Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

@Burak Altaç eastpower iptal galiba. Tamir edemedin değilmi? Garanti sürecini başlattın mı peki?

Scudo
@Burak Altaç eastpower iptal galiba. Tamir edemedin değilmi? Garanti sürecini başlattın mı peki?
Eastpower'ı tamir ettim ama devamlı sorun çıkartması keyfimi kaçırdı. Onun için moon alayım da kafam rahat etsin diyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Burak Altaç Bende stokta var gibi gözüküyor ama sitede sıkıntı var ödeme sayfası açılmıyor. Alırsanız kargoyu bedavaya getirmek için ben de sizle birlikte aynı ürünü alabilirim. :) Aklınızda olsun.

@Burak Altaç Bende stokta var gibi gözüküyor ama sitede sıkıntı var ödeme sayfası açılmıyor. Alırsanız kargoyu bedavaya getirmek için ben de sizle birlikte aynı ürünü alabilirim. :) Aklınızda olsun.
Moon Meteor Vortex Pro mu yoksa Moon Meteor Storm Pro mu?

Vortex yok gözüküyor.
(link)

@Suphi3434 Ürünün malzeme kalitesi güzel. Bisiklet bağlantı aparatı kauçuk yapıda. Saat kemeri gibi düşünün. Farı aparata takıp çıkartmak kolay. Bu açıdan sorun yaşamadım. 4 modu var. Biri sürekli yanıp sönme. Kalan üç modu ise ışık şiddeti. Ben düşük ışık şiddetinde kullanıyorum. Bana yetiyor.Bu ürünü bisikletiçiden 80 TL ye satın aldım.
Fiyatına göre tavsiye ederim. Unutmadan ekleyeyim. Ürün şarj esnasında ışık vermiyor. Yani yolda giderken şarjı bitse power bank ile kullanamazsınız.

Ben quee marka almıştım. (link) tam olarak modeli bu. 450 lümen ışık veriyor. Işık gücü çok iyi ayrıca karanlık sensörü var. Lakin bağlantı yerini çok kötü yapmışlar 2nci yılın sonunda bataryası iyi olmasına rağmen bağlantı yeri un ufak oldu. Elektrik çırtı ile bir şekilde çözdüm. Bu sırada arkadaşımın Giant Recon HL700 ünü kullandım. Gerçekten efsane tavsiyem bu ışık. Ayrıca Moon Comet kullanmıştım bir ara şehir içi kullanımda yeterli lakin şarjı az gidiyor.

@Suphi3434 Ürünün malzeme kalitesi güzel. Bisiklet bağlantı aparatı kauçuk yapıda. Saat kemeri gibi düşünün. Farı aparata takıp çıkartmak kolay. Bu açıdan sorun yaşamadım. 4 modu var. Biri sürekli yanıp sönme. Kalan üç modu ise ışık şiddeti. Ben düşük ışık şiddetinde kullanıyorum. Bana yetiyor.Bu ürünü bisikletiçiden 80 TL ye satın aldım.
Fiyatına göre tavsiye ederim. Unutmadan ekleyeyim. Ürün şarj esnasında ışık vermiyor. Yani yolda giderken şarjı bitse power bank ile kullanamazsınız.
pil göstergesi varmı pilin bitmek üzere olduğunu anlayabiliyormuyuz?
cevaplarınız için teşekkür ederim

@Suphi3434 Evet pil göstergesi var. Aşağıdaki görseldeki gibi. Ürün de aynısı.

(link)​

Eastpower EBL-3603 900 lümen ve Eastpower EBL-048A 1000 lümen farkını aktarabilecek var mı? Fiyatlar oldukça yakın ve hatta daha düşük lümene sahip olmasına rağmen astpower EBL-3603 daha pahalı duruyor.

Forumda da 1 buçuk yıldır üyeyim hala link ekleyemiyoruz.

Son düzenleme:
XBYC 6126 USB ŞARJLI 300 LUMEN BİSİKLET ÖN FAR IŞIK 139,00 TL yerine 124,00 TL
(link)

Bunu tavsiye edermisiniz ?

(link)
(link)

Ön far ve km saati alacağım
Decathlonda mevcut bu ürünleri önerir misiniz?

@ete4116 Bu farlardan hiçbirisi önünü aydınlatacak gibi durmuyor ancak görmeyi değil görülmeyi sağlarlar.

@ete4116 FL920 var bende, işi görür ama tavsiye etmem.

Şarj olurken yanan bir model tercih etmenizi öneririm.

@ete4116 SL-100 olan modeli kullanıyorum. Çalışma esnasında iki seçeneği var. Sabit ve yanıp sönen ışık. Ancak önceki mesajda yazıldığı gibi sadece farkındalık sağlıyor. Önünüzü aydınlatmıyor. Ön far olarak forumda tavsiye edilen kaliteli ürünler var. Biraz da bütçenize bağlı olduğunu düşünüyorum.
Ben Zozo marka far aldım. Şimdilik yetiyor. Ancak şarj olurken far yanmıyor. Bence de buna dikkat ederseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Ucuz aliekspres farlarından sıkıldım. 100 liraya kadar yurt içinden alabileceğim makul bir ürün var mı? Havana 1000 fena durmuyor. Başka öneriniz var mı? Ya da kalitesinden emin olduğunuz aliekspres ürünü de olabilir.
Hocam sıkıldıysan muhtemelen orta yaş bunalımındasın. Dusunsene doktora gidiyorsun deri koltuga uzaniyorsun , diyorsun ki " ufff yaaaa çin malı farlardan sıkıldım" Doktor da seni dinleyip not aliyor. ( o not almalar falan tamamen hikaye bu arada. Maksat o kadar para aliyoruz, adam uyanmasin hesabıdir ) jant seti değişmek cok iyi gelir boyle bunalim anlarinda hsbshshs

Hocam sıkıldıysan muhtemelen orta yaş bunalımındasın. Dusunsene doktora gidiyorsun deri koltuga uzaniyorsun , diyorsun ki " ufff yaaaa çin malı farlardan sıkıldım" Doktor da seni dinleyip not aliyor. ( o not almalar falan tamamen hikaye bu arada. Maksat o kadar para aliyoruz, adam uyanmasin hesabıdir ) jant seti değişmek cok iyi gelir boyle bunalim anlarinda hsbshshs

Sıkıldım diyorum neden anlamıyorsun? :acpsnr:

@makaram
Diyemedin mi @mariokaldato 'ya. ''Cumhur Ağabey, sen de orta yaş bunalımında değildiysen niye yarış bisikletine geçtin?'' :ssrtcbya:
Ahahah iste bu gol Sulumancim. Ayrica jant tavsiyesinin ucundayim hshshsh :D

Dipçe : Bu arada Kamil kardesimin @makaram önü 8 çizen asiri kazali Token jantina çöktügümü, onu Esat ustaya agir cekiç darbeleriyle duzelttirdigimi ve mis gbi kullandigimi itiraf ediyorum. Haa iste ön jant aşırı kazaliydi. Usta sagolsun duzelltti ama su an ön fren abs li arac freni gbi ts ts ts seklinde titresimli fren yapiyor. :D Dunya bisikletcilik tarihinin belkide ilk ve ilkel Abs fren sistemini an itibariyle icat etmis bulunuyoruz hwhshsh :D

Geri