eastpower 900 ile ilk sorunumu yaşadım. Bu akşam farı açtım ama güç ışığı yeşil yandığı halde ledler yanmadı. Daha sonra içini açtığımda kablolardan birisinin lehiminin koptuğunu gördüm.Kabloları çok ince ve lehimleri çok dandik. Neyse ki elimden lehim işi geliyor,yarın akşam üstü iş yerine gidip,lehim atacağım. Hatta üşenmezsem,bütün lehimleri sağlamlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve OkanSo
1 haftadir Eastpower 900 u kullaniyorum. Flasli dusuk modda kullandim ve 3. Suruste sarji bitti. Toplam 5.5 saat bana cok kisa geldi. Ilk 3 modda kullandiginizda sarjin bitme süresi ne kadar acaba?

@Bıyıkov ben yüksek modda 2 saat kadar kullandım %50 olmuştu. Tam şarj ettiğine eminmisin. O kadar kısa sürede bitmemesi lazım.

@Bıyıkov flash mod ve yüksek mod karışık 10 saat kadar kullandım Geçenki Akcakoca turunda şarj bitmedi. Ya sizin cihaz arızalı ya da @necmeddin abinin dediği gibi tam şarj etmemiş olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Bıyıkov flash mod ve yüksek mod karışık 10 saat kadar kullandım Geçenki Akcakoca turunda şarj bitmedi. Ya sizin cihaz arızalı ya da @necmeddin abinin dediği gibi tam şarj etmemiş olabilirsiniz.
Dun gece yine full sarj ettim. Yesil ışık surekli yanmaya baslayinca tamamen sarj oluyor degil mi? Bakalim bu defa ne kadar surecek haftaici paylasirim yine.

Günaydın.
Linkini verdiğim Zozo marka ürünü bisikletçide 80 TL ye gördüm. Bu marka ürünü tavsiye eder misiniz? Aydınlatması nasıldır?

(link)

Yazıldı mı bilmiyorum ama havana 1000 olan çakarı ve yüksek modu baya iyi, yüksek modda 4 5 saat kullanmıştım, ama tura çıkarsanız kesinlikle yedek ışık alın derim

@Mrbag Havana markayı power bank ile kullanabiliyor musunuz? Çünkü şarjlı bazı modeller bu şekilde kullanılamıyormuş.

Merhaba, yol bisikleti için hızlı takıp çıkartabileceğim bir far arıyorum. Arka cebimde taşıyıp lazım olduğunda takacağım, büyük olmayan ama önümü gösterecek bir şey arıyorum. Hızlı takıp çıkartmaktan kastım, vida çevirerek sabitlenenlerden değil de lastik ile tutturulanlardan arıyorum. Aparatı gidonda kalsın istemiyorum, görüntü hoş durmuyor 😅

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri