Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Decathlondan almanızı öneririm. Fiyatı pahalı ama diğer ürünler bisiklette titreşerek kırılıyor vb. Decathlondaki ürünler hem estetik hem ergonomik ve güçlü.

Scudo
Arkadaşım merhaba.
Şu lanet salgın öncesinde yurtdışından solar storm 3x sipariş vermiştim. Ürünüm 50 günde elime ulaştı. Gerçekten tatmin eden ışığı var. 3 modur var . kademe 1 , 2 ve 3. gece karanlıkta önümü aydınlatıyor. Şahane. İnternetten araştırabilirsin. Ama sanırsam Türkiye'de satışı yok. Muadilleri var ama onların da replikasyon ürün olduğu kanaatindeyim. Yine tabi araştırabilirsin.
Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: safex
Decathlondan almanızı öneririm. Fiyatı pahalı ama diğer ürünler bisiklette titreşerek kırılıyor vb. Decathlondaki ürünler hem estetik hem ergonomik ve güçlü.
Hocam öneri için teşekkürler. Göz attım fakat pahalı, uygun olanlarında bağlama kısmı kalitesiz.

Merhaba, bu karantina günlerinden sonra normalleşme süreci başladığında muhtemelen hepimiz kontrollü olarak bisikletleri sürmeye devam edeceğiz. Yaz ayının gelmesi ve havaların ısınması ile gündüz sürüşleri pek mümkün gözükmüyor. Geçen sene yaz aylarında akşam 5 gibi çıkar 8 gibi dönerdim. Genelde karanlığa kalmasam da arasıra kaldığım oluyordu. Bu sene akşam sürüşleri de yapmak istiyorum ve kaliteli ön ışık arayışım başladı. (link) marka ışığı almaya niyet etmiştim hem stok bitmiş hem fiyatı artmış. Yurtdışı alışverişleri pek mümkün olmadığı için Türkiye'den almayı düşünüyorum. Tecrübeleriniz doğrultusunda akşam ve gece sürüşleri için en az 2 saat aralıksız yanacak ışık tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, bu karantina günlerinden sonra normalleşme süreci başladığında muhtemelen hepimiz kontrollü olarak bisikletleri sürmeye devam edeceğiz. Yaz ayının gelmesi ve havaların ısınması ile gündüz sürüşleri pek mümkün gözükmüyor. Geçen sene yaz aylarında akşam 5 gibi çıkar 8 gibi dönerdim. Genelde karanlığa kalmasam da arasıra kaldığım oluyordu. Bu sene akşam sürüşleri de yapmak istiyorum ve kaliteli ön ışık arayışım başladı. (link) marka ışığı almaya niyet etmiştim hem stok bitmiş hem fiyatı artmış. Yurtdışı alışverişleri pek mümkün olmadığı için Türkiye'den almayı düşünüyorum. Tecrübeleriniz doğrultusunda akşam ve gece sürüşleri için en az 2 saat aralıksız yanacak ışık tavsiyesi istiyorum. Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Moon vortex pro kullanıyorum ama alternatif olarak şu ışıkları da önerebilirim.
Çok iyi aydınlatmaları var, moon ile yan yana test etmiştim ikisini de.

(link)
(link)

Moon vortex pro kullanıyorum ama alternatif olarak şu ışıkları da önerebilirim.
Çok iyi aydınlatmaları var, moon ile yan yana test etmiştim ikisini de.

(link)
(link)
Eastpower ürünlerinin kalitesi nasıl peki? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl? Birde moon vortex pro ve bu eastpower ürünlerinin pilleri çıkabiliyor mu?

@Gökay Akçay bilgilendirme çok iyi olur. Bende de meteor 250 var. Çok kullanmadım. Şimdilik iyi durumda.

Arkadaşlar, aero gidonda lamba - ön far kullanan var mı? Bu konuda bir öneriniz var mı? Değiştilebilir pilli ve aero gidonlara uyumlu far arayışındayım...

