necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.461
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Eastpower'ı tamir ettim ama devamlı sorun çıkartması keyfimi kaçırdı. Onun için moon alayım da kafam rahat etsin diyorum.@Burak Altaç eastpower iptal galiba. Tamir edemedin değilmi? Garanti sürecini başlattın mı peki?
Moon Meteor Vortex Pro mu yoksa Moon Meteor Storm Pro mu?@Burak Altaç Bende stokta var gibi gözüküyor ama sitede sıkıntı var ödeme sayfası açılmıyor. Alırsanız kargoyu bedavaya getirmek için ben de sizle birlikte aynı ürünü alabilirim.Aklınızda olsun.
pil göstergesi varmı pilin bitmek üzere olduğunu anlayabiliyormuyuz?@Suphi3434 Ürünün malzeme kalitesi güzel. Bisiklet bağlantı aparatı kauçuk yapıda. Saat kemeri gibi düşünün. Farı aparata takıp çıkartmak kolay. Bu açıdan sorun yaşamadım. 4 modu var. Biri sürekli yanıp sönme. Kalan üç modu ise ışık şiddeti. Ben düşük ışık şiddetinde kullanıyorum. Bana yetiyor.Bu ürünü bisikletiçiden 80 TL ye satın aldım.
Fiyatına göre tavsiye ederim. Unutmadan ekleyeyim. Ürün şarj esnasında ışık vermiyor. Yani yolda giderken şarjı bitse power bank ile kullanamazsınız.
Hocam sıkıldıysan muhtemelen orta yaş bunalımındasın. Dusunsene doktora gidiyorsun deri koltuga uzaniyorsun , diyorsun ki " ufff yaaaa çin malı farlardan sıkıldım" Doktor da seni dinleyip not aliyor. ( o not almalar falan tamamen hikaye bu arada. Maksat o kadar para aliyoruz, adam uyanmasin hesabıdir ) jant seti değişmek cok iyi gelir boyle bunalim anlarinda hsbshshsUcuz aliekspres farlarından sıkıldım. 100 liraya kadar yurt içinden alabileceğim makul bir ürün var mı? Havana 1000 fena durmuyor. Başka öneriniz var mı? Ya da kalitesinden emin olduğunuz aliekspres ürünü de olabilir.
Hocam sıkıldıysan muhtemelen orta yaş bunalımındasın. Dusunsene doktora gidiyorsun deri koltuga uzaniyorsun , diyorsun ki " ufff yaaaa çin malı farlardan sıkıldım" Doktor da seni dinleyip not aliyor. ( o not almalar falan tamamen hikaye bu arada. Maksat o kadar para aliyoruz, adam uyanmasin hesabıdir ) jant seti değişmek cok iyi gelir boyle bunalim anlarinda hsbshshs
Tamda bu durumdayım Cumhur abijant seti değişmek cok iyi gelir boyle bunalim anlarinda
Ahahah iste bu gol Sulumancim. Ayrica jant tavsiyesinin ucundayim hshshsh@makaram
Diyemedin mi @mariokaldato 'ya. ''Cumhur Ağabey, sen de orta yaş bunalımında değildiysen niye yarış bisikletine geçtin?''![]()