AeroKnight
Daimi Üye
- Tepki
- 460
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam öneri için teşekkürler. Göz attım fakat pahalı, uygun olanlarında bağlama kısmı kalitesiz.Decathlondan almanızı öneririm. Fiyatı pahalı ama diğer ürünler bisiklette titreşerek kırılıyor vb. Decathlondaki ürünler hem estetik hem ergonomik ve güçlü.
Moon vortex pro kullanıyorum ama alternatif olarak şu ışıkları da önerebilirim.Merhaba, bu karantina günlerinden sonra normalleşme süreci başladığında muhtemelen hepimiz kontrollü olarak bisikletleri sürmeye devam edeceğiz. Yaz ayının gelmesi ve havaların ısınması ile gündüz sürüşleri pek mümkün gözükmüyor. Geçen sene yaz aylarında akşam 5 gibi çıkar 8 gibi dönerdim. Genelde karanlığa kalmasam da arasıra kaldığım oluyordu. Bu sene akşam sürüşleri de yapmak istiyorum ve kaliteli ön ışık arayışım başladı. (link) marka ışığı almaya niyet etmiştim hem stok bitmiş hem fiyatı artmış. Yurtdışı alışverişleri pek mümkün olmadığı için Türkiye'den almayı düşünüyorum. Tecrübeleriniz doğrultusunda akşam ve gece sürüşleri için en az 2 saat aralıksız yanacak ışık tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Eastpower ürünlerinin kalitesi nasıl peki? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl? Birde moon vortex pro ve bu eastpower ürünlerinin pilleri çıkabiliyor mu?Moon vortex pro kullanıyorum ama alternatif olarak şu ışıkları da önerebilirim.
Çok iyi aydınlatmaları var, moon ile yan yana test etmiştim ikisini de.
(link)
(link)
Moon ile kalite farkı var tabiki. Ama bu fiyatlarına da yansımış durumda. Moon'da piller çıkartılabiliyor. Diğer model için emin değilim bu özellikten.Eastpower ürünlerinin kalitesi nasıl peki? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl? Birde moon vortex pro ve bu eastpower ürünlerinin pilleri çıkabiliyor mu?
Bu tip aparatlardan kullanabilirsinizArkadaşlar, aero gidonda lamba - ön far kullanan var mı? Bu konuda bir öneriniz var mı?
Hocam öncelikle kolay gelsin parasını bir kenara bırakırsak bu ışık iş görürmüMoon ile kalite farkı var tabiki. Ama bu fiyatlarına da yansımış durumda. Moon'da piller çıkartılabiliyor. Diğer model için emin değilim bu özellikten.
Bu tip aparatlardan kullanabilirsiniz
226805 dosyayı görüntüle
Bende kendi kullandığım ön farı önereyim. Hem usb sarj destegi hem degistirilebilir pilli hem de spesifikasyon bilgilerinde yazdığına göre 1000 lümen aydınlatma gücü var. 1.000 lümen olmasa bile yüksek modda çok tatmin edici ışığı var.
Plus plf-6207
Ben az önce siparişi geçtim 3603 modeli için. Açıklamada 18650 şarj edilebilir pil kullanıldığı yazıyor. Diğer 18650 kullanan farların pili değisebildigine göre bunun da değişebilir diye düşünüyorum. Gelince bakar tekrar haber ederimEastpower ürünlerinin kalitesi nasıl peki? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl? Birde moon vortex pro ve bu eastpower ürünlerinin pilleri çıkabiliyor mu?
Aa zam gelmiş. 70 civarıydıBende kendi kullandığım ön farı önereyim. Hem usb sarj destegi hem degistirilebilir pilli hem de spesifikasyon bilgilerinde yazdığına göre 1000 lümen aydınlatma gücü var. 1.000 lümen olmasa bile yüksek modda çok tatmin edici ışığı var.
Plus plf-6207
(link)