Son düzenleme:
Bütçe sıkıntı değilse kesinlikle fenix ürünlerine bakın. 3 yılı aşkın BC-30 R modelini kullanıyorum. Gece araba kullanıyor gibi gidiyorsunuz. Gidonda istediğiniz yere cırt cırt ile bağlanan tuşla selektörde atabiliyorsunuz. Yanma süreleri için 5 modu var en parlakta 2 saat en düşükte 20 saate yakın yanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Kaanfey
Eastpower ürünlerinin kalitesi nasıl peki? Uzun ömürlü mü, malzeme kalitesi nasıl? Birde moon vortex pro ve bu eastpower ürünlerinin pilleri çıkabiliyor mu?
Moon ile kalite farkı var tabiki. Ama bu fiyatlarına da yansımış durumda. Moon'da piller çıkartılabiliyor. Diğer model için emin değilim bu özellikten.
Arkadaşlar, aero gidonda lamba - ön far kullanan var mı? Bu konuda bir öneriniz var mı?
Bu tip aparatlardan kullanabilirsiniz
images (23).jpeg

Moon ile kalite farkı var tabiki. Ama bu fiyatlarına da yansımış durumda. Moon'da piller çıkartılabiliyor. Diğer model için emin değilim bu özellikten.

Bu tip aparatlardan kullanabilirsiniz
226805 dosyayı görüntüle
Hocam öncelikle kolay gelsin parasını bir kenara bırakırsak bu ışık iş görürmü
MONTEER 6500

Ben karanlıkta sürüş yapacağımı sanmıyorum ama olur da günün birinde ihtiyaç olursa diye Decathlon'da satılan ışığı aldım. Bisikletime aldığım en pahalı aksesuar oldu 160 lira fiyatıyla, parayı verirken içim acıdı ama buradaki tavsiye edilen ışıkları görünce sanki fiyat normal gibi :) Ürün bu:

(link)

Henüz sürüşte kullanma şansım olmadı ama karanlıkta denediğimde ışık miktarı yeterli gibi. Bisiklete bağlantısı oldukça kolay. Ürün yorumlarında şarj olurken ışık vermemesini eleştirmişler, bir de zaman zaman yerinden oynayabiliyormuş sanırım. Daha sonra deneme fırsatım olursa ilk ağızdan bilgileri vermeye çalışırım :harika:

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve SyfShn
Bende kendi kullandığım ön farı önereyim. Hem usb sarj destegi hem degistirilebilir pilli hem de spesifikasyon bilgilerinde yazdığına göre 1000 lümen aydınlatma gücü var. 1.000 lümen olmasa bile yüksek modda çok tatmin edici ışığı var.

Plus plf-6207

(link)

[
Bende kendi kullandığım ön farı önereyim. Hem usb sarj destegi hem degistirilebilir pilli hem de spesifikasyon bilgilerinde yazdığına göre 1000 lümen aydınlatma gücü var. 1.000 lümen olmasa bile yüksek modda çok tatmin edici ışığı var.

Plus plf-6207

Site konusunda akılını karıştırmak istemem ama Özceylan bisiklet sitesinde fiyatı biraz daha uygun.

@DeaKeN ben kendi kullandigim ön farı tavsiye etmek için oylesine bir link koydum.

Almak isteyenler piyasa arastirmasi yapip uygun fiyatlısini alacaklardir. Teşekkürler.

Ben az önce siparişi geçtim 3603 modeli için. Açıklamada 18650 şarj edilebilir pil kullanıldığı yazıyor. Diğer 18650 kullanan farların pili değisebildigine göre bunun da değişebilir diye düşünüyorum. Gelince bakar tekrar haber ederim

İyi günler Arkadaslar. Fenix gurubundan Bt20 kullanıyorum gayet memnunum. Işığı beyaz değil. Gün ışığı renginde 750 lümen. 2 adet 18650 çıkarılabilir pil ile çalışıyor. Biraz eski bi ürün. Şu an zor bulunabilir. Ama bulursanız kaçırmayın. En sevdiğim yönü ışığı 2 açılı ve geniş bir şekilde dağıtması. Klasik fenerler gibi tek noktada toplamıyor.Görüş alanı mükemmel ve ışık renginden dolayı göz yormuyor. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe

Plus plf-6207

(link)
Aa zam gelmiş. 70 civarıydı

• Kızgın
Tepkiler: Demir Atlı
@safex evet zam gelmiş. 2019 Eylül ayinda 100 TL'ye almıştım.

Geri